19

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация и тя е срещу българите, понеже за нас законите важат, а за ромите и джендърите не. Ром може да строи незаконно на чужд имот, да получава 100 вида помощи специално за него, да не плаща ток и вода, които се разпределят по сметките на българите, неплащане на данъци, покупкопродажба на малолетни були и тн. и т.н. Никое от тези неща не е позволено на българите и останалите етносив българия. Истината е че ромите са привилегировани.

18

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Герберите управляват. Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ? ! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички ? Управата пак добрува. Стадото мълчи, кротува. Социолозите-агенти ще надуват тез проценти. Вождът е непобедим, с подвизи недостижим ! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. Репресиран

17

Анонимен

преди 3 години

Има много страни, които са много по зле от нас Амнести да оправят тях и тогава да ни дават акъл.

16

Анонимен

преди 3 години

"Транс жени" са жени, работещи в транспорта, или мъже, които се обличат с рокли и се преструват че са жени, и искат и аз да играя на тяхната игра, и да се преструвам че е истина? Аз пък съм извънземен цар, и искам да се обръщат към мен само с " ваше извънземно величество", иначе се обиждам и се дискриминирам и ми нараства социалното отхвърляне.

15

Реалист

преди 3 години

Тия *** на снимката няма ли кой да ги натири, барабар с гнусното им нпо?

14

Юнал Джемилов

преди 3 години

Забравели са и ограничаването на мюсюлманското вероисповедание и маечения език

13

Анонимен

преди 3 години

и един бананоедец ако бехте намерили до трите фригидни джендърки на снимката да ги подпука изобщо нямаше да стигнат до площада и да ни тровят нервичките тука. правата на човеците в булгария се нарушават масово още от края на социализма / геноцид, глад, болести, безработица, опросточаване, аборти, унижение, всичките чифутняшки мурафети ни прилагат. амнести сезирай се. изпрати малко помощи бате.

12

Будна

преди 3 години

Немска бабичка

11

Обективно

преди 3 години

Аз не съм толерантен, аз съм НОРМАЛЕН

10

Георги Илиев Митев

преди 3 години

По света и у нас : Милиони истукани бродят като талибани. В превоза пък горките - ощетени са крадците. Никак не се колебайте бързо помощи им дайте. Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията , военните , военните медици , полицията , медиците , институции и граждани. Трето поколение репресиран.

9

Туй

преди 3 години

Е панелен фашизьм все пак в харлем е друго

8

Анонимен

преди 3 години

"Лесбийките, гейовете, бисексуалните, транссексуалните и интерсексуалните са изложени на дискриминация и социално изключване"Идва при вас дебел, оплешивяващ мъж с рокля. Ще си говорите ли с него? Ще го наемете ли на работа? Аз - не. Съжалявам, но просто съм нормален.

7

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли, че ви снимат в домовете ви за компромати записвани в досие за всеки случай!

6

50

преди 3 години

Петдиесиет годишни се гаврят чудна комплексарщина и селски прьчки ялови

5

Анонимен

преди 3 години

Лелеее НЕ ВИ Е СРАМ!!!ПОЗОР!!!В Англия арестуват хора, че били седнали с чаша кафе на пейка, или че се разхождали твърде далеко от дома си, или че имало няколко човека на гости!! Събориха един дядо, понеже бил БЕЗ "МАСКА" на улицата! Вие ли ще се обаждате за правата на човека бе, психопати фашистки!

4

Анонимен

преди 3 години

Амнести интернешънъл е типичен представител на либералния фашизъм. Забележете, дискриминацията срещу ромите се изразявала във враждебна реторика. А враждебните действия на ромите срещу българите какво са? Дискриминация ли са или нещо друго?

3

Невероятно но факт

преди 3 години

Благодарение на Гешев и Борисов, та чак и ДАНС направили досие за всеки от сърце като в ДС!

2

Еххаааа!

преди 3 години

Гейове комунисти ще ме учат да живея! Супер! За това са умрели Ботев и Левски!

1

Колапс

преди 3 години

Аз ви казвам, че Пернишката секта убива по поръчка на Гешев и ББ, а вие не вярвате, подпалили са дядо живеещ във фургонче щото бил свидетел по някакво дело!