146

Анонимен

преди 3 години

Днес защо няма статия за Тома Биков ??? пуснете нещо да разведрите тъмните облаци над нелегалния с джипката

145

Анонимен

преди 3 години

Радославчо, нали новия месия е различен? Или и той като стария, че и по-лош? Само *** ли сте му поддръжниците? Какво да го питат? Да прави кабинет и да управлява.

144

Радослав

преди 3 години

Ревахте, че един кой си бил мишка защото не излизал да говори, а сега съветвате уж мъжа да се държи мишкарски и да не излиза да говори. Ако всичко му е чисто какво го бърка и 1000 пъти да го викат да говори? Ако всичко е прекрасно, даже ще е повод за звучен шамар срещу тия които искат да му правят ревизия, но дори и вие знаете, че нещата хич не са добре и затова ревете да не се явява, защото има много кирливи ризи за вадене!

143

Анонимен

преди 3 години

Той и да не дойде, президента ще го намери а и други май го търсят

142

Радослав

преди 3 години

До ония ден ревахте къде е Славчо и защо не излиза да говори, а днес ревете защо досега действащия мин. председател трябва да се явява пред парламента за да даде отчет за свършената през последните 4 г. работа. Е няма как за единия така, за другия по друг начин. Нали трябва да запознае новите депутати с моментното състояние на страната, на бюджета, за поетите към НАТО и ЕС ангажименти които трябва да се изпълнят и куп други неща.

141

Анонимен

преди 3 години

Баце, 12 години си във властта. Пусни някой компромат за МаяМа да я гледаме как се гърчи

140

Анонимен

преди 3 години

За какво да ходи Боко да вдига политическия рейтинг на МаяМа? То се е видяло, че управлението на ГЕРБ ще е оправдание за всичко на некадаърниците от този парламент.

139

вой на ....

преди 3 години

Днешните протестъри и поредни месии докопали се до парламента ги виждаме обединени единствено и само от завист и омразата срещу Борисов , защото той е успешен и уважаван политик , а те некадърни , завистливи, но жадни за власт и пари мижитуpkи !!!

138

келнер

преди 3 години

До АнонименГербави, банкета приключи. Трябва да се плаща.---------------------------Заповядайте сметка, с включени 15% сервиз! Приятен ден.

137

Анонимен

преди 3 години

Ако го искарат избата, може и да се появи леко подпухнал, кой знае

136

Анонимен

преди 3 години

Знам, че не ви се иска, това е положението. Герб са в канала, лапачката приключи, време е за ревизия. При условие че всичко ви е наред, няма от какво да се притеснявайте.

135

Анонимен

преди 3 години

Свалиха Бойко от власт, но са обсебени от него. Бойко, Бойко, Бойко, сънуват го, искат го.А той като всички нормални хора не ще да ги вижда, че лошо му става от ***.

134

Баче Кико

преди 3 години

Гербавите тролчета да не мислеха че цял живот ще живеят на държавна хранилка - е няма как да стане, ще трябва да си намерите истинска работа. От където дошло там и отишло - нормалния кръговрат на нещата.

133

Анонимен

преди 3 години

Bиeнето на червените неудачници е музика за моите уши

132

Анонимен

преди 3 години

До Йоестественно че ревизията е едно от най-важните неща в момента, ББ за по-малко от година похарчи близо 5 млрд от фискалния резерв и 10 млрд. нови дългове, това са 15 млрд. от нашите данъци или ти викаш ..... караи к'во толкова

131

Анонимен

преди 3 години

Гербави, банкета приключи. Трябва да се плаща.

130

тъжна БГ реалност

преди 3 години

Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези откaчалkи и заблудени телета, които вкараха чалгата и шепа *** и политически трупове начело със сестра Галева в парламента, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и прocтoтията им.

129

Йо

преди 3 години

Това ли е най-важното сега, разследване и ревизии? ГРОБ са първа политическа сила, искат или не, Борисов е избран от 850000 души в страната. С тази злоба пред никого няма да се докажат, има работа за вършене, криза, ваксини, европари... На следващите избори ГЕРБ отново ще са първи, ако тези не се ориентират бързо какво ще правят, дали да човъркат миналото и герб или да гледат напред. Пропиляват си шансовете и гласовете на трибуната с плюене срещу ГЕРБ. Тоя сценарий го гледахме и преди изборите.

128

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!

127

Анонимен

преди 3 години

Пак ще трябва да се излиза на протест- няма как! Този път чалгарска кръв ще се лее и чугунени глави ще падат!