14

до 14

преди 3 години

Добре е да отидеш на психолог ,очевидно имаш странна сексуалност и представи .

13

Анонимен

преди 3 години

Въпреки това оста на злото Вашингтон/Киев готви провокациите с пълна сила. Вече 3ти ден на украинското летище "Белая Церковь" Недалеч от Киев не спрират да кацат американски транспортни самолети C-5 Galaxy, а във флийт радар не се показват, т.е. летят с икзлючени транспондери.

12

Анонимен

преди 3 години

Русофилите получават орггаззъм с такива новини :-)

11

6

преди 3 години

До СССР Верноо ли бе. Никога не е било Руско и никога нема да бъде.

10

Анонимен

преди 3 години

Франс прес цитира руското министерство на отбраната, което уж било казало "Русия ще ограничи до октомври плаването на военни и други държавни кораби в три зони около украинския полуостров Крим, анексиран от Москва."Но руското министерство на отбраната не може да изрече подобна глупотевина "около украинския полуостров Крим, анексиран от Москва."Ето това е истинска новина:Числото на ваксинираните руски граждани надхвърли 8 000 000 души.

9

до 2

преди 3 години

Това е ясно конфликта започна от това, че Украйна искаше да изгони руско говорещите украинци, за България обаче не съм съгласен ,освен опита на Тодор Живков да смени имената на турско говорещите българи ,друго няма ,напротив при нас цари разбирателство и солидарност за разлика от Украйна.

8

СССР

преди 3 години

Черно Море е Руска територия!!Всеки който навлезе в това море трябва да получи разрешение и да плати налог на Русия!!

7

Нищо ново

преди 3 години

До АнонимеН: Графика ще се обърка. САЩ вече се дръпнаха една стъпка назад.Украйна трупа войска и техника и обстрелва дори и с артилерия жилищни квартали. Русия също трупа военни части и техника.Кой ще започне първи? Според Украйна и западната пропаганда - Русия. Според Русия - Украйна. Всеки има избор на кого да вярва.

6

Do 1

преди 3 години

V reka Volga

5

Анонимен

преди 3 години

Джуджа почна да стреля по водата от гняФ, защото няма да има американски кораби в Черно море. Щатите ги изиграха много яко, видяха им дивотиите от сателита.

4

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!!ПО ГРАФИК ПЪРВО СА ДОНБАС И ЛУГАНСК ,И ЧАК СЛЕД ТОВА КРИМ :)

3

Сплескан натовец

преди 3 години

краварския окупатор и терорист вън от европа и света!

2

Анонимен

преди 3 години

УКРАЙНА ЩЕ ГОНИ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ, БЪЛГАРИЯ СЪЩО.

1

Анонимен

преди 3 години

vai, kade sha si plakne shalvarite ahmed efendi?