146

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе ГЕРБ си гласуваха 10 000 лв заплата, крадците сте вие протестърите в парламента!

145

Анонимен

преди 3 години

ГеП и сега крадът с 200 ,назначават по бордове , подписват концесии и още купища Мизерии ! Нагли,Нахални и Яростно Алчни !

144

БСП

преди 3 години

С ГЕРБ е свършено, те са политически труп.Къде е сега Бойко пак да се похвали колко пъти е победил БСП на избори??БСП побеждава веднъж и за винаги ГЕРБ и това е края им.Който се смее последен се смее най-добре!!

143

Анонимен

преди 3 години

Ще се върне на есен.Яхнал ...

142

Анонимен

преди 3 години

Герб са едни лизи-дупци на големите какво направиха за банките и спестяванията Ви това че излиза по скъпо да си държиш парите в банка щот таксите ще ви намалят спестяванията вместо обратното Освен това щефа раздава едни пари свкаш ди ги вади от негоеия джоб 50 лв за пенсионерите дмешка като знаем какви са пенсиите на родителите ни с 40г трудов стаж

141

Анонимен

преди 3 години

Да работят, ама като си им забранил как да работят.А ти в същото време се возиш на ес класата и пирувал в Банско с партията на Мая Манолова.То така не става, едни да ви работят други да играят кючеци.Много са си прави от ГЕРБ.

140

Анонимен

преди 3 години

Герб дава на съд за да може във времето да ди замете следите на корупция ако няма от какео да се страхуват ще си работят

139

Анонимен

преди 3 години

Само Народен съд и национализация на собственоста на милионерите ще помогне на Българския народ!!Всеки който получава заплата над 5000 лв да бъде вкаран в затвора, а собственоста му отнета в полза на народа!!

138

Анонимен

преди 3 години

Шайката на протестърите ще гласува и мораториум върху тегленията на суми от депозитите на гражданите.Хора в София вече си теглят депозитите целите.

137

Гост

преди 3 години

Докато не се направи финансова ревизия на милионерите в България и се отнеме незаконно придобитото богатство нищо няма да се промени !Капитализмът е още по-див от всякога в България!

136

Анонимен

преди 3 години

А защо да бъде унищожен, че при него депутатските заплати бяха 2 500 лв, а сега вие миналата седмица си гласувахте заплати от по 10 000 лв?

135

До Мдааа

преди 3 години

Какво ни интересува какъв дълг имаме, бе?! Хората мизерстват! Баба ми е с 300лв. пенсия и ако не й помагам ще умре от глад! Мислиш ли, че някой го интересува какъв дълг имаме?!

134

Мдааа

преди 3 години

Адевърул": България и Хърватия - в "чакалнята" на еврозоната, а Румъния не отговаря на нито един критерийМдааа, другари ***, истината за управлението на Борисов... нека Чалгаря да ви "оправи" по добре....

133

Анонимен

преди 3 години

Баба Яга много лъжедва жабока мъжки и женски и една скрипя водят НС

132

До шоу

преди 3 години

Боже, дойде време овчари да коментират законопроекти и закони...

131

Шоу

преди 3 години

Радев ще тупа топката докато успеят на юруш да приемат няколко закона:1.избирателния,който да даде на ДПС неограничен брой секции и му гарантира второ място2.седебния, касаещ бързо производство и измъкване на олигарсите от затвора и изгнание3.прокурорския, като те заедно с президента да си назначат гл. Прокурор4.президента да си назначи своя ЦИК, за да си гарантира мандатНа такава сръчност могат да завидят и най-големите шме'кери!Гледайте шоуто на Радев!На Славчо шоуто е вехто!

130

Анонимен

преди 3 години

Управлението на ромската буца мас от село Банкя е най-престъпното в цялата история на България !

129

Анонимен

преди 3 години

Как няма да има малък дълг и дефицит, като гербавата шайка не даде една стотинка помощ на 95% обикновени българи?Всичко отиде в техните си шайкаджийски фирми!Знаеш ли колко пари раздадоха РЕАЛНО на населението в нормалните държави, а другарю гербав ***?

128

Анонимен

преди 3 години

Мая мутрата до вчера беше от БСП днес Баба Яга е Яхнала Метлата

127

Мдааа

преди 3 години

България в топ три по малък дълг и дефицит... По-добри показатели в бюджета имат само Дания и ШвецияСедем страни от ЕС имат борчове в размер над 100% от техния БВПЕто истината за управлението Борисов! Нека сега Чалгаря да ви "оправя"...