65

Bai Asen

преди 3 години

До 75: Значи да се разстрелва не можело, защото не било демократично, а да се краде и да оставиш хората с 40 години трудов стаж с 300лв може, така ли!

64

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега да премахнат и всички Калинки и да прегледат всички на държавна хранилка как са били назначавани.

63

Истината

преди 3 години

Намерете Мата Хари,тя ще ви каже всичко.Ако още е жива,де.

62

Bai Asen

преди 3 години

До 75: Мен от народен съд не ме е страх, защото не съм крал, а съм съвестен гражданин и данъкоплатец. Докато има само престъпление, а няма наказание винаги ще сме на тоя хал, набий си го в простата глава!

61

За 80

преди 3 години

Къде го видя бедственото положение?Нямаш какво да ядеш може би?за такива като тебе бедствено положение е че не можеш да си купиш последния модел смартфон.

60

Да бе

преди 3 години

Поредната предизборна кампания.Това народно събрание приключва работа най-късно до два месеца.За това време тия специално и един месец от тия години няма да могат да проверят.За сметка на това пък чакайте празни приказки.

59

Анонимен

преди 3 години

Защо върнахте закона за инвалидите ромите да крадът.от 100 телка 50 са фалшиви да крадете пари.

58

Анонимен

преди 3 години

Управление ,което преди време се обявило за социално съзнателно и системно пренебрегва потребностите в сферата на публичните услуги.Нито ви дреме за една социална държава ,нито сте социално отговорни.?Бедственото положение на 90% е за сметка на управленският ви комфорт.След като нагло си купи подкрепа с колко повишиха заплатите на медицинския персонал от началото на 2021 год -съзнателно и многогодишно подтискане на растежа.Мая картинката е жалка , ..... но ти си депутат

57

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Да, Герб са икономически престъпници. Също така тази банда от престъпници, подържана от Москва, Атина , Тел Авив и Анкара извърши очевиден геноцид срещу етнически чистият български народ. Факт! България днес е една управлявана от евреи страна, която служи за сексуален туризъм, включая педофилия в титанически размери. Евреите трябва да бъдат изхвърлени от Царство България. Евреите са злобни фашисти. Хитлер и Сталин бяха евреи. До кога ще се прикриват фактите ?

56

Анонимен

преди 3 години

Тази на снимката е уникална с имитация на дейност. Ако спре да говори ще се разбере , че нищо неможе да прави. Освен да завлече.

55

Анонимен

преди 3 години

До Bai AsenТи ще растрелваш ли или само ще гледаш сеир? *** то няма да е дърго, щото веднъж почнат ли да разстрелват, много бързо ще стигнат и до тези, които са искали да се растрелва.

54

Аз

преди 3 години

Горката Мая жива да я ожалиш .Няма от къде да смуче ББ я направи омбусман ,ама и на това беше недоволна,зетя и дъщерята работят за него пак недоволна.То тази няма угодия ,напълно изтрещяла с тези нейни викови ,обиди.Ще си докара пак някоя болест ,че ББ пак да си пуска връзките да я лекуват.

53

ха-ха

преди 3 години

В парламента кипи безсмислен труд. Тон задава Галевица-най-голямата мутра в парламента.

52

обективен

преди 3 години

До 64 изброяваш Галева ,Черепова и т.н .изпусна Илиева/ ВИС-2/

51

Bai Asen

преди 3 години

Дали е имало нарушения? Почти няма човек бил във властта последните 30 години, дето да не е за пандела. Сега е за народен съд, а не 44-та!

50

Анонимен

преди 3 години

70- РЕВАНШИЗМЪТ Е ПРИВИДЕН- ТОЙ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ В МОМЕНТА В КОЙТО ЕВРОПА ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕВЕЖДА МИЛИАРДИТЕ....А СЛАФЧУ ША ЗАМЪЛЧИ ОЩЕ ПО МЪДРО.

49

Анонимен

преди 3 години

Манолова уж щеше да вземе колите на депутатите. Е, взе една и я яхна с метлата. Лъжкиняяя. Драпа като къртица за депутатски приоритети. Дъщеря и Ралица и зет и Мартин работят все още в Кабинета Борисов 3. И двамата разпределят пари от евро фондовете. Мартин зетя отговаря за селските райони във Фонд Земеделие. Не е ли странно членове на БСП като дъщерята и зетя на Манолова да бачкат в кабинета на Борисов?Тази дъщеря Ралица Манолова да не е от Борисов? :D Защо децата на МаяМа са под крилото на Б?

48

ОЛИГАРСИТЕ ПОМОГНАХА

преди 3 години

До БЕНАДИ СЕГА- И ЦВЕТАН И ЧЕРЕПА НАЛЯХА МИЛИОНИ ПРЕЗ ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ В БГ ИКОНОМИКА- ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ В ГЪРЦИЯ, В МАГАЗИНИТЕ И ПОТРЕБЛЕНИЕТО РАСТЕ...

47

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България приключи. Чалгопитеци и куманисти ще изпуснат държавата докато се занимават с комплексарския си реваншизъм.

46

Анонимен

преди 3 години

Мая направила купон, за да каже името на новата партия. Гордо обявила - Изправи се! Мутри вън! И всички присъстващи си тръгнали?!