147

Анонимен

преди 3 години

Костов просто завижда на Бойко,че е успешен политик с толкова победи.Костов се провали още втория път.Всички го помним.После со покри обидено и съсипа Сдс.Мерси,Костов...

146

Анонимен

преди 3 години

Костов имаше най благодатната почва да направи от България образец обаче я затри заради пари за собствените му интереси

145

МАНГЪРА

преди 3 години

Майчето сестра Галева е любимката на И.Костов. Инжинера на партийте на протеста. Още от изборите за кмет на Софето.

144

Анонимен

преди 3 години

точно пък тоя го каза дето извлече за себе си интересите от политиката

143

Цитат от интервю

преди 3 години

Цитата от интервюто е от статия на Фрогнюз

142

Цитат от интервю

преди 3 години

Той си беше въобразил, че имам сериозни позиции в СДС. И затова си позволи да ме изпрати с тези послания към Костов. Беше ми казал един път: Кажи на Петър Стоянов да ме направи генерал, че след няколко месеца идва ГЕРБ. При него няма спирачки. И той го показа. Дано не съм лош пророк, дано не се случат неприятни неща. Дано Борисов да прояви разум. Но съм сигурен, че няма да се остави. Ще играе ва-банк.

141

Цитат от интервю

преди 3 години

Много време мина. Това са 12 години. Имам опасения, че обществото така се разложи морално, че надали ще успее отново да надигне гордо глава. Ние сме на дъното. Таково разложение не е било никога. Бойко Борисов вече има опит. Усеща накъде вървят нещата. Достатъчно отмъстителен е. Борисов трудно ще пусне властта, но може би, за да се случи това, трябва да потече кръв. Бойко Борисов е в тежко състояние. Имам сериозен страх да не прибегне към други крайни мерки. Той си беше въобразил, че имам сериозни позиции в СДС. И затова си позволи да ме изпрати с тези послания към Костов. Беше

140

Анонимен

преди 3 години

И Костов говори наизуст.Напротив,тоя щаб трябва да бъде разпуснат и хората да отдъхнат от тоя нов тоталитаризъм.

139

Анонимен

преди 3 години

Не вярвах на хората и защитавах ББ и ГРОБ,но постепенно започнах да чета и да разбирам,че те са прави,това е болен човек,който ще стъпче цяла България и смаже всеки, ще пролее реки кръв без капка угризение или съчувствие,за да оцелее той и да владее страната,средствата,той убива България ,разберете го!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165Е да де, но трябваше да го оставят още един мандат. Но "другарите" се уплашиха и докараха "царя".

137

Анонимен

преди 3 години

Абе незнам в каква изолация е,току виж лятото се върнали...

136

Анонимен

преди 3 години

По стечение на обстоятелствата точно през 97 година имигрирах. В посолството ми искаха да докажа някаква платежоспособност на интервюто. Няма да забравя аташето, когато му показах сметка за 4 хил. долара, ме попита в прав текст: Че тогава защо искаш да имигрираш? Заплатите наистина бяха масово по 5-6 долара месечно. Когато се върнах за пръв път през 2000та, колегите ми печелеха вече по 100 долара остойностено от лева. И тогава си казах, че Костов, без дасе изхвърля много е незаменим за България

135

Анонимен

преди 3 години

Другаря Б.Борисов е едновременно в оставка, в отпуск и в болничен. Ето това се казва 3 в 1. Кралски Гамбит!

134

До Костов

преди 3 години

Г-н Костов,време е да се върнете в политиката! Трябват ни умни ръководиъели,а не еднокнижници! Трябва ни здрава ръка,която да изкорени плевела герб! Трябва всички ТЕ да отидат в затвора!

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен33 г. етническо прочистване на бг от ЕС и НАТО с техни агенти от СДС, ДСБ, ГЕРБ и ДПС.

132

Анонимен

преди 3 години

ББ унищожаваше БСП отвътре и отвън,убиха дори хора по върховете на БСП,купуваше депутати,изпозлваше насилие и т.н., така мачкаше партиите и хората ,които не са с него или са неудобниСпасете България,отървете България от тираните,защото унищожението на населението няма да спре!

131

Анонимен

преди 3 години

Костов беше по план изготвен да дойде на бял кон, не се получиха нещата и извикаха Симеончо да ни оправя, там вече почнаха схемите и изтикаха на преден план Боко :)) Ако ви е сложно да го разберете, значи немате право да давате акъли :))

130

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДържавата се владее от ДПС,но опасния човек е ББ,още с идването на власт на ББ и ЦЦ много хора пострадаха,маса специалисти бяха уволнени от работа и изхвърлени,за да сложат своите калинки навсякъде,други бяха разболяни или убити,а други рекетирани до кокал и умишлено разболяни ,убити,срина се българския бизнес тотално, инвеститорите избягаха,от над 13 милиарда чужди инвестиции,днес са само няколко стотин милиона,държавата се срива,демографската катастрофа върви,вкара дългова спирала

129

Анонимен

преди 3 години

Иван Костов................комунист........учил студентите на марксизъм и ленинизъм...............направи капитализма в България.............затова сме на тоя хал!!!

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Приказката за ракетата и кривия космос.