14

преди 16 години

Илия Павлов винаги е бил едни гърди напред пред останалите и като борец, и като гражданин и като бизнесмен. АБЕ ***, Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА.ТО ТАКА И БАБА МОЖЕ-КОМУНИСТИТЕ ДА ТИ ДАДАТ И СТАВАШ БИЗНЕСМЕН,КАТО БОРЕЦ КАКВИ ОТЛИЧИЯ Е ЗАВОЮВАЛ А ВМЕСТО ГРАЖДАНИН ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЗВА ПО ТОЧНАТА ДУМА-МУТРА И КРАДЕЦ НА НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСВО

13

ee

преди 16 години

Може след време и паметник да му построим като на бай Тошо.

12

Лилия

преди 16 години

Чудя се как не го е срам този човек да говори такива глупости,от къде намери тая наглост...Андрей Луканов не можел да приеме приватизацията -започвам да си мисля ,че той единствен е мислил за тази държава..... как ще я приеме като хора като твоя син разграбиха държавата и отавиха хората на улицата без работа ...Засрами се за това си изказване Не отива на човек на твоите години да говори такива глупости пред медийте и да възмущава млади хора като мен с такива изказвания

11

Spiro

преди 16 години

По това което чета, г-н Павел Найденов или изобщо не е наясно как стоят нещата или се прави на луд. По-вероятно е второто. Андрей Луканов не могъл да преглътне, че парите преминали в частни ръце .... ха-ха-ха-хаааааа ... чакайте малко ... хаааа-ха-ха-хаааа. Луканов, който издвижи целия процес от държавното към частното, точно той пък не бил съгласен.

10

varg vikernes

преди 16 години

9

Българин

преди 16 години

Още един еничарин се пръкна в България.Как няма да са приятели с Доган?Те крадците се привличат един към друг.

8

nqkoi

преди 16 години

Някой доказал ли е, че е бил убит?

7

Ортак

преди 16 години

Особено към акционерите на Гранд Хотел Варна...Събра парите на хората... Робин Худ ще го изкарват... Нещастни мръсни комунисти...

6

Kiro sviro

преди 16 години

Добрият комунист е мътвият комунист.

5

преди 16 години

Що спяха отстрелите,някой да не ги обиди тия хора със снайперите.Недейте така бе хора,ами забравихте ли,че трябваше да продължите и по горните етажи на властта.Симпатизирал на Доган,що за глупост е казал тоя.Незабавно трябва да се ликвидират тук е България.

4

преди 16 години

А хилядите които измами, а хилядите дребни фирми които работеха по обектите му по черноморието и когато питаха за парите си - тия от мултигруп пък ги питаха дали имат деца и да мислят за тях. Само куршум за такива нерези, като тоя на снимката. Тоя дето го застреля държавен орден да му дадат .

3

-

преди 16 години

Илия Павлов - борецът за правда================================Същия като Анрешко и Робин Худ. ...и както пишеше на входа на един рудник : Всички комунисти под земята.

2

Nerealen

преди 16 години

Какъв добър човек!! имаше едно работещо и печелещо предприятие в Бургас- Елкабел. Павлов го приватизира за няколко хилядарки и след година две го разпродаде. То от самарянство, не от друго.

1

xph

преди 16 години

К'ва честност, какъв добър и скромен бизнесмен, нямам думи. Той умря случайно, целеха се в едно магаре стоящо на нивата зад него, ама куршума рикошира и уби Павлов, нещастен случай, кво да Ви кажа. ха-ха-ха Та този човек е самата честност и лоялност, той пари не е крал, как?!