33

калинка митева

преди 3 години

От партията зависи какви решения ще вземе. Нали затова е депутатка на ИТН а не на ГЕРБ и Слави командва а не Лойко. Почват пак като ГЕРБ с изборни закони вместо с икономичкеските закони Няма смисъл от чужбина да гласуват ако се върнат в България и имат добри доходи сигурна работа и жилища и ще гласуват в България. ИТн почват с избори пак и те като ГЕРБ само гласуват за изборни закони.

32

Радио Ереван

преди 3 години

Те българите май забравиха какви бяха правителствата на експерти на Беров и Орешарски и сега си докараха експертите на ИНТ. То всеки греши, но само глупакът прави една и съща грешка два пъти, а в БГ се готвят да я направят за трети път. Ами затова ще си останат в калта, като не им увират мозъците

31

Анонимен

преди 3 години

Големите партийци ИТН се крият зад експерти. За да не носят политическа отговорност. Комунистически прийом. Тя и Нинова все уволнява и не мога да я махнат. Жалки сте. Къде ви е мажоритарния вот от референдума?

30

инсп. БОЕВ

преди 3 години

Поставяте въпроси ама Слави ти това ама ти онова обеща. МНОГО СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ И ОТ ТОВА ВИ Е НАЙ СТРАХ. ще поседя още малко в сайта ей така да се почувствам и аз като бял човек. МЕЖДУ ДРУГОТО ОТЛИЧЕН ИЗБОР НА ИМА ТАКЪВ НАРОД.

29

америка1332002

преди 3 години

провалена докторанткаабсолютна калинка. неприкрита.честито на плебса който дори не знае какво е дисертация, аспирантура и т.н.

28

Мдааа

преди 3 години

Много ще спечели партията, която предложи ЕКСПЕРТИ, РОДОЛЮБЦИ, ГРАМОТНИ и ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ за министър председател и правителство. Няма да е зле и да са млади хора.

27

америка1332002

преди 3 години

на около 50 години и още не си е защитила дисертацията. вечна студентка. страхотна експертиза има

26

Анонимен

преди 3 години

"Смятам, че след един или два избора той ще е коренно подменен с млади и неангажирани хора, които да взимат свободни решения". Затова в този парламент пак стари муцуни, дори поизвадени от нафталина

25

Анонимен

преди 3 години

Канадски депутат се е появил чисто гол пред парламента и нашите да заседават голи, нали копират от Запада.

24

Строг мили(ци)онер

преди 3 години

По това време догодина за ГЕРБ ще си спомнят с мъка само ромеите,които са им яли кебапчетата.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29¨Момичето е на 50 без малко

22

Анонимен

преди 3 години

Като независима ли се представя или като член на партия? И като каква е избрана за депутат? Ако не се е представяла от тази партия, щяла ли е да бъде избрана? Включая и на този пост? Разграничава ли се вече? И това е експерт по конституционните въпроси.

21

Taню

преди 3 години

Слаиту без да иска отвори широко вратата за хора с идеи. Старите кучета бутат пачките в чемоданите и ще гледат срочно да се изнасят от бг... :) Чакат ни интересни дни...

20

Рошко

преди 3 години

Да не се окаже, че само Тошко Африкански е член на ИТН, а другите са калинки. Те май предварително са се подготвили да не носят отговорност. Ще крадат каквото мога и после бег да ги няма зад граница. Той този дето им плаща ги чака в Дубай. Един виц Един rom се вижда с друг rom и го пита- "Къде отиваш", отговаря му- "на магазина". И вторият му казва"ако не те видят земи и за мене". Та това са ИТН,като този дето ги прати там.

19

Анонимен

преди 3 години

Как е влязла в партията, а не е член на партията?

18

Анонимен

преди 3 години

Новата председателк на Парламента беще избрана в разрез със правилника.По правилник Председател на Парламента трябва да е от партията , имаща най-голям вот. Тоест от ГЕРБ. Но цялото протестърско войнство пренебрегна това.Първата стъпка към диктатура вече е направена.Защото демокрация означава спазване на законите.Те не изчакаха и месец да мине и започнаха да не спазват правилата.Казвах, че дойдат ли протестърите Бойко ще ви се види най-големия демократ.

17

Избирател

преди 3 години

Софийските шопи вкараха в парламента Бойкикев , сестра Галева, селянката Дончева, некадърното адвокатче Хаджикян и мазния бабишкян....! Е, ще ви пратим вмирисана риба да си я пържите за закуска, шопи софийски!

16

Избирател

преди 3 години

Да, също така и вкараните представители не са народните избраници, а избраниците на партиите си ! Народът беше преебан нагло и на площада!Народът се оказа в поза "партер" със смъкнати *** ,....на плщада !

15

Избирател на ИТН

преди 3 години

Алоу новата шефка Ива,ти като си младото лице,ти и старото лице- Мика горката, и всичките ви депутати 50 от ИТН не се ли засрамихте,не потънахте ли вдън земя при словото на Тошко Африканския,че....за мажоритарен вот SORRY ЗАБРАВЕТЕ...!?!?!? ПА ИВЕ МИ НАЛИ СЛАВЧО УЧИНДОЛСКИЯ 2,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ НА РЕФЕРЕНДУМА ТОЧНО ТУЙ ПОИСКАХА ?!? А сегинка...извъртяхме лъжливите дупари...Дните на тоз парламент- парлама са ПРЕБРОЕНИ..няма и една мижава заплати а от 7000 лв да вземете:))

14

Анонимен

преди 3 години

Уж не е член на ИТН, а казва, че е влязла в партията като експерт. Нещо не се вързва. Да се надяваме, че е компетентна. Събраха се двама фъфлещи- тя и Дилов син. То освен,че не е за гледане и слушане това НС, няма и да им се разбира какво говорят. Ако Тошко продължи да дрънка същите глупости като днес и вчера ще ни стане ясно защо мълчаха до сега. Славито няма висше образование, но май Тошкото няма и средно.