190

те

преди 3 години

Разбойко-Бойко е готов на всичко за 70 те милиарда лева които се очакват от ЕС също точат гладни лиги за тях,така че скъпи сънародници да ни е "честита"новата братска дружба по интереси ГЕРБ+БСП

189

Ууууу

преди 3 години

БСП и управление, олеле майко, знаем ви много добре, след вас винаги е било потоп. Справка: великия Виденов с още по великият финансов министър Гумен Речев, на който наглостта няма край и продължава да ръси мозък и да съветва.

188

До 209тъпънар

преди 3 години

Това само в розовите гербаво-тролски сънища може да се случи-евентуално! Ама ти се плющи ежедневно,не пречиш никому!

187

Анонимен

преди 3 години

слави и дб са страхливци и бяха дотук. хората им дадоха шанс а те им се изплюха в лицето. нови избори и борисов ше вземе над 60%

186

Анонимен

преди 3 години

Всеки може да управлява но зависи как.А Бсп вече бяха на власт и видяхме че въобще не могат да управляват.

185

Дивак

преди 3 години

Не харесвам Слави Трифонов и напълно споделям мнението, че партията му се оказа "в необрано лозе" след изборите, заради тотална липса на управленски капацитет, но му прави чест, че ще върне мандата и няма да прави опити за скърпване на правителство. Каквото и да стане оттук насетне, най-важната задача е отстраняването на Тиквун и Гешев и по възможност организирането на съдебни процеси след колосалните злоупотреби с обществени средства. Дано се разпадне и БСП, която няма нищо общо с лява партия.

184

Анонимен

преди 3 години

БСП отиват под десет процента на едни следващи избори,така че най вероятно те ще направят една последна отровна прегръдка с Вожда при третият мандат!

183

Анонимен

преди 3 години

Аз това го казах на 4 април който е против БСП е национален предателНа България и трябва лидер а не мутри и чалгари ББ и Слави Трифонов ВЪН!

182

Анонимен

преди 3 години

До вчера въртяха очи към ИтН... днес лаят пак бясно и злобно :) Каква соц класика са тея

181

До197

преди 3 години

Пълни глупости,след като целта им е била субсидията,като как си обясняваш внесената от Трифонов промяна в закона за Политическите Партии която предвиждаше субсидията да бъде намалена от сегашните ОСЕМ лева на глас на ЕДИН?

180

А

преди 3 години

До Bai AsenМислиш ли, че може да спечели толкова гласове, че да състави сам правителство, без коалиция? според мен, няма как да стане!

179

Анонимен

преди 3 години

БСП е способна да управлява, ама няма да я огрее, пенсионерите вече гласуват за ГЕРБ, а социалисти или няма, или осъзнават, че БСП е лява само на хартия.

178

Абе

преди 3 години

Най.после и бспето да ги огрее.Ама тук са прави,иска се д....е да подкараш държавата и да накараш другите да те подкрепят!Не е глупави смешки,стари вицове и разни песнички,да не говорим за хихикането на оркестъра....

177

Анонимен

преди 3 години

Всичко с времето си,не може със сегашните 51 депутати които има в момента Трифонов да прокара всичко което е било предложено на референдума,ама виж Ортаклама със всички които разсипаха България не трябва да прави и той не я Прави,за което може да има само адмирации!

176

Анонимен

преди 3 години

Софиянката Антоанета Стефанова е завършила Икономика в Свищов, в Стопанската академия Д.А.Ценов, където и магаре да завържеш, ще завърши.

175

Има такава т*па парт

преди 3 години

Тия въобще не са наясно къде се намират... Целта им беше да хванат субсидия да закърпят шоуто и телевизията си, или най-много да влезнат в парламента като малцинство...

174

Анонимен

преди 3 години

Ми искаме ама не можем!!!

173

до анонимен

преди 3 години

Слави се крие , преструва се на болен ...Уууууууууу, мишка ...-------------Баце цяла "операцийка" си спретна, за да се скрие!

172

до БСП

преди 3 години

вИЕ ОЩЕ ПО-НЕМОЖЕТЕ !

171

Ами да

преди 3 години

Натъкнала ли ни го ИТН? Ще получат ли многомилионната си партийна субсидия?