11

Анонимен

преди 3 години

Този капан Боко го заложи. Просто каз цените да се качат след изборите.

10

Анонимен

преди 3 години

Баце вече си сложи свои хора във бордовете на всички фирми в енергетиката. Сега само ще гледа как се пълни шкафа и ще се смее ехидно.

9

Муахаха

преди 3 години

Бецхалер, р0бе! и без друго ви е за последно - скоро като ви затворят АЕЦ, щото 35-годишният живот на реакторите изтича 2023 и като ви спрат ТЕЦ-овете, щото Брюксел е със Зелена Сделка и сте на СВЕЩИ!! ЕС до 2030 ще се върне в 10-ти век преди Христа, докато Китай през 2020 на всеки 3 дена откри по един нов реактор на въглища с обща мощност 40 АЕЦ Козлодуй!!!

8

Крадлата Фандъкова

преди 3 години

Какво ще каже?Ама и тя *** от Топлофикация

7

Анонимен

преди 3 години

Общо взето софиянци главно ще гризнат старата вожа на вожда. Там има най-много потребители.

6

Анонимен

преди 3 години

Мая нали беше омбуцман! Да ходи да преговаря, а не само да размахва пръст като комсомолска секретарка в критическата! Айде Майо, покажи на тия хора как ша ги бараш, как ша ги мяташ, колко съ раздааш!

5

Това е отмъщението

преди 3 години

На Баце.Аз няма да мога да крада,но вие ще плащате.

4

Славчу чалгарчу

преди 3 години

Няма ли да каже нещо по въпроса?Или о не той парно не ползва нема грижи за сметките:)

3

Анонимен

преди 3 години

Не ми казвайте това. кажете го на новите управляващи. сега е техен ред да се оправят с подобни бакии. защото ток парно топла вода ползват всички и сега за тези монополисти е момента да ловят риба в мътна вода. Сега е и момента новите да покажат бива ли ги или не, или ги бива само в приказките. Хайде да ги видим как ще решат проблема. Да ви кажа ли как? Никак. Аз още чакам правителството което да се заеме. Но то няма да дойде. Нови избори, час по - скоро.

2

Анонимен

преди 3 години

Бойко падна и какви самоуверени станаха, че чак 70% увеличение искат! Тия явно вече си мислят, че яхнаха магарето, т.е. нас!Ти да видиш!Няма страшно! Гастербайтерите от чужбина ще пращат още повече пари на мама и тате да си плащат парното!

1

5116

преди 3 години

Много се разбързаха с покачването на цените. Спирайте всички подобни упражнения до съставяне на правителство. Новото правителство ще провежда своята ценова политика. То има право и структурни, и на кадрови промени. Така е редно. Ако сега се повишат цените, този негатив пада върху новия кабинет.