7

Тонката

преди 3 години

Искам да си резервирам апартамент с изглед към морето в подпорната стена.

6

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБави недоучили неблагодарници мечтаят как Русия ще им спаси летния сезон.Руснаците да не са мазохисти? Да спасяват увлечени в слугинажа, гонещи дипломати, месец след месец участващи в активни уж шпионски мероприятия на хегемона срещу руски граждани?

5

Анонимен

преди 3 години

Англия са вече извън ЕС и се искат шенгенски визи за тях.

4

Кафяв гербер

преди 3 години

Спасение няма и не е виновен корона вируса, а един друг вирус от Банкя.Руснаците отдавна са се преориентирали към доста по-екзотични дестинаций, а англичание почиват на канарите за по 300 паунда с билетите , та едва ли ще се залетят към мутроморието

3

Анонимен

преди 3 години

Англия и Русия искат визи за бг. Дори и ако визите ще паднат но се искат и скъпи здравни тапии за тестове и ваксини. Няма и хотели за болни с корона които ще се изолират и хотелиероте не покриват лечение на болни за заплати на лекари и сестри.

2

84070

преди 3 години

С ограниченията за Турция руската държава препоръча на своите граждани няколко други дестинации, но сред тях не фигурира България. От Великобритания тук идват деградати единствено. След Брекзит не ми се вярва да тръгнат насам. Да не ззаобикаляме трайния кариес в българскит курорти - неприятен пейзаж, високи цени, ниско качество на услугите, неоригинална и невкусна кухня. И без пандемия тези недъзи си ги има. В другите държави не е така.

1

Спасението

преди 3 години

Е в изгонването на търговците от храма, т.е. тия с кипитата от властта на държавите. Другото е мъгла и след нея пак мъгла.