35

Angelos Basinas

преди 3 години

НАИ-ГОЛЕМИЯ ''''АЛБАНСКИ'''' ГЕРОЙ--- ГЕОРГИОС КАСТРИОТИС = Е ЧИСТ ЕЛЛИН И Е ВЕЛИК ПАТРИОТ НА ВИЗАНТИЯ, ВЗЕЛ И СЛОЖИЛ ЗА СВОЕ ЗНАМЕ = ГЕРБА НА ВИЗАНТИЯ, И ЗАТОВА ДНЕС АЛБАНИЯ ИМА ЗНАМЕТО НА ВИЗАНТИЯГЕОРГИУС КАСТРИОТИС Е КЛАЛ И ДРАЛ ТУРЦИ И МЮСЮМАНИ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ .А ДНЕС УЖ ''''НЕГОВИТЕ ХОРА '''' = ШКИПТЕРИТЕ, СА ОБЪРКАНИ В ГЛАВИТЕ ТУРКО-ИСЛЯМЦИ .АМА ДНЕС В ГЪРЦИЯ ИМА 700 000 АРВАНИТИ==ЕЛЛИНИ-ХРИСТИЯНИ, УЛТРА-ГОЛЕМИ ГРЪЦКИ ПАТРИОТИ . ДА НЕ КАЖА ПО ГРАНДИОЗНА ДУМА .

34

Хичо

преди 3 години

Албанците имаха три танка и трима зрители на националната си телевизия доскоро,а сега се научили да мислят и раздават мнения..?

33

Angelos Basinas

преди 3 години

Албанците са Гръцки Помаци..Ислямо-Еллини.ЦЯЛА АЛБАНИЯ Е ГРЪЦКА ИЗКОННА ЗЕМЯ .ДИРАХИОН, ЕПИДАМНОС = ДУРАЗЗО .ТИРАНА,столицата им = КРЪСТЕНА НА ДРЕВНОГРЪЦКИЯ ТИРАНТ на СПАРТА = ЛИКУРГ !ЕЗЕРОТО СКУТАРИОН , СКУТАРИ = ДНЕС ШКОДРА .

32

Анонимен

преди 3 години

Еми, който копае гроб на брат, копае собствения си, требваше сигурно да изулим гащите и да се надупим :)) Като искат да са само макета, да забравят българската история, нека си останат само с елина Александър Велики :)))

31

Жико

преди 3 години

На албанеца мнението, не ни интересува. Естествено, че ще си гледаме личният интерес.

30

Валеца

преди 3 години

Айде няма нужда да ни поучават хора, които до преди 30 години, не знаеха какво е телевизор, понеже единствено лидера им го притежаваше. А тоя да намери бръснарница да се обръсне, че и без това на *** прилича.

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя най-добре да не се заяжда с великите БЪЛГАРИ и с България. Защото тогава жална му майка. Който се е заял с българите, никога не свърша добре. Еди, един съвет от мен. Гледай си там Албанията и не се меси, където не ти е работата. Българите много добре знаят как да "лекуват" враговете си. Не е като да не сме побеждавали не един враг в нашата история. Имам опит и с еничари и с чужди врагове на България.

28

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

След изказването му зайо запял - Рамо - рамо брате мой.!.

27

Анонимен

преди 3 години

Нямам претенции към РСМ, само да си пренапишат историята, съобразно историческите факти, а именно да започва от 1945 година. А, албанския президент може да говори за албанското малцинство в РСМ, за техните истори, култура и език, но не и за българската политика, история, език, вяра и култура и т.н.

26

?!?

преди 3 години

Тоя да не се бърка в чужд разговор не е възпитано. С можете и някои тупаник да отнесеш.

25

Анонимен

преди 3 години

ислямистите от ИФИМЕС продължават с интригите.

24

Анонимен

преди 3 години

едни от най-големите сводници и престъпници из Европа са албанци-факт.

23

Анонимен

преди 3 години

Нека Гърция да ги подкрепи, а ние ще сме пас.

22

Анонимен

преди 3 години

Брадат албанец алкохолик, карай си там албанската работа и не се занимавай с България и Българите. Гледай си живота, че е кратък.

21

Анонимен

преди 3 години

СМ признаха албански език, но не и бг език. Албания нападна СМ в 2001 г.

20

Анонимен

преди 3 години

Аз не знам в качеството си на какъв, въпросния Жагалалбанец се изказва.Ние имаме право да се държим така, както и те към нас. Жагаала какво против има не знам, ама май и на тях мое им покажем среден. За квото се сетят. У лево и това е, ко на занимавате с жагаали.

19

преди 3 години

Много жалки са албанцит! За тях мога да кажа че са нагли жалки и ислямски фашисти поздрави от Истанбул

18

Анонимен

преди 3 години

Ако Македония се съгласи да ни дава по 5% от БВП-то си за следващите 100 гидини, то сме навити!

17

Анонимен

преди 3 години

"Албанският премиер Еди Рама заяви, че България блокирала процеса на европейска интеграция на Република Северна Македония заради свои интереси"Да. И?

16

Анонимен

преди 3 години

Защо България блокира Македония? Блокира я заради свои интересиТова е абсолютно нормално. Да няма да я блокираме заради чужди интереси?!? А като клекнат и я отблокираме - има едни скандинавски държави дето не я искат. БЮРМ е като цирей в Балканския полуостров - само проблеми.