37

българин

преди 3 години

До: номер 35Така е. Аз съм слушал руснаци които ходят на почивка лятото в Крим, на море, и всички са единодушни, че преди анексирането на Крим им е харесвало повече от сега.В смисъл, цялата атмосфера, обстановка, чистота, ниво на услугите в курорта и т.н.

36

Анонимен

преди 3 години

"Територия, геополитическо влияние ... а и огромно руска население там."Руското население там е заселвано целево, като преди това кримските татари са изпращани насила в Сибир или директно избивани. В Крим е имало даже и българско малцинство след размяната на черкези и българи след Руско-Турската война. Трети основен език в Крим е бил немския даже. Ти това някога чувал ли си го или чуваш само каквото отърва на руските опорки?

35

до българин

преди 3 години

Първо се научи кого се пише с и кога със...българино! И второ за да се отбраняваш се искат ВС с техника и психика!!! Нашите нямат нито едното нито другото. Само да те светна. че стрелковата подготовка на един ловец е в пъти по-добра от тази на кадровите ни войници!

34

Анонимен

преди 3 години

"А нещо за любовта към САЩ да кажеш? Тя от къде идва? Най-вероятно от бомбардировките избили основно цивилно население..."Каква любов към САЩ? Аз САЩофили в България не съм видял. Обаче има русофили.България обявява война на САЩ, не ти ли е известно? Бомбардировките им в България са нищо сравнено с руските нападения над България.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Територия, геополитическо влияние ... а и огромно руска население там.

32

От 27

преди 3 години

Били са 7000 души, а не 300. Едва след като персите откриват пътека, която им позовлява да заобиколят, Леонид връща голяма част от войската, като остават около 300 спартанеца и над 1000 други, поради неясни причини (реално не постига нищо с това).Армията на Ксеркс превзема Атина, но има проблем - няма достатъчно храна и лекарства за масивната си армия и се е наложило, да се върне в Азия, но губи огромна част от армията, поради глад и болести.

31

Анонимен

преди 3 години

"който мисли, че в РФ техниката е от времето на СССР - да ги нападне."Ти си на 16 години, нали? За какво нападане говориш в 2021 година. Само Русия напада, кьорав ли си или просто много мaлоyмен. За какво и беше на Русия да взима Крим? За какво им беше да пращат войски в източна Украйна? За какво им беше да спретнат Майдана в Украйна?

30

българин

преди 3 години

До: номер 29Хайде сега пак ли за тая Русия ще говориме???Темата тук е за българската армия и нейния празник - Гергьовден!Стига с тази Русия! От тези вопли оставам със чувството че на Русия много и се иска някой да я нападне, за да си покаже "мускулите".Ми не, не искаме да нападаме Русия, но това не значи че няма да се отбраняваме ако бъдем нападнати от когото и да било, дори от извънземни, не само от Русия!

29

до 31

преди 3 години

А нещо за любовта към САЩ да кажеш? Тя от къде идва? Най-вероятно от бомбардировките избили основно цивилно население...

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Всъщност аз съм за. Русия трябва да си прибере териториите.А и друго - и ние така трябва! То не е беломорка тракия, западните покрайнини, северна добруджа

27

До Галин

преди 3 години

Хайде сега пък и ти, f 16- ки искаш. Важното е че ги платихме. Както се казва човекът взе парите, и каза ще видим.

26

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам от къде води началото си любовта към Русия. Това е все едно някой да обича по същия начин Мексико. В България да е пълно с мексиканофили. Какво толкова е направила Русия за вас, че е заслужила такава обич? Вие даже България не обичате така както Русия. А че Русия ни е нападала многократно, това не го броите. Варна, Балчик, Македония, Тутракан, Добрич. Русия е против Съединението на България.

25

Ми

преди 3 години

който мисли, че в РФ техниката е от времето на СССР - да ги нападне. И много бързо ще му се осъвременят познанията. Ама едва ли ще има време да осмисли.

24

Анонимен

преди 3 години

"Вместо да имаме 220 000 души армия, десетки хиляди танкове и самолети!"И с какво ще ги изхранваш? Хора като теб стават само да бъдат управлявани. Някой да им казва какво да правят. Ти управленско мислене нямаш. По Бай Тошово време сме имали голяма армия, но държавата ни е фалирала 3 пъти. Лично Бай Тошо си признава, че е изпратил златния ни резерв в Русия защото не е могъл да изплаща външния дълг на България, а е искал да остане на поста си.

23

Галин

преди 3 години

къде са f-16-ките...за един приятел питам...2ра година стана..на парада ги няма?:)

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Армията на Леонид от 300 Спартанеца и най-великата - била се е срещу 1 милион перси."Да, а всички са били по 190 санта високи, имали са мега преса ... и яко британски акцент.

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСкоро и Донецк и Луганск, а може и цяла Украйна. А вие ще гледате и ще мяуката както мяукахте за Крим и за Грузия.

20

Анонимен

преди 3 години

Ееееее .....

19

Анонимен

преди 3 години

Ааа, чакай, забравих една Армата която заклинчи на военен парад и не искаше да запали. И 1 брой самолет Су-57.

18

Анонимен

преди 3 години

"Има само техника от времето на СССР."То и в Русия имат само техника от времето на СССР.