25

Анонимен

преди 3 години

До SSПървото е да си хванеш българка и да разкараш виетнамският тaлаш после може евентуално да ти се разреши да останешна територията на Р.България

24

Анонимен

преди 3 години

До ПрогнозаНито едно от двете.Кое ще е първото?Разпадането на СССР-2 или *** на Кървавото джудже?

23

SS

преди 3 години

БОГ Е СЪЗДАЛ ГОЛЕМИТЕ ХОРА.ТОЙ Е СЪЗДАЛ И МАЛКИТЕ.НО КОЛТ СЪЗДАДЕ СВОЯ 45 КАЛИБРОВ РЕВОЛВЕР ЗА ДА ИЗРАВНИ ЕДНИТЕ С ДРУГИТЕ. Реклама на оръжие за жени.(пояснение) револверите с двуинчова цев и малък калибър и перлена дръжка ги наричат в Сащ ласкаво Специално за събота вечер.Сложи си специалния до червилото и пудриерата! В тези времена не се знае кое ще ти потрябва повече!

22

Прогноза

преди 3 години

кое ще е първото - Гражданска война в САЩ или 3-тата Световна?!

21

Комунизъмът

преди 3 години

превзема САЩ! Китайският Агент Джо Деменцията, иска да отнеме оръжието на Свободните хора, както Мао направи в Китай за да ги пороби в Комунистически робство и да са беззащитни срещу отрядите от Екзекутури на К0мундетата от Пекин!!

20

Анонимен

преди 3 години

Не си мислете, че му пука за жертвите. Просто го е страх от преврат.

19

Само

преди 3 години

Не мога да разбера защо в погледа се мъчи да наподобява Буш-младши ! С мешник !

18

сър Нортън

преди 3 години

Сащ са били държава когато на черните е било забранено да ходят при белите индианците са били навряни в ъгъла а японците са били държани в лагери.Сега Сащ са тотал щетаИмето не прави държавата

17

.

преди 3 години

Ся, че го привикат определени кръгове да влезе в обяснителен режим и скоро ще си смени позицията ;)

16

Анонимен

преди 3 години

До SSТи май не си разбрал. В САЩ СЪЩО не би трябвало да можеш да се сдобиеш лесно с въоръжението за малка армия, ако си обикновен човек. Това (че не можеш да се сдобиеш с такива оръжия) не е нещо, което е в ущърб на българската действителност, това че можеш да се сдобиеш с тях е в ущърб на американската.Показва докъде са се докарали под предлога, че защитават свободата на гражданите. Няма кой да ми обяснява, че човек има нужда от КАРТЕЧНИЦА за самозащита.

15

Бен Франклин

преди 3 години

това е началото на края на САЩ, конституцията е погазена!!

14

Тоя ип

преди 3 години

Най-сетне каза нещо вярно !

13

SS

преди 3 години

До 12. Всичко което изброих в комент.11 в Сащ в щата Аризона мога да си го купя съвсем легално и свободно (дори и много други неща).И не ми е необходимо да се забърквам с правилните хора.Разбра ли философино ? Малко се образовай преди да пишеш.

12

SS

преди 3 години

Употребата на оръжие в САЩ било епидемия ? Корупцията и битовата престъпност в България също.Нито там ще спрат оръжията,нито тук корупцията.Само си чешем езиците.

11

Анонимен

преди 3 години

До SSКазах с "оръжие", не с арсенал за тежковъоръжени специални части (макар че ако човек се набърка достатъчно дълбоко с правилните хора може и автомати и по-сериозни неща да намери).

10

SS

преди 3 години

До 6! Бихте ли ми казали как суперлесно да си купя две картечници М-60 ,12,7мм полуавтоматична пушка Барет,Револвер Смит и Уесън 44магнум,или баракуда 357магнум,картечен пистолет Инграм мод 10 или Скорпион,или MP-5 ?

9

байчо

преди 3 години

Ваксинирай ги с руската АК47 или АК74, много са ефикасни.

8

SS

преди 3 години

Виц! Попитали Всевишния кога този свят ще стане по добро място за живот? Кога ще спрат войните,убийствата,грабежитв,кражбите,измамите,прелюбодеянията? И така нататък все в тоя смисъл...? И всевишния отговорил.Когато в САЩ забранят изцяло свободната продажба на оръжие,в РОСИЯ забранят водката а в БЪЛГАРИЯ спре да се краде!

7

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на Сащ е че са държава сбирщайн без цел

6

Анонимен

преди 3 години

Българи - роби дискутират как трябва да се забрани оръжието в сащ хахахах ахаа