34

Като им изгонят

преди 3 години

Реципрочно 18 дипломати и чехите може да врътнат ключа на посолството

33

Чебурашка

преди 3 години

Руските мерзавци обвинили чехите че "дори надминали американските си господари". Империята на злото вече не прави връзка с реалността и живее в някакъв свой собствен нереален свят. Ще си носят последствията да мерзостите, които в ршат в по света!

32

некадърници

преди 3 години

Всички руски шпиони ( разузнавачи) ги гонят от Европа и Америка на цели тумби.

31

Направо е смешно

преди 3 години

Тия двамата ще ги обявят и за организатори на щурма на Капитолия

30

Петко

преди 3 години

Хванаха ги да шпионират в Сърбия, Македония, Гърция, България, Украйна, Словакия, Холандия, Молдова, Естония, Чехия и къде ли не. Опитаха да направят военен преврат в Черна Гора, тровят хора, където си искат. Колко повреден мозък трябва да си, за да вярваш, че са тотално невинни и всички други са ***? Но това си е част от руския манталитет. Руснака никога не е виновен за нищо, целия свят са врагове и всички да им длъжни.

29

Цирк сащ

преди 3 години

Всички нормално мислещи хора знаят истината за тези спектакли и дори вече не е смешно.

28

Оръжието

преди 3 години

Е било на Емелян Дебрев, дето го тровили и него с новичок, а той дъртия имал имунитет.... За укрофашагите 2014. Правилно са го взривили

27

Анонимен

преди 3 години

Англичаните вече говорят за затваряне на руски посолства на Запад.:)))))))))))

26

То е ясно

преди 3 години

Че това всичко се дирижира от САЩ. И нас накараха да гоним дипломати. Като сме колония така ще е

25

Факт

преди 3 години

До Руските свинеЗабравил си да си пиеш хапчето....

24

Добър ден !

преди 3 години

На някого трябва ли му Русия освен като търговски партньор ?На кого му трябва дивия запад зад океана?Те не стават и за търговски партньор.Европа , това е което ни трябва , но с много упорство от наша страна и с още повече здрава , без хленчене и усукване по тарикатски,РАБОТА !Така ще се получи да отлепим от дъното.Никой няма да ни приеме на сериозно заради огромното послушание към всички !!!

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСССР ни освободи 1944 хг. от Германия и ни спаси от бомбите на НАТО Англия и САЩ, които искаха подялба на България между Гърция и Турция.

22

До 20:

преди 3 години

Има един *** и това си ТИ!Подлогът в изречението приема пълен член - "БългарскияТ ..."Така е като използваш преводача на Гугъл от турски на български език.Връщай се в първи клас и престани да пишеш тук!

21

Анонимен

преди 3 години

изтърка се това оправдание вече на ***, че другите били сгрешили, че не било така, че било трик и прочие глупости. С отричане не могат да продължават да лъжат и да се месят навсякъде. ЕС трябва да приеме по-драстични стъпки за сдържане на руската агресия, защото санкцииките както е видно са само повод за смях и продължават да си играя на стражари и апаши.

20

Руските свине

преди 3 години

Които правят мръсотии по целият свят щели да отговорят! Русия е грешка на историята, която трябва да бъде поправена!

19

Анонимен

преди 3 години

Българския, неграмотен селянин е неспособен да направи разлика между Русия, която ни освободи и СССР който ни пороби, и че путинова Русия е продължител именно на СССР в най-лошия му вид. И се очертава да разбере тази разлика по трудния начин.

18

Анонимен

преди 3 години

Аз лично не вярвам, че Русия като държава е организирала взривяване на складове в Чехия.Нелогично, елементарно и първично е да повярвам това.

17

Анонимен

преди 3 години

Защо аджеба набеждават все руснаци за шпиони?То не беше Австрия, Германия, Гърция, САЩ, България, Полша, Чехия... Това ще да е световен заговор против могушая. Иначе няма капка истина във всичко това.

16

Анонимен

преди 3 години

Абе, Славова това не са разузнавачи ,а терористи. Има разлика!

15

Голата истина

преди 3 години

Евалана чехите! След 7г. се сетиха че им взривиха складовете със снаряди,които доставяха на укрите- поривършили снарядите към края на 2014г. Обаче у нас имаше не един а поне три взрива в Сопот,Иганово и на полигона в Анево които явно не бяха причинени от фаса на горския.У нас мълчание.Срамно ли е да признаем че като горд член на НАТО снабдяваме с оръжие и боеприпаси Украйна и още повече ИДИЛ и Д.Ал Нусра в Сирия. Трудно ли е да признаем че сме страна в конфликта и на наша земя се води война?