117

Анонимен

преди 3 години

Путин

116

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ДА НЕ ЗАМЪРСЯВАМЕ ЗЕМЯТА А САМО БОМБИ И РАКЕТИ АЙДЕ ДА СЕ ПОЧВАТ ВЕЧЕ !

115

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСвастиката указва посока. При европейските фашисти посоката на свастиката е обърната.

114

САЩ над всичко

преди 3 години

Скоро рашка ще види бяла килотонна светлина

113

Загрижен

преди 3 години

До Анонимен 108По немските сандарти - сигурно има теч на масло или не е сменен антифриза на 48-мия месец :-))))).То и ние внасяме непригодни автомобили от автоморгите в ДЕ, но ги карат по пътищата на източна Европа още 20години!

112

Анонимен

преди 3 години

Еесовската пропаганда върви с пълна сила в най-добрите традиции на Гьобелс. Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един лош чичко с мустачки и повел след себе си стотици милиони са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

111

Ангел

преди 3 години

Абе вие нормалнилисте че заради някакви Украински *** ще стане ядрена война . Байдън сега надъхва Украйнците ама *** като ги разпарчатоса ще видят че никой няма да си мръдне пръста за тях. Целта са нови санкции , изгонени дипломати , икономически бомби и нова студена войан !!

110

Анонимен

преди 3 години

Леопард 2 е танк, който влиза на въоръжение в германската армия през 1979 година. Към този момент във въоръжените сили на Германия има 244 бойни танка Леопард 2, от които само 95 са годни за бойни действия.

109

до 119

преди 3 години

И какъв е извода? Украйна да си стои на ***, защото САЩ няма да си помръднат пръста! Oсвен ако не искат да докажат парадокса на Ферми - защо няма извънземни във Вселената - защото в даден момент разумът достигна до самоунищожение

108

Анонимен

преди 3 години

112 тоя танк е от 1979 година. Коя последна дума на техниката като всичко е за ремонт.

107

Анонимен

преди 3 години

117, зависи от маршрута.

106

Анонимен

преди 3 години

И на 115 само да дообясня - за всеки град от размера на Ню Йорк са предвидени няколко ракети, защото е изчислено точно колко е необходимо за пълно заличаване. Между другото аналогични изчисления са правени и за руските (даже и за българските, когато бяхме във Варшавския договор) градове.

105

Анонимен

преди 3 години

106, свастиката е древен знаков ведически символ. В нея няма нищо лошо, ако пренебрегнем факта, че агресивен изpoдcки нацист я е сложил на знамето си.

104

до 115

преди 3 години

Според теб за колко минути междуконтинтална ракета с термоядрена бойна глава пътува от Урал до Ню Йорк?

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111"За тия дето се точат на война с Русия - наясно ли сте че 25 минути след началото Ню Йорк и Лос Анджелис ще са на прах?"Такива изказвания ме убеждават, че тук пишат хора с умствените възможности на 8 годишни. И ние като 8 годишни така си "обяснявахме".Та ТИ не си мръднал от това ниво.

102

АнонимеН

преди 3 години

ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНА НА КАЙМА И В СИРИЯ И В УКРАЙНА НО ОБАМА БЕШЕ СТРАХЛИВЕЦ!!!---------БОЙДЪН ИМА ВИД НА ПЕРСОНАХ ОТ ТВОРБА НА СТИВЪН КИНГ!! ТЪЙ, ЧЕ ВИДИМ ТОЧНО КОЛКО ГО Е СТРАХ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ В КРЕМЪЛ!

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108Явно не знаеш какво значи според германец, че е "непригоден за употреба" :))))Вероятно някъде някоя система не е ъпдейтната до последна дума на техниката. :))))Русофила си мисли, че това е като Арматите, дето не могат да изкарат един парад на Червения площад. :)))))))

100

Анонимен

преди 3 години

За тия дето се точат на война с Русия - наясно ли сте че 25 минути след началото Ню Йорк и Лос Анджелис ще са на прах? Ще ви дам един пример - гледах изстрелването на първата пилотирана ракета на Мъск - 5 минути след като станах от телевизора и я видях в небето. Това са 17 минути между Флорода и София. Смятайте колко са между Сибир и Ню Йорк през Арктика!

99

до 103

преди 3 години

Прав си. Русофилите и Русофобите са еднакво вредни и неможете да повярвате колко много си приличат . Единствената им разлика ,е че се кланят пред различни сили !!!

98

Анонимен

преди 3 години

до 98Повече от половина немски танкове Леопард 2" във въоръжените сили са непригодни за употреба. Това съобщи германското издание Focus, позовавайки се на информация на министерството