8

Анонимен

преди 3 години

Герп заминава за канавката заедно с всички калмнки и бацили.

7

Анонимен

преди 3 години

Вироса са скапа като герпаджиите.

6

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

5

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Циркаджии!

4

Анонимен

преди 3 години

Тиквата жив ли е? Да не опъне петълата, преди да е влязъл в затвора, че той е голям циркаджия, способен е на всичко.

3

не разбрал

преди 3 години

Кому е нужна тази бройка, понеже и да знам и да не знам........все ми е едно?!

2

Анонимен

преди 3 години

Не можеда си сред първите в Европа или в света по бедност, корупция, мръсен въздух, убити по пътищата, конспиративни теории, ав една пандемия да не си пръвпо смъртност. Няма как да лъжеш смъртта - тя не е евроинституция, на която да и замажеш очите.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако реално се тестваха всички лица със съмнения за корона вирус - осигурени, неосигурени, малциствени групи, персонал и деца по училища и детски градини и прочие - нямаше как да скрият, че в България здравеопазване има понякога, не винаги и ако познаваш правилните хора