271

До преврат

преди 3 години

Споко,ще ги изметем !Те не знаят или удобно забравят що е СПОНТАНЕН протест !Когато злините им започнат да се трупат,а несгодите у обществото и икономическия прогрес секне ,излизаме и ги ликвидираме !Не сме Беларус,а сме в ЕС !Номерцата им няма да минат.Българина придоби европейски манталитет и започна да си отбранява демокрацията,колкото и пр()ст да е !

270

Единственото

преди 3 години

Позитивно нещо от цялата тотал щета, е че Бабичкян со седи до Купон и са блажно ухилени. Кефя се, щото аз съм за любовта.

269

анонимен

преди 3 години

Президентът наивно се надява на ново правителство, или лицемерничи, Славун продължава да мълчи, а Мая като истинска МУТ*РА нахлува в Булгаргаз и иска документи! Е, "Няма такава държава", беше правилният избор, но отказаха да я регистрират!

268

Ицо

преди 3 години

Може би Радев има повече информация от ИТН в сравнение с редовите гласоподаватели.В дните на Страстната седмица ще се разбере кой е принципен и кое е приоритетно.

267

преврат

преди 3 години

Още с вдигането на юмрука, по нареждане на Москва, Радев даде знак за преврат. Ако бяхме демократична държава щеше да има последици и да се поиска импийчмънт на Президента. Не го направиха и сега сърбат попарата. Кабинетът се реди от Радев, чрез общата му жена със Слави. Ще бави връчването на мандат докато се извършат промени в изборния кодекс, такива, че Радев да назначава ЦИК и РИК-ове. Електронно гласуване за да си внесат IT специалисти от Русия и да подменят гласовете ни. По попащат-смях

266

Край

преди 3 години

Човек, който се натиска за втори мандат президент - не се е загрижил толкова за българите колкото за собственото си добруване.Презиндентството е място за прохождащ политик или за политически пенсионер.

265

Въпроса е за начина:

преди 3 години

Българската държава за периода 1945 - 1989 година построи над 2000 училища и сведе неграмотността в населението до 2% . Не става въпрос дали БКП е построила този сграден фонд, а откъде са дошли парите и отговорът е един: От Българската държава и финансовата помощ от СИВ и СССР. Явно е, че този сграден фонд в момента е прекалено голям за образователните потребности, но това не означава, че той е общинска собственост. Който иска да го купува ще преговаря с Държавата а не с мижав подкупен общинар!

264

Тюю

преди 3 години

Нема такъв народ, ега си го нахендрихте Славуци, чуди се кво стана... То бива пр.ос то. Тия, бива, ама и той толкова не е очаквал.

263

Анонимен

преди 3 години

Лицето Румен Радев е напът, са се провали за пореден път. Само застарялост?!на делото и имунитетът му, го спасиха от съд за корупция и злоупотреба с власт. Обвинението в държавна измяна, предаването на секретна информация на Русия, още стои. Оглавяването на щурма срещу парламента е нарушение на конституцията, за което заслужава импийчмънт. Разби си семейството и изостави малолетни две деца. Набързо го ожениха за любовницата му, ментопите му от ДС/БСП/Москва.

262

Радев не бърза

преди 3 години

Всички видяхме самодоволната усмивка на Радев, когато ГЕРБ върнаха мандата. Не вярваме на президентът с вдигнатият юмрук, който от 1-я ден беше против Борисов. Такава лична омраза не е добре за никой държавник!

261

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев - *** от витрината на вечната дружба.

260

Анонимен

преди 3 години

283 Безделниците се трудоустроиха в парламента, на високи заплати и пенсии, креатурите на Москва вече не са в първа младост, уф, много трудно било, да се пише сценарий на чалга шоу, да знаеш?!

259

Слави

преди 3 години

Зае.ва шоуто, зае.ва и държавата, ай чиститу..

258

Анонимен

преди 3 години

239 Радев е обвинен в корупция, държавна измяна, а от натовския полковник Грант, че е непоследователен, т.е. лъжец, който лобира за Русия, заемайки длъжност в натовска страна, каквато е България. Оглави щурма срещу парламента, за което заслужава импийчмънт.

257

гражданин

преди 3 години

Сега остана да изтърват и Румен Радем да отлети я за Белград, я за Дубай.

256

анонимем

преди 3 години

До АнонименЕдиния ни връща към Крумово време, другите 1944, а на народа остава първобитно обшинския строй.

255

пенсионер

преди 3 години

На първото заседание си вдигнаха заплатите. Очаквам на второто да вдигнат пенсиите. Нали затова сме ги избрали.

254

Станаха 5 милиарда

преди 3 години

Щети - а бъдещите щети да ги не изчислявам!Искаш да млъкна? Моето мълчание е пари, но както много добре знаете - не за мен!Аз искам да работя в читава работна среда! И явно не разбирате величието на Гейбън Логан Нюуел - който е единственият достатъчно гениален мозък да промени света тия дни чрез хоризонтални бизнес модели! За пръв път от 6000 години нещо ново се случило, нещо близко до Убунту закона на племето и вие да порежете точно мен? Мен???

253

Въпрос номер 5:

преди 3 години

Първият печели:"Кой министър и чия група оформиха настоящето законодателство за делегирания бюджет в Република България и общинската собственост върху сградния фонд както и разделението между първостепенни и второстепенни разпоредители на бюджетни средства"А) Даниел Вълчев Б) Сергей Игнатов В) Меглена Кунева Г) Всички от квотата на Сакскобурга

252

Славуци

преди 3 години

Започвай си премиерстването.