50

Анонимен

преди 3 години

и сега по всички канали по всички телевизии тече шоуто на Станиславчу

49

Диана

преди 3 години

Смешни и детински са исканията в новия парламент - те трябва да следват процедурата без право на претенции - след като е можело да се гласува оставката на правителството без личното присъствие на ББ, защо са били необходими всички тези прелюдии? За губене на време, за унижение на ГЕРБ, за правене на актив?...Простотии!...Обикновено в такива случаи се казва "всяко чудо за три дни"...Дано ГЕРБ не се поддаде на провокациите и да са достатъчно мъдри за да разбират и прощават за да се продължи напред

48

Анонимен

преди 3 години

До bbbА защо тропаха по банките? Явно не си гледал вниманелно.Имаха пълно основание.

47

Анонимен

преди 3 години

До макПредполагам така както БСП- то начело с простата си главсек правеха докато Герб се мъчеше да върши работа. А сега искат да ги подкрепят. Няма да стане. Защо да искат да подкрепят тия поплювковци на които ти явно си голям почитател. Защото са умни защото са кадърни така ли? нищо подобно. И адмирирам решението на ББ напълно да ги игнорира и да не им обръща внимание. Така се постъпва с хора които за теб са нищо. Защото наистина твоите любимци са едно голямо нищо. Сори.

46

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО, НС не се занимава с НАЛЖЕАЩИТЕ въпроси за държавата?

45

Анонимен

преди 3 години

То 47 то и преди и беше такова поведението на герберугите не ги опознахте кви са нагли

44

Анонимен

преди 3 години

Какъв футболен мач, футболистите са на заплата и не могат да им стъпят на малкия пръст, това е истинска битка за кокала реална а не състезателна.Кокала е въпрос на живот и смърт а не просто някакво символично състезание като футбола. Това е реална гладиаторска битка в 21 век.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Аййй сеа да се каем истината. Кога комунистите успяха да я съсипаха, след като ГЕРБ СА НА ВЛАСТ 12 ГОДИНИ И ВСЕ ОЩЕ СА УПРАВЛЯВАЩИ В УСТАВКА. ГРОБ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ откакто сме в Европейския съюз(Като изключим Орешарски, който беше за малко). Кажи *** ? 12-13 години малко ли са ви

42

Анонимен

преди 3 години

Когато народът половината не отива да гласува.Когато една част са необразовани и глупави.А друга част са мислещи и интелигентни. Това е резултата.Гледайте сеир.Защото същият този сеир е по улиците с колите навсякъде е пълно с такива хора.Проблемът не е в държавата! .. А в ЧОВЕКА !!!!

41

bbb

преди 3 години

Грубо и невъзпитано бе поведението на депутатите от ГЕРБ, блъскаха, удряха по банките, все едно са племена от джунглата! Но когато човек вижда, че губи, че не се справя със ситуацията и не може вече да владее положението, тогава става груб и невъзпитан!

40

мак

преди 3 години

герб са бесни, че са като безгласна буква, те не са свикнали на това положение и сигурно често няма да гласуват, напук, от инат и от яд. Ако бяха спечелил повече и бяха мнозинство, т.лупа щеше да довтаса в нс, за да се хвали с "отчета" за работа, работа. Но работата му се прецака и кракът му няма да стъпи в нс, офейка от страх от неудобни въпроси. А иначе беше смел в критиките към нищо неправещи и само приказващи опоненти.

39

Анонимен

преди 3 години

Вън на тази нова председателка на народното събрание!Вън на Манолова! Вън на тоя Хаджигенов!Вън на Нинова!Слави Трифонов и неговата партия не им прави чест да имат подобно просташко държание.Нямат място там!

38

Анонимен

преди 3 години

До АполитиченДраматичен и непредвидим сценарий ,никой не може да го предскаже дори има значение главната актриса манолова дали е станала с ду.пето нагоре , тогава развоя става още по драматичен, просто уникално представление ,какво може да иска повече човек перфектно шоу.

37

Предложение

преди 3 години

На 21 Боко да се яви по друга телевизия пред НС както Слави, а после да им мерят рейтингите. Шоу мъст го ОН. Всичко да се развива на екрана драги зрители, спите ли спите ли...

36

Слави си постиля

преди 3 години

От една страна сега всички искат да се коалират с него. От друга страна сега актьорът му Краси Радков се сприятелява и правят общи скечове с Рачков и Любо Нейков - да не би случайно в Комиците или в Шоуто на Рачков там да започнат да си правят майтапи със политиката на ИТН.Да не повярваш, накрая Слави ще вземе да се окаже политик.

35

Анонимен

преди 3 години

Какво става тука? Тия затова ли бяха избрани, за да ни върнат в ранните години на прехода?ТАКА ли ще правим "нова" България?

34

Жо

преди 3 години

По времето на Тодор Живков, Народното събрание заседаваше два пъти в годината. На тези заседания се приемаха "ан блок" (наведнъж) цял куп закони с пълно болшинство.Такъв тип Народно събрание ли искате?По цял свят Парламентите са място на бурни дебати с остри реплики.Само при диктаторите Парламентите са тихи и послушни.

33

Анонимен

преди 3 години

Много добре постъпва министър председателят като не отива в парламента. И аз да съм не бих отишла.Съсипахте държавата комунистите.Окрадохте я. И с цялата си наглост викате мутри вън.

32

Анонимен

преди 3 години

До до 19 Случайност? Много удобно за Жипко

31

Ха-ха

преди 3 години

Евала му на Боко, че не ги отразява- Да си видят резила. НС е в този си вид и начин на работа е абсолютно безполезно. Освен да узаконява действията на правителството:)