144

Анонимен

преди 3 години

Предлагам Корнелия Нинова за министър на червения снягще чакам да завали

143

Анонимен

преди 3 години

Нинова си направи харакири.4 години не спря всеки ден да плюе по ГЕРБ и Борисов.Даже вчера също.Какви ли не номера не му правиха4 години му копа гроба.Но накрая сама падна в него.

142

Анонимен

преди 3 години

немога да разбера защо БКП БСП мразят нормалните умни хораобеснявам Защото *** по природа мразят УМНИТЕ

141

Анонимен

преди 3 години

Нощните шкафчета бяха разработка на ДС кадрите на БСП.Успешна както се вижда, защото наивният българин повярва.Записите с "псувните" на Борисов - също - факта, че точно Йончева после занесе записите на ФБР, за да се докаже, че това е точно гласа на Борисов, го доказват.

140

Анонимен

преди 3 години

Трябва ни Нормален Президентразбрахме че между червените няма такъв екземпляр

139

Анонимен

преди 3 години

Борисов направи от една неизвестна на никого абвиатура ГЕРБ най-продължително управляващата партия на България. Итрите правителства на БСП -Луканов, Виденов и Станишев се проваляха . За 45 годишното управление на БКП - то н беше управление на рартия - това беше хунта.При Борисов българите най-после си стъпиха на краката и си купиха по 2 кои на семейство и правят опашки, за да летуват в Гърция..Да е жив и здрав.Еин ден паметник ще му дигнат.Само да кажа, че никога не съм гласувал за ГЕРБ

138

ПОП ГОЧО

преди 3 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ , ВИЕ ПРОТЕСТЪРИТЕ ЩЕ ПОКАНИТЕ ЛИ И "СВЕТИЯ СИНОД" ЗА ПО-ГОЛЕМО "БОЛШИНСТВО".....!??????????ЩОТО , САМО С ЕДИН ПОП--НЕМА ДА СТАНЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА

137

хаха

преди 3 години

До !!Истината е че какъвто и да е Бойко е най-успешния български политик.10 години премиер , няколко години кмет на София и десетки пълни нощни шкафчета.Пускайте планета и завиждайте

136

герберче....

преди 3 години

АКО НЕМА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО.....ХА,ХА,ХА,ААА-ЯЗЪК ЗА ЛЕЖАНКИТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ , -ЯЗЪК ЗА ВЛАЧЕНИТЕ КОВЧЕЗИ...-ЯЗЪК ЗА РИБАТА И ЯЙЦАТА ХВЪРЛЯНИ НА ПРОТЕСТА...-ЯЗЪК ЗА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И РЕМОНТИТЕ ...ЯЗЪК ЗА ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПЧЕТО...-ЯЗЪК ЗА БАРУТА...ЯЗЪК , ЗА "ВЕЛИКИТЕ АРМЕНСКИ ПРИКАЗКИ"....ОТ АДВОКАТИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ....!ПЪЛЕН СМЕХ , БАКЕ.....!!!!!!!

135

Анонимен

преди 3 години

То само като видиш лицето Харизанов и е ясно защо Герб си отива.

134

Ф.С.В.

преди 3 години

Хубаво е някой да му каже да млъкне -защото хората още повече ще намразят Борисов!!

133

!!

преди 3 години

Такива откаченяци помпат егото на тиквата и той си вярва, че е велик. Истината е, че Бойко е неграмотен, необразован, невъзпитан и ***. Но пък за сметка на това си вярва, че е "голямата работа". Нищо голямо няма в него освен егото и шкембето му.

132

Роки

преди 3 години

Този дърт изкуфял Марков да не се обажда много. Никой не му иска мнението. Хайде да си ходи че ще вземе да получи някой инфаркт от напъване. А бели кон може да е само над него а той да е на 4 крака.!!!!!

131

Анонимен

преди 3 години

А Марков е подмазвач от времето на Желев.

130

Ф.С.В.

преди 3 години

Този Марков на стари години -вместо овца ,е издоил някой коч,,,въобще не може да мисли

129

Коментар

преди 3 години

Тоз едно време пееше дитирамби за комунистите,после на седесар се пребоядиса,на царист...на бойковист!Бахтий хамелеона!И конституционен съдия!Утре може и Славист да стане!Хаха!

128

news

преди 3 години

Агент Никалай много ги разбира нещата.

127

Под опашката на коня

преди 3 години

И този откачи на стари години, или е заразно или се е ваксинирал с нещо дефектно.

126

баба мара

преди 3 години

поредните прос-то-тии на смотаните гербери

125

Анонимен

преди 3 години

ТРЯБВА НИ НОРМАЛЕН ПРЕЗИДЕНТТОВА Е ТОЙ ГЕОРГИ МАРКОВ