152

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС ОЧАКВАХ ИТН - ТРИТЕ ЧУЧЕЛА ДА ДОЙДАТ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА С РЕЙС - ХАХАХАХАХХ

151

Анонимен

преди 3 години

тая кандидат премиерката се хилеше много неадекватно

150

Анонимен

преди 3 години

Бе то ясно ,че заслужавате един хубав бой.И вие и оня дето връща парите на олигарсите.И на децата стана ясно ,че сте дошли да вземете едни пари.

149

Анонимен

преди 3 години

Кабинет че няма да правите е ясно , ама щото не знаете и не можете , е те това сега хората го разбраха. Жалко за тези , които ви повярваха смешни ми Тошко !

148

Анонимен

преди 3 години

Шахматистът Тошко се разхожда пред Президенството с шахматистка, когато ги нападнали протестиращи граждани. Трезво преценявайки позицията, шахматиста Тошко решил да жертва дамата си.

147

шопен

преди 3 години

не е ли редно бигоизбраните да не получават парички ,щом не работят,и не са полезни,или народа плаща -да живее чалгата

146

СТАНА ЯСНО

преди 3 години

ЧАЛГАРИ, ТЕ ВСЯХА ПЪЛЕН ХАОС, ВЪРНАХА ЗАКОНИТЕ ЗАЩИТАВАЩИ ОЛИГАРХИЯТА,

145

Минувач

преди 3 години

ООООО,Няма да им стъпя на нови избори. Изобщо не ме интересува. Да слагат службеняци.Като няма нормални хора в тази държава да я закриват.

144

вярно е че,

преди 3 години

герберастките мижитурки, начело с вожда им (който м/у другото съвсем взе да сдава багажа психически) в безсилието си започват да се държат неадекватно и да говорят все по-неадекватни глупости, като тези за мажоритарния вот например. просто не осъзнават, че се нагледахме на подлости, лъжи и схеми и все по малко нормални хора им се връзват.

143

Монката

преди 3 години

След като връщате мандата,напуснете и парламента и политиката.не трябва да получавате и субсидия.хората не гласуваха за това което правите

142

така, докато разни

преди 3 години

Докато разни бламират работата на парламента, Министерски съвет в оставка взима решения от името на България. Днес : "България подкрепя цифровия зелен сертификат за улесняване свободното движение...", т.е министерски съвет в оставка!? !!! И тия ще говорят за Господ!?

141

Пян_Гъ

преди 3 години

"Бе ясно, че кабинет няма да правим"Г-н Африкански, ОК - няма да правите кабинет (то не че и можете, де!), ама казвайте ги тези неща ПРЕДИ изборите! Например: "АКО НЕ ВЗЕМЕМ 240 МАНДАТА ЗА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО, НЯМА ДА УПРАВЛЯВАМЕ! И -- ИМАМЕ-НЯМАМЕ МНОЗИНСТВО -- НИКАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ. ЗАБРАВЕТЕ!" И тогава щеше да е честно отвсякъде. А сега станахте като тези, с/у които се "борите"! Смях... Ще видите на изборите...

140

Анонимен

преди 3 години

шах с пешката. ще оставят чебурашкин да фалира държавата милия. па той горт пиндустанец, кадър на пентагоня. лошо лошо.

139

Ангелов

преди 3 години

А бе, 155, ти си уникален бе! Народа и страната ни са си нормални, само бозата в главата ти е странна. Ти да не си Бабикян бе?! Само неговата тлъста и грозна глава може да роди подобен шедьовър на глупостта.

138

Ангелов

преди 3 години

Само Тодор Живков получаваше 98% одобрение на изборите. Славчо и Тошко май си мечтаят за такъв изборен резултат. Ами няма как да стане, дори и "само" 51%. А дали изобщо ще достигнат и сегашния резултат при така "мечтани" предсрочни избори.

137

до Пян Гъ

преди 3 години

Какви 165 ти се привиждат бре, момко - истинското мнозинство е ГЕРБ плюс БСП - другата седмица ще видиш каква готина коалицийка ще спретнат.

136

Анонимен

преди 3 години

Не е ли странно? Борисов работи с пълни сили за втори мандат на Радев. А троловете на ГЕРБ пък, неуморно се трудят за пълно мнозинство на Слави. Мдаа, странна страна е нашата България.

135

Пян Гъ

преди 3 години

Е като няма да правите кабинет и няма да прокарате решенията на Референдума при подкрепа от 165 депутати, защо въобще участвахте в изборите?

134

Анонимен

преди 3 години

Славчо да напусне парламента незабавно.Пропиля доверието на хората. Така мисля.

133

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Който е гласувал за Слафчо и...африканеца,да са...коригира.За Тошето е било...ясно че...кабинет нямало да има.Тея мълчаха кат...бити Г. от деня на вота,че до онзи ден и се правят на...ощипани моми.Това не са политици а сценаристи на изтъркани скечове,та за това не стават за нищо.Ха стига сте се бутали там,където не ви е...работата.