98

Анонимен

преди 3 години

Що бе, Кунчев? Що да ги махаме?Тамън свикнахме с тях, нека си ги носим още!Аз сега ако изляза навън без маска се чувствам все едно съм излязъл без гaщи, гол!Тъй че ще си нося маската и ваксина не ми требе!!!

97

Анонимен

преди 3 години

Кунчев ,ти ваксинира ли се?

96

Бай Пешо

преди 3 години

Абре Локумчев, кажи че маските никога няма да ги хвърлите. Защо ли? Защото първо 75% ваксинирани няма да докарате никога. Второ, дори и да докарате, докато стигнете 50%, вече първите ваксинирани ще са направили поне годинка от боцкането....и ще трябва повторение. Да не говорим, че Чичко Бил пуска нови мутации, за които ще трябват нови вакЦини, и т.н. С други думи, маските няма да паднат в близките години. Честито.

95

Анонимен

преди 3 години

До: номер 98Това е така, защото вирусът е създаден в лабораториите на ФСБ и ГРУ по нареждане на Путин, за да срине западната икономика.Не случайно и руската ваксина е най-добрата а на руснаците кой знае какво им дават да не се разболяват.Това е биологична война на Путин.

94

Demonaz

преди 3 години

Маймунчев ;) Няма ти мине номера. Явно са казали, колко човешки *** трябва се излъже да се вакса. Хората отдавна са хвърлили маските. Балъмните свършиха,които още ходят с две маски ,ръкавици дори вакснати. Това си е чисто изнудване. За това ще продължват с тези мерки докато добитъка не се осъзнае. Ще се ваксват хората, моля ти се за болест дето заминават старци на по 100 години и други с по три-четири болести. Не мерси видя се колко е страшно.

93

Ко речи?

преди 3 години

Какво ще хвърлиш бе ***, те и Индийците си мислеха, че са го преборили, а виж кво става. Вече се откриват щамове с десетки мутации не само на основния протеин а и по няколко на шиповия протеин. Какви ваксини? Не само, че вакисните, никой още не знае колко са вредни и какви последици може да имат (освен преките, които виждаме сега директно), а и не е ясно колко ще са ефикасни. Как я мислите? Стадото да го бодете през 6 месеца с нов експериментален коктейл? Менгеле ряпа да яде пред вас.

92

Анонимен

преди 3 години

В Гемания полицията арестува по улиците хора които се разхождат без маски!

91

Анонимен

преди 3 години

hahaaайде сега

90

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма локдаун и строги мерки много преди да се появят ваксините, всичко работи нормално. И дори сега по малко 8% са се ваксинирали, там ваксините са доброволни, и пак са на последните места по процент заразени.

89

Ha

преди 3 години

Маските вече са хвърлени! На хората им писна от простотиите и лъжите ви! Некомпетентни нищоправещи!

88

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко хора желаят да се имунизират, но оня ден имаше 100 човека на опашка през ВМА за ваксиниране. Като цяло хаосът при ваксинирането е голям. Сега разбрах за случай, при който човек е ваксиниран с две дози, а в системата го водят, че е ваксиниран само с една доза на дата, която след втората му доза и не му издават сертификат.

87

Анонимен

преди 3 години

Какво ще хвърлиш бе Кунче, идва Индийския щам - него ваксините не го ловят ... след три месеца ще омажат и сезонния грип с К19 и ще има доживотно боцкане през 6 месеца с разни тромбоцитни коктейли...

86

Анонимен

преди 3 години

Мунчев, мислиш ли че никой не забеляза как от 70% днес тихомълком ги вдигна на 75%?На тарикат ли се правиш?

85

Анонимен

преди 3 години

аман от експерти и социолози

84

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос 73 Видяхме ги смелчаците . Като кихнаха , си изпотрошиха краката от бързане да влизат в болница . Че и търсеха връзки за добрите болници с дообри лекари и оборудване . Дреме им ,че изпозаразиха сумати хора междувременно

83

Анонимен

преди 3 години

НОЩ спаси държавата, спрете да обиждате. Ако миналата година управляваха ИТН и ИМВ сега щеше да има поне милион починали от Ковид. Замислете се!

82

Бау

преди 3 години

антиваксърите ще го саботират това :(

81

гербисто-идиот

преди 3 години

Най добре да се задължат хората с белина да се ваксинират, особено герберите

80

Анонимен

преди 3 години

той трябва да знае, експерт е

79

гербисто-патриот

преди 3 години

Те хората може и да не искат, но могат да бъдат задължение. Не може всеки да разбира какво е добро за хората и за партията, затова трябва да му се каже. Да се здължат да се ваксинират с АстраЗенека и така да се реши проблема.