36

Тупкат топката

преди 3 години

Две годишната ми дъщеря знае какво ще ви кажат бе Дилов Син-Лилав.....Продължавате да трупате негативи, трупайте трупайте, после 2(два) лятото и онлайн срещи от Дубай.

35

ДАВАЙТЕ ОБЕЩАНОТО

преди 3 години

ЦЯЛО ЛЯТО БЪЛГАРИТЕ БЯХА НА ПЛОЩАДИТЕ, А ВСИЧКИ ИМ ОБЕЩАВАХА, ЧЕ КАТО ИЗМЕТАТ ГЕРБ ЩЕ ПОЛУЧАТ ТОЛКОВА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ С КОИТО НЯМА ДА СА ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- ДАВАЙТЕ ОБЕЩАНОТО, ЧЕ ЩЕ ВИ МЕТЕМ ЯКО.

34

Дежа вю

преди 3 години

Връщайте го още днес този мандат. Чалгарите вече се изказаха какво да се прави, когато мандатът отиде в третата политическа сила. Правете сметка колко са безхаберни и объркани. Нямат никакво намерение да управляват. Ще протакат и на лято ще платим за нови избори. Пак ще се намерят 10% да пуснат за тях, но тогава ще си кротуват и само ще лаят отстрани. Пари за кабеларката ще има, но без да им се търси отговорност за кабинет и без да трупат негативи. Това искат некадърниците. То ние сме за жалене.

33

Хичо

преди 3 години

Срам ме е да гледам такива некадърни,незначителни неудачници като тоя фъфлещия,как ламтят за власт и постове...Такива нагаждачи искат да ни управляват и да зависим от техните решения?

32

Анонимен

преди 3 години

"Дори да се знае, че отговорът ще е не, ние сме длъжни да направим запитването, съветвам и другите да го направят"Демек - ние ще потупаме топката, съветваме и другите да тупкат топката, че да може Вожда малко да се освести. Фъфляка е голям продажник.

31

А бе ДИлов

преди 3 години

ДИЛОВ, що не си гледаш там онова с талантите ами си тръгнал да се изказваш от трибуната....Не казвай да се върне в политиката ще ШЕФ-а ти ще ти клъцне цъките понеже така признаваш че я е напуснал...Така ли е.Напуснал ли е политиката....Хахаха

30

Анонимен

преди 3 години

сега на изборите лятото, даже машинациите няма да спасят Гробарите

29

Анонимен

преди 3 години

Като му видиш кандидатите за министри на Тиквата и ти става тъжно за тази държава.

28

Към анонимен.

преди 3 години

Начело с детето на комунистите от Банкя Начело се вземат най големите недорозомения за да могат фа слушат и изпълняват без ропот каквото им наредят другите безумци

27

Анонимен

преди 3 години

До 32 И Митева ли има проблем с небцето?И ако смятате че проблем с говора е толкова гнусно нещо, че и символ на някакво умствено ограничение, защо предложихте и всички гласувахте тази жена за нов шеф на Парламента!?

26

Анонимен

преди 3 години

обаче тоз лаладжия от 30гвсе се присламчва до софрата - хитрушаа.сега са му дали роля палятсштхо и ще му платят щедро .

25

Анонимен

преди 3 години

А КЪДЕЙ БАТКО- ПАРДОН БЕЛОСЛАФ...

24

Анонимен

преди 3 години

Синчето, леко на завоя пич! Че ако почнем да проверявам чий син и чия дъщеря са намърдани в Парламента, в ЕС институции, в разни благи местенца и току изпаднеш в потрес от децата на ДС другарите дето са жълти, червени и сини, ама "нови"! Искаш ли да почнем с имената на децата и кои са татенцата, къде са работели същите татенца. Сигурни ли сте че господарите ви от бившата Държавна Сигурност искат да водим този разговор. Я си питай надзирателя първо!

23

Анонимен

преди 3 години

Говорът му е такъв, защото на младини някой му избил зъби, май тийн сбиване. ------Ах, милият той!Герой бе! Побойник!Сигурно и по физическо се е събличал?Никой нищо не му е избивал, има си проблемно небце по рождение, ако беше счупен зъб, баща му имаше възможности да му ги смени всичките, даже със златни.

22

Синчето

преди 3 години

Ако не беше баща ти нокой няма да те бръсне за слива ПЪРВО СПРИ ДА ФЪФЛЕШ ЗАЩОТО НИЩО НЕ ТИ СЕ РАЗБИРА КАКВО ГОВОРИШ САМО НЕЗНАМ КАК ЩЕ РЕКЛАМИРАШ БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА ЗАЩОТО ЧУЖДИТЕ ДОРИ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ТЕ РАЗБЕРАТ ПОДЛОГО НЕ ТРИЙ НИЩО МОДЕРАТОРЕ ЗАЩОТО ИЗТРИЕШ ЛИ НЕЩО ТИ ЩЕ БЪДЕШ СЪЩИЯ КАТО ТАЗИ МИЖЕТУРКА

21

Анонимен

преди 3 години

Дилов цитира Борисов, че при това мнозинство от 160 и нагоре депутати да не се направи кабинет означава, че някой се страхува от нещо, като не може да формулира даже от какво се страхува.---------Може ли некой гербак да каже две приказки, без задължително да повтори някоя глупост на Светиня Му ? Едновременното твърдене, че: 1. ГЕРБ са спечелилИ изборите със 75 депутата и; 2. че ИТН имат 160 депутата, е идиотия, която само телешката глава от Банки може да роди.

20

Анонимен

преди 3 години

Хайде да не започваме темата за продажниците, че веднага ще задам въпроса кой обслужва новия проекто закон, подкрепен от ИТН, ДБ, Маините ИМВ и ДПС- закон, който премахва ограничението на бройката за избирателни секции за страни извън ЕС!Кои са страните с многобройно гласуващи извън ЕС! Турция? Как някой хвърля свински уши по уж управляващото ДПС, а после гласува всички дето и 1 българска дума не знаят да могат да гласуват на макс? Май новите се оказаха патерици на ДПС! Ако това не е продажност

19

ДДТ

преди 3 години

Гледам, че долу някой споменал за говора на Дилов. Говорът му е такъв, защото на младини някой му избил зъби, май тийн сбиване. И след новите говорът му е променен и фъфли. А на Митева си е така по рождение.

18

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До Анонимен 21:Требе да си много...***,че да се качиш сега на потъващата бокова...гемия.Абе тези хора съвсем са се взели на...сериозно.Не се е сетил Боко да го посоч за мин. на отбраната,нали Любен бе в някакъв Гергьовден;има връзка с...армията.

17

Анонимен

преди 3 години

Изкачащият клоун.