174

Анонимен

преди 3 години

До православен патриотКога е имал "твърде десни убеждения" - докато е в ДС или след като е ОЗ ДС? Изобщо казано - що за убеждения имат доносниците по професия и призвание?

173

православен патриот

преди 3 години

Беше личност , въпреки че имаше твърде десни убеждения ....Светла му памет !!

172

дедо Ташунко

преди 3 години

Добре е човек да се ваксинира, за да не заразява останалите, щом се пресели в отвъдния свят. Малко мрачен хумор. Това - за малко кураж във времената на ковид 19.Бог да го прости Коритаров, ако е бил религиозен.

171

анонимен

преди 3 години

Изключително информиран и интелигентен. Мир на праха му!

170

анонимен

преди 3 години

Млък, бе некадърници! Бил еди- какъв, но се извини за агентурата си, беше отличен журналист, не търпеше общите приказки, може и да е бил дразнещ, но винаги интересен и безкрайно начетен!

169

Маке

преди 3 години

Господ да го прости. Добар и интелигентен журналист.

168

Си приличат

преди 3 години

До Анонимен Цял ден му чета биографията по телевизии и сайтове и все започва след 1989г. от в. "Демокрация". Сътрудник Алберт не е имало,270 страници доноси и разработни не е имали,скатаване от военна служба не е имало....Имало е само едно студентче завършило филология. Впрочем на всички демокраставци биографиите си приличат - все започват след 1989г.

167

Анонимен

преди 3 години

незнам какъв е бил като млад, но като журналист от това което съм гледал беше страхон, ерудиран и много начетен човек, някои негови интервюта бяха с такава виртуозност че беше удоволствие да ги гледаш. Респект

166

MmAaHh

преди 3 години

Тромбоза след първата доза Пфайзър? Защото не може сутринта да водиш предаване и след няколко часа да починеш внезапно. Това и Ковид-19 не го умее.

165

Роза

преди 3 години

За мен Коритаров си остава преди всичко талантлив журналист-един от последните от старата генерация.А какъв е бил като човек ,знаят само най-близките му приятели и тези,които са живели с него,тоест-семейството му.Дано Богда го прости ида го приеме в небесните си владения!А що се отнася до ваксините-този въпрос всеки го решава според интелекта и манталитета си.Лично аз няма да се ваксинирам,а пък който иска-да го направи!

164

АнонимеН

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРАМ КАК БАБИЧКИ НА ПО 100 ГОДИНИ БЕЗ ВАКСИНА , БЕЗ АНТИБИОТИК ГО ИЗКАРВАТ КОРОНАТА КАТО ЛЕКА НАСТИНКА, А ЗА ДРУГИ КОРОНАТА Е КАТО, ЧЕ КАРАТ ТУБЕРКУЛОЗА!

163

мисията му

преди 3 години

Е била да ни предупреди за ваксините.

162

античалгар

преди 3 години

Бил такъв, бил не знам какъв си..Жалко.....Нека ако е починал от К19 ....Радев и другите,които казват,че няма такава напаст да им тежи на съвестта. Славчооооо! Чу ли?

161

Алберт

преди 3 години

За мъртвия - или добро, или нищо. В случая е ясно - нищо!

160

Анонимен

преди 3 години

До народе-е-е Починалият Коритаров, освен интелигентен и опитен журналист, беше пълен морален *** - типично производно на ДС, БКП и всичко останало от соца. Доносник, национален предател, мръ сник до мозъка на червените си кости.Бог да го прости!

159

М.Бонев

преди 3 години

До СтранноКоритаров е имал сърдечно заболяване. Не е успял да приеме втората доза ваксина. Това е опасен момент,защото имунитет срещу вируса още не е изграден!В такъв момент вируса и ваксината влизат във взаимодействие.В случая това взаимодействие не е било в полза на имунната система.Ако беше се ваксинирал по-рано и бе приел втората доза ваксина може би, щеше да има шанс да премине през заболяването леко!

158

АнонимеН

преди 3 години

ВАКСИНИТЕ НЕ СА ИЗМАМА НО ТАЗИ НА БИОНГЕЙТС ТЕ ЗАРАЗЯВА ДИРЕКТНО С ВИРУСА И ТОВА ГО ОБЯВИХА ЛИЧНО ОТ БИОНГЕЙТСХ)ПФРИЗЕР ВАКСИНАТА Е ВИРУСА ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕН И ОМАЛОМОЩЕН ОТ ТОВА , ЧЕ Е ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕН!ТАЯ НА АСТРА ЗЕНЕКА НЕ Я КОМЕНТИРАМЕ, НЕЯ СИ Я ЗНАЕМ ВСИЧКИ КОЛКО Е ДОБРА!!!!--------ВАКСИНАТА НА МОДЕРНА СТАВА НО БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ БИЛА 2 ПЪТИ ПО СКЪПА ОТ АСТРАТА И , ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ И КАТО ТАКЪВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВАКСИНИРАН С АСТРАТА И СЪВСЕМ МАЛКО ПО-СКЪПАТА БИОНГЕЙТСХ

157

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНОчевадно е тия ваксини са измама и хората си мислят че са защитени и се заразяват лесно и е късно.

156

АнонимеН

преди 3 години

ВАКСИНИРАЛ СЕ НАСКОРО С ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТС И УМРЯЛ ОТ КОРОНА ВИРУС! ТОВА НЕ Е ШЕГА! ТУК СТАТИЯТА Е НЕИЗЧЕРПАТЕЛНА!

155

Анонимен

преди 3 години

По новините казаха, че е погълнал доста корона и за няколко часа е получил инфаркт.