128

Анонимен

преди 3 години

До не сме славяни След проучване на руския генофонд, резултатът е, че руснаците не са славяни, а рускоговорящи фини. Руснаците се оказаха финландци.

127

ванка с танка

преди 3 години

*** си умират от яд,че вече не са "великия Съветски съюз"!В сайтовете им всяка втора дума е за "славното минало"!

126

Баба.

преди 3 години

На кръстопът не се прави и тоалетна поради неприятни последствия.Мисля,че това важи и за ДНКА-то.

125

Анонимен

преди 3 години

От ЕМКО категорично опровергаха,че имат нещо общо с взривовете в България и няма как да имат някаква връзка с тези в Чехия. По

124

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Местя.

123

не сме славяни

преди 3 години

До Анонимен 113Българите сме траки!Руснаците са скити!А славяните ги измисли Екатерина Втора заради имперската си политика!Ама за вас русофилите това няма значение!

122

Анонимен

преди 3 години

Чехите вдигат дирижирана врява,срещу Русия под чужда палка,защото наскоро в САЩ загина един милиардер при съмнителна катастрофа с въртолет в Аляска.И няма да видят никакви милиарди,ако не писукат с пълно гърло срещу Русия.Този техен милиардер,Бог да го прости,има и значителни капитали и собственост и в България.Та и тук се намериха клакьори,заинтересовани от собствеността му тук.

121

Анонимен

преди 3 години

Взривовете в складовете в България са се случвали единствено за да се прикрият кражбите и незаконната търговия с оръжие и муниции.В с.Иганово загина и единамерикснскк гражданин и бе ранен друг,по време на спец търговска сделка( при проби за годност по време на взрив)Така също и в склад на Арсенал в Мъглижкия завод,бе взривен един склад с готова продукция,която бе открита и в Сирия,в изоставени складове от И.Д.Как е попаднала там след като имаше мораториум върху сделките.Истината рано или късно

120

Анонимен

преди 3 години

Цялото руско посолство заедно с оная дърта кикимора посланичката трябва незабавно да бъде изгонено. НЕЗАБАВНО.

119

---

преди 3 години

"Новоизстреляната китайска станция е недостъпна за руските космически кораби"китайците не искат лъжливите руснаци даже за пудели.

118

Не съм русофил...

преди 3 години

...обаче като човек разбирам поведението на Русия, а на България - не. За чий кеф се навираме между шамарите, не ми е ясно.

117

Обективен

преди 3 години

Ответните мерки - още 16% газта от Газпром нагоре, парното и топлата вода нагоре , ама какво му дреме на Гешев и Захариева,важното е да стоят наведени със смъкнати *** към краварите.

116

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам нищо против руснаците.Имам против диктатора Путин. Държи се нагло,погазва всякакви международни закони,завзема чужди територии.

115

Анонимен

преди 3 години

"желанието на Русия да бъде в добри отношения с тях" - ахахах дооообре, добър виц каза този ПеЦков! Един вид, целия свят нарочно се държи така, а горката Русия грешно обвинявана. ХАХА!!!

114

Анонимен

преди 3 години

Когато един човек се казва Иван Петров е нормално, но когато се казва Джон Петров е някак смешно. Ако ме разбирате....

113

Анонимен

преди 3 години

Ние точно това искаме - да не ни търпи,а ние тях!Колкото по-бързо скъсат с нас, толкова по-добре! Но само да не забравят, че газовия кран на Потока Им е на наша територия..

112

Анонимен

преди 3 години

Как е навални, почна ли да яде печени пилета? Притеснени сме не можеме да спим вече

111

До 113

преди 3 години

Не сме славяни, това е измислица. Православни - да. Но руснаците не са православни - патриархът им е полковник от КГБ.

110

Анонимен

преди 3 години

България и Чехия няма да търпят наглото и дебелашко отношение на Русия сякаш сме й губернии. Руснаците са агресори, които създадоха македонска нация и до днес я насъскват срещу нас. А през 1968 руски танкове минаваха през главите на чехите. Затова САЩ и Европа са създали НАТО да се предпазват взаимно от източни сатрапии.

109

Анонимен

преди 3 години

Никой не трябва да забравя своето минало, защото народ без минало, няма бъдеще...Да не забравяме Шипка, Плевен...Независимо, че сега се отрича турското робство, ние не трябва да забравяме тежката участ на българите. Славяни сме...Православни сме!