528

Анонимен

преди 3 години

Тази мишка, бивш шут на мутрите от два дни защо не е на работа? Или и той като Пеевски няма да ходи на работа и ще лапa заплата 4 г без да се яви нито веднъж в Парамента.

527

Вълчан

преди 3 години

Чалгаря - премиер, Азис-министър на културата, Ванко 1- на МВР, Златка/ която си изберете/-на образованието.Утре ще има ли такъв народ?

526

до 560

преди 3 години

Никой не е обещавал от новите партии че ще увеличат доходите, ще вдигнат икономиката, ще дават достойни пенсии.Те имат съвсем други цели в парламента.Бойко може да има такива цели, но е опозиция.БСП са навити за вдигане на пенсиите , но им липсва идея как да го направят в настоящата ситуация и не е точно от приоритети при евентуални преговори.Другите партии за тях е по важно как ще се защитават интересите на богатите като Божков и други и закони за защитата им.Такаче сори тези приоритети несега

525

SHEFA

преди 3 години

ДАВАЙ СЛАВИ КАЖИ ИМ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ.-ТИ СИ ЧОВЕКА.

524

Анонимен

преди 3 години

До 408А бе ако върна лентата доста неща направиха верно с евро пари но вижда се ти си свали очилата и ти ще ги видиш и здравеопазването е чудо че имаме лекари и сестри от времето на Живков само се руши!

523

Анонимен

преди 3 години

Слави *** ти си пътник брато.Бегай да се лекуваш.

522

Гиб Мелсън

преди 3 години

Винету щял да се върне в парламента, но като квестор. За други постове нямал достатъчно акъл и образование

521

Анонимен

преди 3 години

Боже Трифонов не си ли дава сметка че има вид на дърт мафиот? Това го казвам след като го видях на снимката по - горе. Наистина ли се взе на сериозно тоя човек? нямам думи. Ама как да си помислим друго като вече го знаем що за стока е. Ужасно е да осъзнаеш докъде сме я докарали за да сложим този човек начело на държавата. Сега ще гледаме шоу ама вече няма да е смешно. Че то кога ли е било ама сега вече наистина жална ни майка. Вече палячовците ще сте вие, драги мои избиратели.

520

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ПЛАЧИТЕ ЗА БОРИСОВ! Не ме учудва това, което се случва,когато човек излезе навън и види младите поколения чалгаджии и всякакви такива келешчета,които не знаят нищо от нещо не разбират,но самочувствието им e до Луната, психически и физически инвалиди, които стоят зомбирани и гледат един телефон- чиито родители не са се потрудили да ги научат на нищо и възпитат,а им ДАВАТ ВСИЧКО НАГОТОВО не са ги научили да РАБОТЯТ!Те са в ПЪЛНА ЗАБЛУДА!

519

Анонимен

преди 3 години

Откакто са минали изборите чувам само ревизии съдене и оставки.... Не чувам как ще увеличат доходите, ще вдигнат икономиката, ще дават достойни пенсии, ще намалят кражбите и престъпността. Къде са плановете, къде са експертите, че днес в парламента имаше само едни овчари, които се надвикваха... а народа си блее и чака новата подстрижка.

518

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за дългуч, избираш руско джудже.

517

Анонимен

преди 3 години

Всеки против ГЕРБ е реално с БСП.

516

Анонимен

преди 3 години

излъга ни Славчо с Корнела се гушна

515

Анонимен

преди 3 години

От днешните действия в Парламента на депутатите от ИТН пролича ясно, че партията на Слави се командва от Мановова, Дончева, ДБ и ДСП! Това е краят на партията му!

514

ЛУД

преди 3 години

ГЕРБАВИТЕ НЕЩО СЛАВИ ВИ Е КРИВ ДАЛИ Е СЛАВИ ИЛИ ДРУГ ПАК НЯМАШЕ ДА СТЕ ДОВОЛНИ НО ВСЯКО НЕЩО ИМА НАЧАЛО И КРАЙ ДЕРЗАЙТЕ

513

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 551 75 човека не е мнозинство

512

Аз

преди 3 години

Славчо учински и тошко картошко. При следващите избори очаквайте партиите на Тони стораро, софи маринова и пайнера. хахахахахахх

511

Анонимен

преди 3 години

Слави - крадеца от народа!

510

Анонимен

преди 3 години

Някой стои зад тях- ИТН. Искам да кажа ,дърпа конците.От една страна Путин от друга американците.Бойко Борисов с ГЕРБ са спечелили тези избори с мнозинство. Останалите мечтаят да свалят г- Борисов от власт отдавна и са готови на всичко. Те не мислят за държавата и хората лъжат ги, а те им вярват.Мислят, обаче за себе си, това е форма на егоизъм и коренът на злото.Всеки умен интелигентен човек в тази хубава изстрадала страна го знае.

509

Пишурката

преди 3 години

Мажоритарна избирателна система ще има, увери лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в коментар в социалната мрежа. Ще има......., ама друг път увери лидерът на "Има такъв народ" Слави ТрифоновДедо ми, лека му пръст би казал " Ей голем шмекер "