30

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо си помислих, че са се самонамалили на половина, пък то било кворум.

29

Цирк НС

преди 3 години

Съвсем скоро след като НС влезе в социалните мрежи .... и ЩЕ ИЗЛЕЗЕ. Или ще направи така че простолюдието само да гледа но не и да коментира тези чисто нови " слуги на народа" .

28

София

преди 3 години

Най-големия проблем на всички - да си направим профил на НС във фейсбуук, туйтър, инстаграм, тикток, а що не и онлифенс. Страхотно. Просто страхотно. Сбирщина безполезни клоуни е това ново НС.

27

Анонимен

преди 3 години

Правителство на АнтиГЕРБ партиите и вкарване на Мутрата и Шайката му в затвора.Преди това конфискация на откраднатото.

26

Анонимен

преди 3 години

гледах малко предаването на бнт1 от парламента и се отвратих

25

Анонимен

преди 3 години

Най-големият страх на Бойко Борисов е да не бъде сменен главният прокурор Иван Гешев. Да не го разследват, а има за какво, и да не го вкарат в съда. Защото, каквото и да говорят, Гешев е избран от Борисов. Затова най-важната задача на анти-ГЕРБ партиите в парламента е да променят закона така, че да могат да сменят главния прокурор. Има дори за какво - има конкретни нарушения на закона, които могат да послужат за основание за това.

24

Shark

преди 3 години

Това НС е точно такова, каквото трябва да бъде. Влезнаха малки партии, никой не може да направи самостоятелно правителство и всеки ще дебне всеки. Така трябва. След като една партия се самозабравя и най-безогледно краде еврофондове и руши целият обществен и икономически живот на страната, това е единствената алтернатива - много партии, да не могат да направят правителство сами, да се гърчат и да се чудят как и с кого. Това беше наказателен вот, сега или се оправяте, или Радев прави кабинет......

23

Закони

преди 3 години

Комисии, мораториум, губене на време. Тези безполезни парвенюта в парламента, подценяват интелекта на българите. На всички ни е ясно, че ще има нови избори и най важно е да се определи нова дата за тях,. Хората имат нужда от стабилност и решения в тази тежка пандемия и икономическа криза, а не от фиаското наречено " парламент".

22

Словянин

преди 3 години

120 депутати ще бъдат не 2 пъти, а 4 пъти по-лесно купени от босовете. Народът е ***, това е ясно, още откогато избраха цар за премиер. Българинът иска само 2 неща: пари и спокойствие. Ама за да имаш пари, нямаш спокойствие, както и обратното. И: докато сме в НАТО и ЕС, ще сме най-бедната и корумпирана държава в Европа. Зяради Запада станахме от 9 мил на 7.

21

Анонимен

преди 3 години

Много е опасно когато някой говори и действа в името на народа

20

Анонимeн

преди 3 години

Това си е новата демокрация - до сега крещяха не ни питат ! Сега правят так, че да не питат другите - те не са ли българи ?

19

БРАВО

преди 3 години

Браво на Слави и ИТН - НИКОГА не съм виждал Народното Събрание ПЪЛНО с Депутати - започнаха да работят .Това го имаше само по СОЦА - В преките предавания се виждаше 100% присъствие - разликата е че тогава Депутатите работеха без заплати и им се плащаше от НОИ - според последното работно място - возеха се с колелета и градския транспорт , тези от Провинцията бяха в Хотел .

18

Анонимен

преди 3 години

До DO 10Еха, абе защо не приеха да става с 51 депутата, другите за какво са им ?

17

Анонимен

преди 3 години

Щели да излъчват Народното събрание в социалните мрежи!!!Някой въобще посещава ли интернет страницата на Народното събрание?

16

DO 10

преди 3 години

Напротив , това ще дисциплинира Депутатите . Даже трябва да се приеме по ниско число .Хипотеза - лято , море и жени , хотели Хавай , САЩ - Депутатите от ГЕРБ са там и ги няма в Парламента - ИТН има 100% присъствие , излиза Слави Трифонов и предлага за Гласуване Закон - Депутатите да нямат право на Служебни Коли и Командировки до Декември - приема се се ?Ще се върнат със 100 в парламента да *** на умряло .

15

Анонимен

преди 3 години

Не става ясно дали се обвързва присъствие с регистрация.Възможно ли е участие в заседанията и он-лайн, след като вече има прецедент със заклеването на кандидат-депутатите?В тази връзка, какво се случва с традицията за гласуване с чужда(-и) карта(-и)? При условие, че по-горното е факт, плакненето с упълномощяването нещо постничко ми се вижда

14

Анонимен

преди 3 години

Започнаха да се приемат закони които ще бъдат анулирани от Конституционния съд.Толкова ли нямаше някой който да обясни на тези чалгари ,че има разделение на властите и затова прокурорите и съдиите не са подчинени на Парламента и за в бъдеще е напълно възможно да не видят прокурор потящ се на трибуната отговаряйки на въпросите на народните избраници?!

13

Анонимeн

преди 3 години

Чудесно шоуто на Слави, Мая и *** ще се излъчва от всякъде.Ще има големи платна в центъра на всеки град или село, където ще можеш да поседиш да почоплиш секмки и да се посмееш.На плажа ще летят цепелини с най важните нови !Нужна е прозрачност в работата на Парламента !

12

АЛОО ...

преди 3 години

До ПЕНСИОНЕРВ другите държави , на пенсионерите не им адават 50 лева , а 500 евра мин. пенсия .За какво се заблуждавате , на тези 50 лева , А ЦЕНИТЕ КОЛКО СКОЧИХА ?В България трябва да се борим за минимална пенсия --500 евра !!!!Какво ще покриеш с 50 лева ???Минзухарка Петкова каза за газа КОЛКО ЩЕ СЕ ВДИГНЕ А ОТ ТАМ И ВСИЧКО !

11

Анонимен

преди 3 години

Безмислено политическо протиеопоставяне.