159

Щирлиц

преди 3 години

Западните мижитур.ки *** по сигнал от ФАЩ.Срамота.

158

345

преди 3 години

А уж Русия била много миролюбива страна и никога за нищо не била виновна. Само я обвинявали в неща, с които няма нищо общо.

157

Анонимен

преди 3 години

Още през 1925г. д-р Гьобелс пише в Ню Йорк Таймс "Ленин е най-великия човек след Хитлер". Не е знаел, че ще се роди Путин.

156

Анонимен

преди 3 години

До лъже-БългаринСъдейки по тихия бяс дето те е обхванал - трябва да ти се приложи твоята терапия!

155

Дааа

преди 3 години

А ако баба беше мъжка щеше да е дядо.

154

Анонимен

преди 3 години

158 Гебрев никой няма да го съди, понеже:1 търгувал е с боеприпаси за суверенната държава Украйна чичеее2 Украйна е " терорист" само в кривогледите зъркели на убиеца путин, както оня ден го нарече публично чичо Джо3 браво на чешките служби, ювелирно проведено разследване с което цял свят ще бъде запознат!

153

Konrad Adenauer

преди 3 години

Посочете ми една страна, която е прокопсала под руски ботуш? Проверете кои са първите 30 страни по стандарт на живот и заплати. Да искаш страната ти да се превърне в гyберния е проява на мазохизъм и говори за липса на реална представа за света.

152

С.

преди 3 години

И един мармот увива шоколада в станиол. Приказки от 1001 нощ... Съвсем ни взеха за мезе американците с тяхната пропаганда...

151

Анонимен

преди 3 години

До Григорий Распутин"Русия е най-мръсната и до погнуса..."За крадците и мизерниците е така!(не случайно тоя вампир Разпутин (Безпътев) ти е аватарчето!)

150

Анонимен

преди 3 години

Българският търговец на оръжие Емилиян Гебрев бил купил боеприпасите от склад във Врбетице в Чехия и е започнал да ги изнася за Украйна или Сирия, тъй като е доставял оръжие за убийства на мирни граждани в зони на военни конфликти.От какъв зор експлозията да е трябвало да стане на българска територия?

149

Чичо

преди 3 години

А Гебрев като снабдява терористи с оръжие няма ли да го разследвате,или той е гадина,но наша гадина.

148

Анонимен

преди 3 години

До ПутинНема логика, всеки от ДАНС ще ти го каже :)) Купуваме гориво от тях, Боко им даде "Балкански поток", погнахме българи набедедени за шпиони не руснаци, нали требва да мине номера за американците....:))) Аз не мразя и не обичам руснаците, все едно ми е, обичам да се псувам със сънародник, българофил съм, обаче ЦРУ удари греда, просто не са наясно какво е мисленето в БГ :))

147

Кратун

преди 3 години

А нещо за взрива на боеприпаси близо до София? Или България не може и не иска да разследва такива неща?

146

Михаил

преди 3 години

Konrad Adenauer е полубългарин от Ботунец и не е никакъв робот. Живее в бл. 253, на първия етаж. Съседи са му братя Палигарови.

145

Анонимен

преди 3 години

До българин"Unit 29155"В същия тоя източник напиши "Star wars destroyer" гледай колко много 'достоверна' информация ще излезе!Успех!

144

В същност

преди 3 години

Случаят в Чехия е част от случая Гебрев....

143

Кармазъ Сикиш

преди 3 години

Епа язе искам да се оплачем, че русия и лично Путин идва у селското кръчме, и ни разрежда ракията. Освен това ходи по полозите на хората и плаши кокошките, и те спират да снасят.Настоявам за намесата на джендърите по всички земни кълбета, да се сношават и да се намесят.

142

Hans Zaidel

преди 3 години

Konrad Adenauer е робот - енциклопедист. Очаквайте следващите му излияния.

141

Щирлиц

преди 3 години

Ювелирна акция на руското разузнаване, щом надушат , че някъде се търгува оръжие , което може да бъде използвано срещу тях и моментално го унищожават .Краварите само могат да гледат и да си водят записки.

140

Алеле Хавте!

преди 3 години

До един не много уменн "българин""Справка - Уикипедия."Ха ха! Утрепа ме!Нямам повече въпроси!