187

Анонимен

преди 3 години

Гроб търсят подкрепа, а всичките им действия са ехидни, надменни подигравателни. В парламента ще се скъсат начело с Деса поетеса да се докарят пред Баце кой е по остроумен да плюе.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонименточно Гроб ни заливаха с турски сериали по всички телевизии последните 13 години.аз пък се чудех защо напоследък спряха турските сериали по телевизиите :)

185

Слави=ДПС

преди 3 години

Къде се е скрил лъжецът Слави ?

184

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНормално, ромската партия и партията на необразованата администрация на килограм да спечели,чалгарче погледни колко % хора с висше образование са гласували за ГЕРБ и колко за чалгарите. Ще ти се доплаче от резултата.

183

Анонимен

преди 3 години

....Не знаехме, че умните и образованите слушат турски маанета.уважаеми не знам кой си чул да слуша турски маанета, но точно Гроб ни заливаха с турски сериали по всички телевизии последните 13 години. Хайде разберете се.

182

Анонимен

преди 3 години

Гласуване по пощата означава ДПС да стане първа политическа сила, а България турска провинция.

181

Анонимен

преди 3 години

Така и капиталистите след 44та им забраниха да стъпват повече във властта и се натресохме хубаво на комунистическия терор.За ГЕРБ са гласували 26% с 8% повече от втория.Ми направо откривйте Белене и ги унищожете.

180

Анонимен

преди 3 години

По добре е ГРОБ да не стъпват повече във властта, без значение кой ще управлява по-зле няма как да стане. Последните сме по всичко така или иначе, по-последни няма как да станем.

179

Анонимен

преди 3 години

Гласуване по пощата е най-лесно достижимо,но няма да можете да се налапате.

178

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам гърбавите роми ли са или техните *** но ФАКТИТЕ СА СЛЕДНИТЕ след управлението на геП- ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ- ПОСЛЕДНИ ПО РАЖДАЕМОСТ- ПЪРВИ ПО ДЕТСКА РОМСКА РАЖДАЕМОСТ- НАЙ БОЛНА НАЦИЯ- НАЙ УМИРАЩА НАЦИЯ В СВЕТА- НАЙ МРЪСЕН ВЪЗДУХ И ХРАНА- НАЙ КОРУМПИРАНА ДЪРАЖА- 1 МЕСЕЦ ДЪЖД И 5 СЕЛА ПОД ВОДА, 1 МЕСЕЦ СУША И 5 СЕЛА УМИРАТработа работа работа ама това са ФАКТИ ФАКТИ И ПАК ФАКТИ, още искате ли отпадъци гърбави, имам поне още 10. Аре марш полу-човеци.

177

Sk

преди 3 години

До сега не съм чувал победители да искат подкрепа от победени.Щях да падна от стола, като чух как Б,о,ко се обяснява в любов на Слави. :)):)):)):)))

176

Анонимен

преди 3 години

"умните и образованите не искат нищо общо с ромската партия на гърбавите"Не знаехме, че умните и образованите слушат турски маанета и извиването на имама Слави! Но вече знаем и какво е образованието на гастербайтерите и колко им е ума! Благодаря, че го доказахте!

175

За 210

преди 3 години

От там ли ти плащат сладурче?Хубаво е че си го казваш.За твое сведение тая приказка и разправяте от четири парламентарни избори насам.И все не се сбъдва.

174

За 219

преди 3 години

Не си спомням протестните партии да са се явили заедно на изборите.но пък ако си признавате в прав текст че сте едно и също, моля излезте и го обявете публично.За да си знаят хората.И на следващите избори след два месеца отидете като една формация всичките.В противен случай спрете да говорите простотии.

173

Ноби

преди 3 години

бойко си замина, сега е ред на всичките му калинки, ***-та и мазни далавераджии, да напуснат потъващия кораб и да се вредят в други партии

172

Анонимен

преди 3 години

А защо трябва да се чака до понеделник? В събота и неделя държава няма ли? Тогава президента не работи ли? Не трябваше ли още днес да се даде мандата на ИТН за да започнат в понеделник преговорите? Защо е това протакане, договорките с ДПС вече са направени, очевидно и за слепите, какво толкова го мъдрувате? Чудите се как да не разберем, че продадохте България на Турция? Късно е! Вече знаем и чакаме повод да ви изринем като опълченци башибозук!

171

Анонимен

преди 3 години

Нормално, ромската партия и партията на необразованата администрация на килограм да спечели, макар че 1/2 избиратели от преди 4 години е смешно да се говори за победа. Протесните партии, сумарно имат повече. А София и чужбина наказаха греп, показателно че умните и образованите не искат нищо общо с ромската партия на гърбавите.

170

За 208

преди 3 години

Дежурният драскач би ли ми обяснил коя е партията без стари муцуни?

169

Смешно

преди 3 години

Всички твърдят че отиваме на предсрочни избори.Обаче щом тоя го е казал значи не е вярно:)))Е може ли да сте толкова неадекватни?

168

До 214

преди 3 години

Да,в качеството си на победител !Ти от Марс ли падаш ?Кой спечели изборите ?Назови партията !Чакам !