56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61СИВ си го има и сега само че под друго име ОНД. Русия търгува с Казахстан, Беларус, Монголия , Индия и азиацки държави,

55

хаха

преди 3 години

видяхме с ГУНДЯЕВ че си готова за всяка ситуация честито

54

боже

преди 3 години

с този парламент . с човека на Решетников , със ситуацията в Украйна, Чехия , и предстоящите учения в черно море се сещам за пророчеството на Слава Севрюкова - България на парчета....

53

Анонимен

преди 3 години

До 59: Прав си, че ЕС се провали като администриране.2/3 от администраторите и структурите на ЕС трябва да се разпуснат иначе се проваляме подобно на СИВ.

52

Анонимен

преди 3 години

Йотова, кажи как сътвори гафът с кървавото хоро през далечната 1995г.Първо показа хорото на Жан Виденов, а на същия ден 14 войничета изгоряха. Тогава ти беше шефка на новините в БНТ. Защо сега мълчиш? Такава бояджийка си, че ако имаш изобщо съвест ще се скриеш в пещерата. Кажи как не те дожаля за онези 14 войничета? Децата изгоряха живи........а ти хорото пусна на народа в първите минути от новините?От тогава те ненанавиждам. Срам и позор за България. ИМПИЙЧМЪНТ!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 3 години

Европа е комунистическа.

50

Анонимен

преди 3 години

Комунистите родината рушат,комсомолците със тях крадат.Комунисти, комсомолци, пионериние сме във строй.

49

Анонимен

преди 3 години

Свидетели сме на преврат с колосален мащаб целящ да промени евроатлантическата ориентация на страна членка на ЕС и НАТО.АЛО, ПАРТНЬОРИТЕ, ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ!Това е добре подготвена диверсия целяща срив на ЕС.Пак ли ще си педалствате безгрижно?!

48

Анонимен

преди 3 години

Тази и подобни на нея планират диктатура и превръщането на България в президентска република с абсолютни правомощия. Първата стъпка е закриването ан ЦИК, което е предложено от ИТН в техен законопроект, който те вчера внесоха в Народното събрание.Предлагат само президентът да брои гласовете и той да обявява резултатите от изборите.

47

WRC

преди 3 години

Като репортер,водещ и директор на дирекция Новини и актуални предавания в Българската национална телевизия 1991 1997 г. я разкажи за правителството на твоята партия (БСП) начело с Жан Виденов което управлява страната от от януари 1995 до февруари 1997 г и така наречената Виденова зима до къде докарахте БЪЛГАРИЯ

46

Анонимен

преди 3 години

Комунистическата партия е подла......тия са за раирани костюми.Татяна Лолова си отиде,в последното интервю каза няма ли да се свърши тоз комунизъм ,май няма да го доживея.И наглата и отиде на прощаването .....нямам думи.

45

Крадци Сър !

преди 3 години

БСП и техните слуги от ИТН, ДБ, ДПС и Мутрите се готвят за голямото крадене ! Само ГЕРБ им пречи да разпарчетосат България, затова е тази истерия срещу тях !

44

Asd

преди 3 години

Тя от ден първи е готова ако фигуранта каже нещо, което не е договорено с бсп да му либне един шамар веднага зад врата.

43

Анонимен

преди 3 години

Кой му плаща на Слави Трифонов?

42

Анонимен

преди 3 години

Йотова си призна: готови са да крадат във всяка една ситуация.

41

Анонимен

преди 3 години

В момента само прокурора не е червен, но руското джудже ще отмъсти жестоко за отстранените шпиони.

40

Анонимен

преди 3 години

Това служебно правителство ви е в главата от както имате да връщате ресто на Черепа. Чухме записите как Гешев нямало да пречи ако го направят Фигурант като президента. А Йотова какво е? В Европа няма другаде вице. Каква е ролята на вицето? Ако се разболее президента да го замества или какво? Да му подпира глупостите? Когато се появяваха в началото сина ми питаше тези мъж и жена ли са? Сега като се замисля детето беше на 5г. как са изглеждали в очите му. Защо Радев навсякъде е с нея? Смешни са.

39

Анонимен

преди 3 години

Защо във всяка власт виждам комунисти в предпенсионна възраст, да питам протестърите?Младите и красивите, къде сте?

38

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България приключи. Чалгопитеци и куманисти ще съсипят държавата дори в опозиция.

37

Анонимен

преди 3 години

Докато не се ликвидира БСП, тези винаги ще се промъкват във властта на чужд гръб.