12

emigrant

преди 3 години

Не знам за германците, но аз , като си идвам в отпуска лятото все повече съседи си правят ремонти по къщите или по панелките. Уж нямат пари...Аз съм същият....

11

Анонимен

преди 3 години

Немците са малцинство, докато другите предимно турци, араби, индийци и африкани имигранти наближават 50 % от населението.

10

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоПри най-малко качване на цената на петрола и ще фалират както в 2007 г.

9

Анонимен

преди 3 години

Е аз неам трилион ама съм направил 1 000 000 евра за 35 години. В Германия при хубаво платена работа се правят много добри спестявания. Има магазини в които цените са на половина. Сметките за ток вода и парно може да си ги поръчваш колкото ти трябват за месеца. Няма надписване няма пренос няма превоз. Автомобила ми няма много разходи защото е 5 годишен. Лятото ще го сменя с чисто нов. Този ще го продам на имигрантите. Абе в уредена държава без Мутри добре се живее.

8

ПроСоТо

преди 3 години

хм!...Това е "Льош новост".Тия трилиони ще трябва да се СТОПЯТ по някакъв начин,това е ВЪРТЕЛЕЖКАТА на "Битието"...А как ще стане това?..-Има няколко варианта,но и от всеки от тях ме побиват тръпки,като си помисля..

7

Анонимен

преди 3 години

Доста са задлъжнели и планина от дългове за 6 трилиона или 2 пъти повече арчат отколкото произвеждат.

6

Анонимен

преди 3 години

не познавате германците. шпарен щото 80 процента от тях не са виждали 10к евро на куп и живеят от ръката до устата. тея дето се мислят за бургери чакат родителите им да фърлят топа да им земат и продадат къщята и да се имат за много заможни. от работещите с добри заплати всичко се дава за ипотека, лизинги на коли и кламотен по 200 еврака парчето. тези които работят и живеят добре и могат да спестяват са под 5 процента сигурно, останалото е каот в българия,

5

бг смешки

преди 3 години

а бъгларите хич не са като немците ! няма пари да си орпави апартамента и блока но колата е 100 -200 бона на лизинг ...смешна работа ама българска . мисли си че колата му определя статута ! и тва е масовият случай у нас . жалка работа . и на велик се прави ...майката си трака .

4

Такива са

преди 3 години

Те германците с това са известни, че знаят как да пестят, а не как да живеят. Като бях там се чуват две думи - sparen - спестявам и guenstig - изгодно. Българите сме като тях. Контрапункт са гърци и турци. Там е харчене докато има.

3

Диана

преди 3 години

Умни хора са германците - не се знае как ще се развият нещата с тази пандемия, колко ще продължи, какво ще се случи...

2

Иван И

преди 3 години

Който работи - има пари и спестява.

1

Анонимен

преди 3 години

Хвърлите 1 милиард евро насам бе да е;:-Б:-а Ей така за дамъзлък - да си поживея като бял човек свят да видя