56

Анонимен

преди 3 години

вашият сайт е пак вчерашен вестник.нито ни интересува Навални, нито привържениците, нито противниците му, нето Русия.Що не се занимавате с нашенските Нахални - защото ви е страх!

55

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на оная работа за Навални. Дано пукне в затвора

54

Някой

преди 3 години

Ами докога ще ни занимавате с тоя недоотровения бандит? И той е такъв, същият като Путин и шайката му, само че е изпаднал от "А" групата, и сега неможе да се примири с това. Слабо ни интересува какво ще стане със стотина пиянки и още горе- долу толкова слабограмотни индивиди. Нали все пак това е новинарски сайт, или греша?

53

No Coment

преди 3 години

В тая болшая държава винаги ще се намери някъде местенце и за подръжниците на Навални,даже и пари за квартира и храна няма да им трабват.На Кремълски разноски ще ги уредят.

52

Диана

преди 3 години

Разбира се, че ще ги обявят за екстремисти! - такава е "политиката" им /долу Путин на всяка цена, с лъжи, манипулации, мръсотии, насилието на улицата/...Но това трябва да бъде обяснено и да СТИГНЕ до хората там, а не да се НАЛОЖИ АДМИНИСТРАТИВНО, според мен, защото ако това не стане, резултатът ще е административно /съдебно!/НАСИЛИЕ върху протестиращите, които явно си нямат на идея истината за ситуацията, манипулирани от Навални и сие, че става дума за ограничаване на свободата им...

51

Анонимен

преди 3 години

Навални е балон. Дори на снимката ако махнете журналята с жълти жилетки отстават 30-50 чиляка. Това в 15 милионен град, смешно е. Тия номера не минават в русия, вече са ги лъгали 90те като си разрушиха държавата за да ядат бургери в макдоналдс. втори път не става номера

50

Анонимен

преди 3 години

Злото няма да е вечно...

49

Анонимен

преди 3 години

Мани го Навални.Руските роби са си пак роби.Кажат им убивайте - те убиват и не се замислят.Кажат им първи секретар на КПСС те започват да му *** подметките. Шат на патката главата щото е празна кратуна руска.

48

Хахахаха

преди 3 години

Те са двама - баба му и майка му. Даже гаджето му е фен на Путин.

47

Анонимен

преди 3 години

Няма ли място в затворническата колония и за другите бандити от тази организация.

46

ggg

преди 3 години

Руснаците ще се справят с тези платени терористи но вие какво ще правите с вашата седерастия .Само лижете косматия *** на херо мусакка ,и си траете като вярна раая

45

работническо дело

преди 3 години

и най-тъпите пполитически вестници по ткомунистическо са в пъти по малко жалки от днешните платени манипулатори

44

Ангел

преди 3 години

Навални е Руски изменник . Той би предал тотално ценностите на Русия на Вашингтон. Аз лично смятам ,че ако умре в огромни мъки, може би това би било справедливо наказание за него .НО смъртта му не е достатъчна със сигурност !!! Трябва в тотални мъки да умрат хиляди негови заклети привърженици и товага справедливостта би разсържествувала !!!

43

Анонимен

преди 3 години

В Русия отдавна започна преоценка на визията на западния свят, при която твърде дълго и твърде много в миналото западът се възприемаше като пример за подражание.

42

Православен славянин

преди 3 години

СМЪРТ ЗА 90 % ОТ БУГАРОПИТЕЦИТЕ ! СМЪРТ ЗА ЗАПАДА ! СЛАВА ЗА ПУТИН ! ИЗМРЕТЕ *** СКАПАНИ ИЗСРАНИ В БАЛКАНСКИЯ *** *** ИЗМРЕТЕ ! СМЪРТ ЗА ВУГАРИЯ СМЪРТ МАЙКАТА ВИ *** ! СЛАВА ЗА РУСИЯ !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Като си помисля колко голям процент от тролажа гордо ще сменят българското знаме със руско докато през сълзи мълвят "Путин обичам те"....лошо ми става.

40

Анонимен

преди 3 години

Българският търговец на оръжия Гебрев скочи като ужилен и започна да дава изявления, че никога не е пращал оръжия и боеприпаси на украинските фашисти да избиват руски граждани в Донецк и Луганск и обясни, че "Ню Йорк Таймс" го е оклеветил!

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47"А как е ситуацията с мозъците в Мутрочалгария след 30 години западно патньорство?"Ако съдим по теб - никак не е добра.

38

Анонимен

преди 3 години

до АнонименА как е ситуацията с мозъците в Мутрочалгария след 30 години западно патньорство?

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45"Ще стане това което става с всички нормални хора, имали нещастието да се родят в руския ГУЛАГ - бягство в чужбина. Изтичането на мозъци продължава с пълно сила."Да, резултата ще бъде, че всеки, който има поне 2 работещи мозъчни клетки, ще осъзнае, че в Мордор живот за него няма.Резултата ще бъде още по-голямо пропадане .... ако има накъде ...