13

Анонимен

преди 3 години

Аауу..много чувствителен този мултак Вежди.А вие изоообщо не искате власт.Ама..вир не сте там за властта...а така...на разходка.Тези гербаджии са...най нахлите индивиди.

12

Човекът

преди 3 години

Парламентът не работи за интереса на хората а за тяхните интереси парламент ***

11

Джедай Мастър

преди 3 години

Много ме кефи безсилната ярост на герберчетата.

10

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че анти герб коалицията са озлобени щото от 13 години не могат да налапат коакала. Сега има някаква надежда за това и те са кто озверели хищници. Крадете бързо, че скоро народа излиза.

9

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах, за какво сте избрали Славуца Чалгаров, Мая Галева, Татяна Мултигрупова, Хаджи Некадърников, Пинокио Лодкарев, Ташунко Режикраков, Джудже Прокуроров, Гнус Бабикьосов и & мутри и чалгапростаци? Да управляват и направят България развита, европейска държава или да правят ретро шоу на тема"Как да плюем отново по Борисов"????

8

лека нощ

преди 3 години

вежда ай чупка не ми се гледа пияната ти мутра

7

Анонимен

преди 3 години

До гавра с ПАРЛАМЕНТАТи Шкембе Вайводата ли си?

6

Чалгария

преди 3 години

Коалицийката на чалгарите , комунистите , малцинството , лобистите , мутрите и фесовете - лъсна като ясно слънце !

5

гавра с ПАРЛАМЕНТА

преди 3 години

До вчера не исках нови избори, но вече искам! Само за няколко дни народът видя, какви хора са се намърдали в парламента, на държавната софра! Същите, дето се търкаляха по жълтите павета и се гавреха с НС, с домати и яйца! Сега са вътре и се държат отново нагло, защото не могат по друг начин! Те са си такива! Не очаквайте чудеса от Слави, Мая и Пинокио в комбина с Нинова и ДПС ! Но, на следващите избори ще ги изметем!

4

Agent

преди 3 години

Ами напускай парламента бе, що не го напускаш, то не е задължително да се натискаш там , виж се на кои години си станал..

3

Анонимен

преди 3 години

Президентската институция е напълно излишна за България. Президента (независимо кой е той или кой ще бъде) има много малко правомощия. Реално България е унитарна парламентарна република. Всичко се решава в НС. Президента има право да налага Вето на закони, но какво от това? Пресен пример е Радев, който чупи рекорда по налагане на Вето с 28 наложени вета само за първите 4г. Но нито едно от тези наложени Вета не мина след гласуване в НС. Президента има представителна функция.Излишни разходи за Б-я

2

Анонимен

преди 3 години

Каза главния мултак на републиката в защита на Бойко сикаджията!

1

Анонимен

преди 3 години

Когато мошеник ти говори така, направо откача човек