13

Комунист

преди 3 години

Само БСП. ГЕРБ няма да управляват докато са БСП на власт. Стефан Данаилов лека му пръст беше депутат от БСП и докато беше той, БСП държеше второто място и дори печелеше избори. Станишев сам си направи отвод.

12

Анонимен

преди 3 години

До 11Това ще се прекръстиха партията ли те успокоява,че не спазват каноните на Ленин? Трвбяа да се невменяем, ако го мислиш.

11

Докога?!

преди 3 години

Цитат: Чети малко повече, напр. в Чехия има все още комунистическа партияА дали в разузнаването им има хора, които пътуват редовно до Русия, женени за рускини, готови да служат на Кремъл, преди да служат на Родината си, в която са се клели?! Защото, ако в Чехия има един постоянно пиян проруски президент, тук ми се струва доста по-обезпокоителен факта, че КГБ-ци и руските попове могат да се карат на нашият, като на малко дете. Само предполагаме колко зависи са тези.

10

Ненормален работещ

преди 3 години

към 6. Това е добре платено, имам впредвид твоят постулат. Кой всъщност за тебе е комунист? Този който е против твоята партия-хранителка (ГЕРБ) или някой който изповядва комунистически идеи? Абсолютно съм сигурен че ти нямаш мнение, просто пишеш това, каквото ти предъвче работодателя. А ако говориш за лустрация в изброените от тебе страни ? Чети малко повече, напр. в Чехия има все още комунистическа партия, която е в парламента и подкрепя правителството на малцинството на Бабиш.По добре не пиши

9

Анонимен

преди 3 години

Оффф неразбрахте ли от бесепе че Борисов ще управлява? Партия Герб спечели изборите и неможе да има кабинет, без нея. Връщайте мандата ...стига глупости.

8

Баш Бандита

преди 3 години

е свършен и потъва в канализацията ...

7

Сат Н

преди 3 години

Единственият предложил кабинет е .. Бойко. -------Бойко не е предлагал канинет, той върна мандата и ГЕРБ бяха първите, които го направиха. Недейте да повтаряте едни и същи лъжи.

6

Очаквания > реалн

преди 3 години

След големият мерак Бойко да се маха на секундата, както казва чалгарят никой не иска да управлява. Единственият предложил кабинет е .. Бойко. Дойде ред на шоумена -> развя бялата кърпа. Дойде ред на корнелия -> бялата кърпа. Поне да бяха изкарали проектоминистрите, че да знаем какво ни чака. Но като разполагаш с румен гечев и мика зайкова, не е много за показване. И какво очакват на лятото, чалгаря и корнелия? Народът в пълен възторг от ходивете им да им гласува пълно мнозинство?!

5

Няма край

преди 3 години

Аман от комунисти и предатели! Тая държава е пълна с комунисти. Развъждат се постоянно и няма отърване. Тука даже и най големите ни капиталисти са комунисти по убеждения израснали в комунистически семейства и учили комунистическа идеология в комунистически училища.Гнус гнус гнус....гадост и зараза съсипват държавата. Ама така става като нямаше лустрация. На запад, Чехия, Унгария, Полша и др. си направиха лустрация и нямат проблем с комунистите и вече не можем да ги стигнем по стандарт

4

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД 30 ГОДИНИ ИЗЛЕЗНАХ ОТ КОМА И О УЖАС НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО БСП СА ОТНОВО НА ВЛАСТ

3

Анонимен

преди 3 години

Има и четвърти начин ,избирате правитество което предлага а закрие партията.Сигурно ще бъде одобрено.

2

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Славчо Чалгарския комунист и получаваш БСП и нова тройна коалиция душмани!Виждате ли докъде я докарахте! Първата и втората политическа сила дават властта на третата.

1

Анонимен

преди 3 години

Аз обичам чалга и мразя Бойко и ГЕРБ. Сега съм доволен.