61

Анонимен

преди 3 години

Това НС ще промени правилата за изборите и това ще е супер. Гербавите нама как да се противопоставят. След това ще видим.

60

Анонимен

преди 3 години

45 НС ще го запомнят с това, че е заседавало 3 седмици

59

Анонимен

преди 3 години

Довечера я гледайте или по нова ии по бтв а утре в някоя кабеларка. Тя е дежурна в телевизиите.

58

Анонимен

преди 3 години

Щом шофьорчето стана премеиер не виждам, защо чалгаря да не може и той? Като цяло 80% от хората си избират лиця като горните, защото им говорят по-простичко и ги разбират

57

Анонимен

преди 3 години

Чао парламент - майче, гейчета итнняма да ми липсватедо Гергьоден ще сте аут

56

Престарял емигрант

преди 3 години

Е....най-после се намери някой да се доближи до истината, че всичо е взаимноизключващо се. Ами от задънената улица или шах....трябва да се излиза.Как? Мислете, но бързо.Нали сте умни... Да си играете на криеница е до време...После не само тълпата, но 80% от народа ще ви помете,както 1997-2000г.Спомнете си Виденов.....

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Не си губи времето във форума,бегай в Лидл че ще пускат памперси на прИмоция!:))

54

Анонимен

преди 3 години

чао гробари, няма да ми липсвате !!!

53

българин

преди 3 години

Да така е, така е. ГЕРБ нямат полезен ход. Сега са шах,и скоро ще са мат.Ако се стигне до предсрочни избори, то загубата на ГЕРБ ще бъде още по-болезнена за тях.Защото новите избори ще бъдат по новите правила, с видеонаблюдение, прозрачност, без измами и хаос като сега.Ще отнесем ГЕРБ като куцо пиле домат!

52

Анонимен

преди 3 години

Няма значение червен , зелен или пембян, важно е че не е гербав.

51

.!.

преди 3 години

Значи на изборите не гласувах, но сега ще ида и ще галсувам против мутрата борисов!!! Тоя не наяде се не налъга се! И най-ме е яд, че тои разбираш ли бил първоисточника на идеята за мажоритарен вот! и това открадна идеята!? Ба си и крадеца ба си и измамника ей!!!

50

без коментар

преди 3 години

Като чукнете в Уикипедия името на Росен Карадимов, и веднага ви излиза изречението "Последният главен секретар на централния комитет на ДКМС, Димитровския Комунистически Младежки Съюз!

49

ИЗБОРДЖИЯ

преди 3 години

след като ВСИЧКИ ВИДЯХА що за чудо се задава от страна на чалгарите и "МУТРИТЕ ВЪТРЕ", да се захапят някои изотзадзе когато Баце се върне на 1 милион гласа

48

Анонимен

преди 3 години

Свиквайте гербави, свиквайте. От тук нататък ще е гадно и ще боли

47

общо взето си прав

преди 3 години

До ГадателМоите старци още ми се сърдят,че не ги пуснах да гласуват!Стария направо е бесен като гледа парламента!"Оставихте хора,дето не знаят от коя страна се държи хляба да нареждат държавата!"Казах му,че в къщи искам живи мърморковци от колкото ковидясали демократи!Но лятото ще ги пусна,просто няма начин!В цялата махала е така!И тогава всичко ще си дойде на мястото!

46

Анонимен

преди 3 години

Който се съюзи с герб гласно или не) отива при патроните.

45

axaxaxaxaxa

преди 3 години

До Анонименбил си бил си недей лъга

44

Народен глас!

преди 3 години

Народа избра Герб, само генерал лейтенант Бойко Борисов има право да е премиер!!!другите битляци и миячи на чинии и крадци само искат да грабят народа. вече виждате какво направи слави и ДБ - всички цени нагоре, ковида пак уби стотици и ще рухне цялата държава.

43

За 45

преди 3 години

Новите лица-Мая на Ванко и Пеевски.Приватизатор ката Корнелия.Изританият от ГЕРБ Пинокио, получил парче от баницата от Доган.Кои по-точно са новите лица??Певеца на мутрите може би?

42

Анонимен

преди 3 години

На новите избори през лятото ГЕРБ ще има 10% над сегашния си резултат по простата причина, че много негласували на 4.04 са точно техните симпатизанти, които подцениха другите избиратели. Освен, това вече видяха кои м'аймуни са в опозицията.