128

Като

преди 3 години

Излезем с една гьостерица само на сьлзливост ше ми станешРумьнска с ми дачка продава метли и кошнициИ тука има тука нема

127

Анонимен

преди 3 години

Само селски бабаити и депесарски подлorи...Cмpaд!

126

Говорещия

преди 3 години

С некролозиТе ще ти кажат нещо

125

Само на мен...

преди 3 години

...ли ми се струва, че хората на снимката изглеждат като мутри? Тези ли ще борят мутрите на Бойко? Че то ББ на фона на СТ изглежда направо като професор по балет, бре!

124

Анонимен

преди 3 години

Априлското въстание е ярък пример как едни некадърни но напористи млади лузари са предизвикали най-голямото клане на българи за да задоволят собствените си амбиции. Излъгали са наивния народ че целта им е била освобождението на България а истинската цел е била турците да изколят колкото се може повече хора за да пишат за това на запад. А ние сме ги превърнали в герои. Такъв е манталитета на българина.Всяка прилика със съвременни събития, Слави и "Има такъв народ" е случайна.

123

Барека

преди 3 години

Не съм му душманин на Слафчо,но на този фитос ми напомне Коритаров.Ъхъ...няколко дни преди да си замине.Дано да съм лош пророк.

122

До чалгар

преди 3 години

Чалгареее,чалгаре!!!Прав е голелимият Ст.Лем,,Докато не почнах да ползвам интернет,не знаех че на света има толкова ***..оти!Не е нужно да си ***,гербер или комунист за да видиш и разбереш че един шут,не може да лъже твърде дълго нормалните хора !...Вервай му!!!.......Още ли плащат,или ти така от сърце??????

121

Анонимен

преди 3 години

ЕВРОПА ОТПУСКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ 12 МИЛИАРДА- ГЛЕДАЙ КОЛКО ЕРЕКТИРАЛИ ДА ГИ УСВОЯТ- ДА ДЕ АМА С ЮМРУЧЕ И ТОЯ ЩЕ СЕ УПЪТИМ КЪМ ЕВРАЗИЯ.

120

Анонимен

преди 3 години

Пошло и жалко. Мутри се вземат за патриоти. Наркомани се бият в гърдите за саможертва, чалгари - за свобода, джуджета щъкат из парламента и нещо дуднат под сурдинка, накокошинено, сърдито. Няма го Моканина.

119

Анонимен

преди 3 години

Бареков номер 2

118

Анонимен

преди 3 години

:) учиндолеца на тая снимка верно прилича на май-мун-а на която не са и дали банан

117

Анонимен

преди 3 години

И каква точно е връзката между тая оарнгутанска физиономиа на снимката и Априлското въстание ?

116

Meshuggah

преди 3 години

Славчо трябва да си припомни нещо, което явно е забравил - българите забравят, бъркат, осланят се на емоции, а не на разум, а често и бавно стоплят, когато става въпрос за политика. Но усетят ли, че ги лъжеш, планетата ще ти се стори малка за омразата, която ще се излее към теб и групата ти от клоуни, която събра...

115

Славчооо !!!

преди 3 години

С тези ,,фишеци" с псевдородолюбиви мурафети ,вече не можеш никого да излъжеш ,селски ! Ясен си -не си мъжкар!!! Излъга сума народ!

114

Да живей

преди 3 години

Да живей г-н Трифонов - решението на всички проблеми!След г-н Трифонов, България вече няма да има проблеми!

113

Електра

преди 3 години

Събудих се, и о какъв прекрасен пролетен ден. Но сгреших, че пуснах БНТ и о ужас, мутрата Хаджигенов ме учи на морал, веднага включвам БТВ и пак ужас, Костинбродската мутреса Мая Манолова Сетра Галева, се пени там. Не се реших да пусна НОВА ТВ, защото я на онова БСПелерастче Тошко Африкански, я на старата мома Дончева, щях да се натъкна. Денят ми вече не е хубав, щом мутрите победили само с 4%, са превзели целия ефир, какво ли щеше да е, ако имаха не 4% а 5%. Да гледаш другарката Мая Манолова как ти говори за морал, все едно пор-но звездата Чичолина, да разказва приказка на дечицат

112

Електра

преди 3 години

Тия калмуци за комити ли се имат.

111

Анонимен

преди 3 години

Другите държави отиват на далеч, а Ние започваме тепърва на Кючек !!!!

110

ДО 101

преди 3 години

Ти да си учиш уроците и да завършиш училище ,че да не оставаш толкова неграмотен ,неинформиран и заблуден млади дихателю.Твоята представа за реалният живот е заместена от виртуалният и главата ти е задръстена от компютърните игри.Това което си написал е точно израз на откровена пубертетска мало.умщина!

109

Аз

преди 3 години

кой е четвъртият в дъното от бандата ?