85

Анонимен

преди 3 години

Разединените държави биват завладявани. Спомнете си, как е изглеждала България, когато турците са дошли!

84

К

преди 3 години

Точно администрацията е големият проблем! Там са наместени мазници, които са се научили да скатава и нищоправят. Единствената им цел е да оцелеят до следваща заплата и нерегламентиран "хонорар" за специални услуги. Ако се рине трябва да се започне от там. Информационно обслужване е прекрасен пример за тотална некомпетентност!!!! И все не е по тяхна вина и в тихния ресор! И не, не е смешно вече!

83

Анонимен

преди 3 години

"Мутри вън" значи да бъдат изгонени от парламента не само ГЕРБ но и БСП - докато не го направим няма как да се получи

82

Анонимен

преди 3 години

В тази държава е пълно с мъдреци.

81

пияница мистик

преди 3 години

До 105И кое стана по-зле бе, балъk? Орехчо фалира КТБ, Мустака избяга с милиарди, спря Южен поток....Добре че падна, че да дойде ГЕРБ, да ви обърше задниka и да оправи нещата

80

Анонимен

преди 3 години

Малцинственото правителство на Орешарски от 2013 г. падна но ГЕРБ се върна и стана по-зле. И не е било малцинствено а ГЕРБ купиха ДПС за да падне.

79

Анонимен

преди 3 години

И тоя бил доцент, Просто трябва веднага да го уволнят и вземат дипломата му.

78

Анонимен

преди 3 години

Ако ГЕРБ не работи добре и страната намалява ще си останат пак ГЕРБ.

77

Анонимен

преди 3 години

Според Хърсев излиза, че няма смисъл от избори, защото ГЕРБ и СДС у ДПС ще останат завинаги и ще са вечно на власт, а Борисов ще кара по 50 години. Само че тогава защо махнаха член 1 за БКП че ще е вечна. Една партия БКП си беше много по-добре от 100 партийни пиявици начело с ГЕРБ и трябва пак да се смени системата и върне БКП.

76

Анонимен

преди 3 години

М/у другото, троловете на заплата от герб са мощни активизирани (личи си)!!

75

Анонимен

преди 3 години

"финансовият експерт" защо ме си гледа "финансовите работи"?

74

Ми то нищо

преди 3 години

още не се е случило бе, Хърсев, то едва сега започва. Обаче си прав, че за ГЕРБ няма да завърши добре. Ти притесняваш ли се от това и ако да, защо?

73

Киро Параноята

преди 3 години

Борисов чете коментарите, записва ви айпитата и ще ви прати хора да ви тероризират с психотронни оръжия. Обикновено взимат апартамент някъде в близост до вас и оттам ви облъчват денонощно, докато не ви съсипят здравето. Обикновено действат през нощта - техните лампи светят до 3,4,5 сутринта. Или вас облъчват, или някой ваш съсед. Симптомите са различни - главоболие, отпадналост, депресия, тревожност, раздразнителност, болежки тук и там, и т.н.

72

Анонимен

преди 3 години

до 94Още нещо вярно роди тикватаВие сте прости и аз съм прoст и за това се разбираме

71

До 77

преди 3 години

Мразиш мутрите, та затова избра да гласуваш за най-гадната мутра ! Е това вече нямам думи !

70

Избирател от 80те%

преди 3 години

От политика не разбирам, но гласувах за ГЕРБ, щото съседа дето ме буди всяка събота и неделя с бормашина е от БСП и мрази ГЕРБ. Да му направя сечено, хак да му е, да спре да бръмчи от седем сутринта!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Ние сме най-яркия пример за това, че всеки народ си заслужава управниците.Няма как да имаме интелигентни и образовани политици с този лош материал. Единственото вярно нещо, което роди тиквата.

68

Доц. Хвърчилов

преди 3 години

Ние от 11 години нямаме работещ парламент.Още 4 месеца да нямаме не е фатално. Докато се отстрани герб тотално от властта.И персонално Борисов. Вместо да заплашва и да реве, Борисов да си стяга багажа за затвора

67

Анонимен

преди 3 години

Бойко да не се плаши, че краят му дойде. Това чака всеки от Гроб.

66

Мда

преди 3 години

Истериците протестъри пресолиха манджата и изписаха вежди на Бойко!