85

Анонимен

преди 3 години

По думите му най-подготвени за нови избори са ГЕРБ и ДПС, защото са подредени партии.------------Не са подредени, а елитарни партии!!!Курса и посоката им зависи от визията на Вожда!

84

моч

преди 3 години

То това е всеизвестно и нали за това е големия зор на президента и мут ри те му в парламента - как да натъкмим изборните правила и изборния процес така , щото ББ и ГЕРБ да бъдат ударени и съборени служебно с машинации и коварство.

83

За 88

преди 3 години

Личи си колко си ***.Не може да се промени от народното събрание.може да бъде отменен и след това да бъде предложен нов мораториум.Само че е времето на този парламент изтича.Просто това е поредният пример за *** ви изпълнения в народното събрание.

82

реалист

преди 3 години

Абе,ние се смеехме на разни анализатори,които разправяха,че Бойко ще се върне на бял кон,ама като гледам новите партии колко са объркани и неадекватни вече нищо не се знае

81

Грухталан

преди 3 години

На Даниела Сердарова просто и писнало да го джа;ати с 14"-я ***...затова и си била камшика...

80

Анонимен

преди 3 години

Да подредени - под строй и под натиск ...

79

правете Добро

преди 3 години

Харалане, платена *** си.И теб често те гледаме в Панорама и навсякаде из телевизиите.Колкото повече въртят едни и същи хора толкова повече показват, че са слуги на задкулисието

78

Анонимен

преди 3 години

Само Обединен и Смел народ може да махне герп ! Мощно и Яростно гласуване на предсрочните избори ! Всички пенсионери с 250лв пенсия - Излизайте и гласувайте !Млади работещи-бедни - Гласувайте ,против робството на герп!

77

Анонимен

преди 3 години

Ще е горещо лято. Нищо няма да излезе накрая, както винаги! Протестирайте, по-богати няма да станем. Даже може Македония да се възползва от безвластието и пак както винаги в историята да си пропуснем интереса.

76

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство не е разследващ орган!Всички фантазии за някакви извънредни действия, с които ще се справи с порочния герберски модел, ще увехнат, като фантазиите Славчо да управлява.Истината е, че само правителство с краткосрочен хоризонт и ясни цели - промени в изборен закон, съдебна власт, подкрепено от нововлезлите партии и работещ парламент, може да наложи някаква промяна. Н го ли направят - обречени сме на мафията, до пълен разпад и изчезване от географската карта.

75

Кики

преди 3 години

А най платената дамска превръзка съм аз.

74

Анонимен

преди 3 години

Е, щом Харалан казва... тъй ще да е!

73

Анонимен

преди 3 години

Как няма да са най-подготвени, като са бивши кадри на БКП

72

Анонимен

преди 3 години

ШОу партията на Тошко и невиждания славиНе кадърен , похватен това го копирах от речникЛице неспособно да извършва някаква дейност поради нежелание, липса на опит, непохватност или физически недъг. Има обиден смисъл - използва се основно, за да изрази пренебрежение.

71

Анонимен

преди 3 години

Белослава защо се крие? Сватове идват да я искат. ГЕРБ я иска, ДПС я иска, БСП я иска, "Изправената мутра" я иска. Пинокио я иска - има дълъг нос; дори джуджето Танаско я иска - малък човек с голям талант.Белослава се крие във фейсбук и не харесва никого.

70

До Обачето

преди 3 години

За щастие това е просто един закон, който може да се промени от народното събрание. И няма да ти е толкова интересно - ще има хем мораториум, хем избори.

69

Баче Кико

преди 3 години

Баце е пътник. Страха е голям - всеки ден циркове, всеки ден лъжи.

68

Обаче

преди 3 години

В момента се получава нещо много интересно.Правителство няма да има съответно народното събрание трябва да се разпусне и да се насрочат нови избори.обаче докато действа тоя мораториум нови избори просто не могат да бъдат проведени.Защото трябва да бъдат назначавани служители за изборите, а те също са държавни служители.И според мораториума могат да бъдат назначавани само от новото редовно правителство, а не от служебен кабинет.

67

Психодиспансер

преди 3 години

Добре охранен пудел на каишка с прекрасен и обичлив характер търси строга господарка с щедър нрав.

66

Харалампи

преди 3 години

Харалан пак се обади