26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНека дадем малко път на младите.чалгаря на колко годинки е?

25

реалист

преди 3 години

Дългото теле напълни гащите и няма търпение да си изрецитира думичките за честта и да се скрие в кабеларката. Изненада наркоман, тва е Парламента, льохман, не е да щипеш балеринки.

24

Анонимен

преди 3 години

Това е механизмът, по който България ще получи онези много милиардиЕС ще даде толкова милиарди на чалгара, колкото ги даде на Орешарски! Другарите пак гризнаха хурката. Чалгопитеците след 2 месеца озверели от глад ше са по площадите да питат що няма папу.

23

Анонимен

преди 3 години

Вие нали разбирате, че този момент рано или късно щеше да доди ? Все пак ЕГН-то и наднорменото тегло си работят и добре, че нещата стават предвидимо, с избори. Иначе един ден ше заапе паважа и ше се чудиме как да се оправяме. Нека дадем малко път на младите.

22

Анонимен

преди 3 години

Да, ГЕРБ загуби от Слави. Имат едни 20 % купен вот и си мислят, че някой им вярва.Повтарят си мантрата, че били първи, с надеждата някой да им се върже.Не, няма.Истината боли.

21

Анонимен

преди 3 години

Щом ГЕРБ е първи, какво се оплаквате? Освен това Боко довчера обясняваше, че всичко е държавата е тип-топ - който и да дойде след него, само ще щрака с пръсти. Сега изведнъж плаши с криза?

20

Анонимен

преди 3 години

'' Слави де факто и де юре победи ГЕРБ и вожда им ''....................Слави е като разгонен тийнейджър, тичаш подир властта като след мадама ... и когато най-после я настигна - изчерви се и просто изчезна !

19

некъв

преди 3 години

Сега си обяснявам залитането по фолк плешивци, щом е възможно да си представиш милиардер как ск купува роми, по тая логика Черепния *** трябваше да е с 3млн гласа от билети, хаха ей няма такива капацитети

18

Анонимен

преди 3 години

"Рискът от неработещ парламент е да има една несигурна политическа среда - в една здравна криза това ще подейства като катализатор и наистина ще влоши икономиката в страната", посочи Добрин Иванове нали това искахте бе? Сега Магаданс и убитите от държавата ше мятат гюбеци в парламента и нема се плашите!

17

Анонимен

преди 3 години

Ами нека Борисов си управлява, още няма официални резултати. После има една седмица да мисли дали да управлява в малцинство. После и Слави има една седмица. И ето ти края на Април. А Бойко никой не го е свалил, нали е победител. Или го бива да играе на сичко коз само ако е с четири валета?

16

Анонимен

преди 3 години

Мухобойко си купи победа.Цифрово се изразява в 30 лева на ром, а на някои места е стигнала до 100 лева.

15

удри рипийта

преди 3 години

Я пак кое победил? 1.6млн първи герб, тоя чалгатрон е 500к и следва рязко надолу Друг път за човек управляващ със статуси във Фб няма, перчема го доказа отатък океана.

14

Анонимен

преди 3 години

Слави ще е горе-долу същия като Бойко, само дето ще се учи на наш гръб поне един мандат

13

Анонимен

преди 3 години

Слави де факто и де юре победи ГЕРБ и вожда им.Първи избори и 30 %.За гласуването в България даже няма да коментирам.

12

Анонимен

преди 3 години

Ами мантрата нали беше ,като го свалим ще мислим.Ами свалихте го ,ама май е късно за мислене.

11

хаха

преди 3 години

бе тия с минусите как ви плащат момчета? пускат ви на запис комбайна или раздават дискове?

10

Анонимен

преди 3 години

Мммм дааа едно е да рушиш павета по площадите друго е да градиш държава

9

замислен

преди 3 години

интересно ми е, какъв ще е мисловния импулс на паплачта, която изпротестира въздигайки псевдо мутроклоун и този същия им го набие с 200

8

Анонимен

преди 3 години

Това е механизмът, по който България ще получи онези много милиарди, за които всички политици говореха в своите предизборни кампании", заяви представителят на КТ "Подкрепа" Ваня Григорова-----Опа, ромале!Само един политик ги дъвчеше тия милиарди и това е Борисов.Негово задължение е да подготви тоя план.

7

Анонимен

преди 3 години

Славистите, подкрепили чака - ракя месията слави тфифонов - славуцата, карате ли си вече ферарита, вземате ли 5к заплата чисто, тече ли ви мед, масло, ракия, вино и сайдер от чешмите? Или си останахте същите тиняци в калта? Май второто.