19

До възмутените люде

преди 3 години

Да не забравяме ,че България беше верен и пръв съюзник на османската империя и после на Хитлер ,след това пристнахме на сталин!

18

али

преди 3 години

Ердоган заяви че това не са въприси, които трябва да се решават от политици (изказването беше предизборно обещание на Байдън заради натиска на арм.общност).Този въпрос трява да се реши от международен съд, като за тази цел трябва страните Турция, Армения, САЩ, Русия трябва да си отворят архивите. Но Армения не приема предизвикателството, защото те много добре знаят, че събитията немогат да бъдат определени като геноцид. Затова бягат от истина за да продулжават да притискат Турция ....

17

Хмм

преди 3 години

Ако ернаглян признае арменския ще скочат и други геноцидирани страни та за това.

16

Анонимен

преди 3 години

И от какво е недоволна Турция? От истината ли? Истината е такава, че арменският геноцид е факт и е било наистина брутално клане. Това е истината. а турците човешкия живот не представлява ценност и затова не признават, че има клане. Т.е. Турция не е цивилизована държава. Това ли иска да каже Ердоган?

15

Анонимен

преди 3 години

Ето защо Ердоган купи руските ракети С-400 дето свалят НАТОвски самолети на 500км.!

14

Мда

преди 3 години

Турция ще бъде поставена на мястото и,въпросът е да оцелеем дотогава...

13

Анонимен

преди 3 години

3, Браво на байдЪната, прав си либерасте! оБонго само обеща, без да го прави.

12

Анонимен

преди 3 години

Aко искат да се *** тручаците... ако арменския геноцид не се е случил то и геноцида над евреи във аушвиц също не се е случил...

11

нн

преди 3 години

Турците са големи амсалаци. Кой ще ви повярва бе прости анадолци, че мирните невъоръжени арменци се сблъскали с армията. Било е нечовешки геноцид присъщ на примитивната ви държава, наследник на варварска Османска импирия.

10

Мяу

преди 3 години

Още не е паднал нашият диктатор и Байдън подгони следващия. Само така!!Да живее демокрацията!!!Долу диктаторите!!

9

Анонимен

преди 3 години

Е все пак има куфарче.Когато Тръмп си беше поиграл да натиска копчетата,прати един ирански генерал в миг на небето.Сега е ред на Байдън и не се знае с кое копче ще си поиграе,та Ердоган да се срещне с Аллах!

8

Anonimen

преди 3 години

Геноцида е признат просто така, без да се имат предвид репарации, ама то гузен, негонен бяга.

7

Дааа

преди 3 години

Турция, защо си мисли че ще уплаши САЩ?

6

Анонимен

преди 3 години

Жужка и Фе*с ер-доган толкова много си приличат, щели да отговорят "подобаващо" в следващите месеци. Смях без граници. Все едно слушаме жужка. Не напразно са дружки двете брантии.

5

Анонимен

преди 3 години

Арменския геноцид е бил признат още от Адолф Хитлер, за който пише в "Моята борба".Той го споменава иронично.В смисъл, че може да спретне нов геноцид - срещу евреите, и никой няма да го запомни...

4

Анонимен

преди 3 години

Султан Реджеп мощно води турците на заколение......

3

До браво на Байдън

преди 3 години

А Тръмп призна Йерусалим за столица на Израел- никой друг американски президент не направи това!

2

Нагльо/лъжльо

преди 3 години

Най- големите варвари и на всичкото отгоре не си признават макар ,че за репарации вече не може да става дума.А играта на Ердоган е ясна.Плаши Русия със САЩ и обратното ,разбира се важен е само неговият личен диктаторски интерес.Има турска интелигенция ,която се подписа и официално призна изтребването на 1млн.арменци и 30 000 кюрди периода 1915-18г. преди разпада на османската империя не и турското правителство!

1

Анонимен

преди 3 години

Е край!Щом Ердоган скача на Байдън не е добре.Ако САЩ започне пролет в Турция и Иран,тук ще се наводни с бежанци.Ще се изкупят и най-малките жилищни площи,ще ни налаят като ***!Ще строят джамии и ще искат права като европейци!Хич не е добре това!А накрая ако пак се наложи да идват руснаците,край с България!!!!