11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Не, не се "казава" сърдечен удар, а сърдечен арест, една от причините, за който може да е миокарден инфаркт или друго хронично сърдечно заболяване, вкл. и други причини от други органни системи!За сведение де!

10

Анонимен

преди 3 години

Сърдечен арест е когато кажете: "Другарю милюцьонйер, сърдечно моля да го арестувате" и хоп - имаме сърдечен арест.А проблем със сърцето, водещ до бърза смърт се нарича "остра сърдечна недостатъчност".

9

до ПР03Т

преди 3 години

Сърдечният арест е внезапна загуба на кръвообращение, причинена от недостатъчното изпомпване на сърцето.[1] Симптомите включват загуба на съзнание, нарушено дишане или липса на такова.[2][3] Някои хора може да усетят болка в гърдите, недостиг на въздух или гадене преди настъпването на сърдечния арест.[3] Ако не се вземат мерки до няколко минути, състоянието обикновено довежда до смърт.

8

АнонимеН

преди 3 години

ЛЕКАР: ОТ СЪРЦЕ УМРЯ :D НЕ ОТ ЗАДУШАВАНЕ!! ИЛИ ПО-ТОЧНО ОТ ЛИПСА НА КИСЛОРОД ЗА СЪРЦЕТО :DСРЕЩУ ДУМАТА ЛЪЖА В РЕЧНИКА ПИШЕ- СЪЗНАТЕЛНО ПРЕИНАЧАВАНЕ НА ИСТИНАТА :D

7

Анонимен

преди 3 години

пак ли с това негро ще ни занимават масмедии, все едно в света всичко цветя и розиblack life no matters

6

Анонимен

преди 3 години

Преведете поне нещо вярно! Арест!? И кой е сърдечният полицай извършил ареста? Казва се сърдечен удар, колкото и да не ви харесва. Насила ли се мъчите да сте пр0сти, или ви идва по "дефолт" на главите?

5

Мутаф Кантаржи

преди 3 години

ОТ К19 е починал! Всичли симптоми са налични!Ако беше ваксиниран и с шлем, можеше да се избегне!

4

Анонимен

преди 3 години

Нещата май отиват към оневиняване на полицая. Ще е голям купон. Нямам търпение да им гледам сеира по livestream на по бира с аверите.

3

АнонимеН

преди 3 години

ЛЕКАРСКАТА МАФИЯ: КАКВОТО НИ НАРЕДЯТ ОТ ТОВА, ЧЕ ПИЧЕМЕ , ЧЕ Е УМРЕЛ!

2

АнонимеН

преди 3 години

:DАЗ ПЪК ГЛЕДАХ КАК ГО ЗАДУШАТ ПУБЛИЧНО :DНО ЩОМ ЛЕКАРИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ Е ОТ ЗАДУШАВАНЕ :D

1

Анонимен

преди 3 години

На америка и трябва една хубава гражданска с десетина милиона жертви, че да се стегне малко.