13

Анонимен

преди 3 години

Вчера стана ясно, че се разследва руска следа във взривовете в заводи за боеприпаси у нас. Те са станали през последните 10 години. Да се разследва има ли руска следа в убийството на Франц Фердинанд. Дали и там не са били забелязани Боширов и Петров?

12

Анонимен

преди 3 години

Междо другото разбойничеството в България идва от Изтока, СССР и така си върви през варненската митница.

11

Анонимен

преди 3 години

Заканила се бълхата на мечката!

10

Анонимен

преди 3 години

Това което прави е прах. Руската следа е в търговската далавера за милионо, милиони унищожени умишлено боеприпаси. Всичко платено от народа и заграбено от руските разбойници. Отчет на Сметна паката няма, Местна власт в тия складове невлиза. Държавна ревизия на МНО мълчи.Но като си купиме храна за кучето, кафе се показва касова бележка за пред НАП

9

Анонимен

преди 3 години

До Сега е моментаЩо?На куба, венецуела и северна корея какво е развитието последните 30 години?

8

Само отговарям

преди 3 години

До Само питам ... Русия ще иска ли да говори с олиго фре ни?....Не съм американофил!и съм реалист.

7

Сега е момента

преди 3 години

Сега е момента да ги обвиним - за 30 години липса на руско влияние, развитието ни са три магистрали със европрйски пари и четри-пет вериги хранителни магазини!(моловете не ги броим че са затворени)Я ги притиснете руснаците да си платят!

6

скука

преди 3 години

Тикви.

5

Анонимен

преди 3 години

Най-много да спyкате от смях руснаците, а ако ти хвърли око руснака може и друго да ти се случи. Ще падне здрава дипломация хаха

4

daa

преди 3 години

"Реагираме всеки път, когато считаме, че има неприемливи и неприятелки дейстивия на територията на България". Искаш да кажеш че реагираме винаги,когато сащ ни кажат какво да правим.

3

бг

преди 3 години

РУСИЯ ИСКА СВОБОДНА ДА СИ ВЗРИВЯВА СКЛАДОВЕ , ДА ЗАГИВАТ ХОРА ТАМ , ДА СИ ТРОВИ КОГОТО СИ ИСКА , ДА Й ПЛАЩАМЕ СТАРИТЕ РЕАКТОРИ , ДА И СТРОИМ ГАЗОПРОВОДИ А ЗАХАРИЕВА СЕ ДЪРПА.

2

дебили

преди 3 години

"се разследва руска следа" е нещо много различно от"има доказателства".Всичкото е ХАЙЛИ ЛАЙКЛИ сценарий по западен калъп.Руснаците не реагират на фантазии!

1

Анонимен

преди 3 години

Захариева в оставка, не разсмивайте руските Искандери, Циркони и Калибри.