394

IT-спец

преди 3 години

защо си мислите че ако хората живеят в чужбина не се прибират? Аз живея от 22 години в извън БГ но си се прибирам всяка година, прекарвам седмици на вилата в Трявна както и в родния ми град Русе, познавам много такива които се прибират в България редовно да не казвам дори и по 2-3 пъти в годината... и да гласувам и на избори в България и на изборите тук в Исландия защото имам право и ме интересува кой ръководи дадената страна..

393

Експерта

преди 3 години

До ГЕРП Троловете.Същите тез емигранти ако не бяха те.Никога нямаше да можете да победите Бсп на времето.За това тишина неблагодарни люде.

392

Ще ви изпитваме!

преди 3 години

Ало, българите в чужбина, колко от вас прочетоха програмата на ИТН с по пет точки във всяка област?

391

Някой си

преди 3 години

До Анонимен405Работата ми е такава че работя година в чужбина година в България.И имам наблюдението че българите в чужбина са много по добри от тези в БГ.

390

Анонимен1

преди 3 години

До GostНе е демократично това което казваш.

389

Анонимен

преди 3 години

Добрата новина е, че определено няма изтичане на мозъци към чужбина.

388

Георги

преди 3 години

Защото като се напият си пускат песните на Слави да пеят за България :). Ще го видим какво ще направи. Аз не го харесвам, дано да ме изненада приятно.. но едва ли.

387

IT-спец

преди 3 години

гледам тук част от коментиращите са ГЕРБ ***, аз живея в чужбина но не съм гласувал за Слави, всеки БГ гражданин имам право на глас и това трябва да се уважава какъвто и да е, няма никакво значение дали е мия на чиний, копач на дупки, инженер или друг тесен специалист.. когато си промените мисленето тогава и БГ ще се оправи!

386

Gost

преди 3 години

Ето защо българите в чужбина трябва да им се забрани да гласуват!

385

смях

преди 3 години

Води ги Слави, към светли чалга бъднини води ги.

384

Анонимен

преди 3 години

В чужбина са само чалгопитеци. Как няма да е първи?

383

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 399Що ъ бг не се ли миете чиниите бре ?

382

Истината

преди 3 години

До Хм !?Там слуги тук връзкари на хранилка и те така.туй то ......

381

Гуфу

преди 3 години

От 25 години популисти разни ни обясняват как изтичат мозъци, да спрем изтичането на цвета на нацията и тем подобни дитирамби. А кво излезе от вота в чужбина? "Изтекли" са основно чалгаджии, които си избраха баш чалгаря да ги представлява.

380

Хм !?

преди 3 години

Българите в чужбина нямат елементарна представа от проблемите на България. Лесни за манипулиране. Оказа се, че само популярност на сцената е достатъчна за да определи вота им. А този цирк вече ни е познат от преди 20 години, когато едни момченца на слугински длъжности в чужбина, с едно нещо от Мадрид дойдоха и нанесоха непоправими и до момента щети на България! Но пък тези момченца от бедняци станаха милионери облягайки се на ,,политиката".

379

Анонимен

преди 3 години

До 402 Галин НеновАми продължавай така . Твоето мнение не е нужно на никой. Аз съм от 17 години в чужбина но гласувах за Божков

378

Галин Ненов

преди 3 години

Абсолютно безумие се разиграва с гласуването на българите в чужбина. Аз съм на мнение, че който доказано живее в чужбина няма абсолютно никакво морално право да определя какво се случва и кой управлява България.Аз живея от 8 години в чужбина и не желая да гласувам. Ако толкова са загрижени за гласа ми нека направят гласуването online. Щом мога да управлявам парите си online мога и да гласувам така.Трябва да се въведа актуална регистрация online преди избори по адрес и който се регистрира гласува

377

Анонимен

преди 3 години

Поредното отвратитечно отношение и орязани права за гласуване на българите живеещи в чужбина!!! Много от желаещите да дадат своя вот не успяха в продължение на часове ( 6-8 часа) пред секциите в Лондон.Навярно отново няма виновни или това е поредната дискриминизация към хората живеещи извън България да дадат правото си на глас! Загубените гласове надхвърлят хиляди поради ГРУБИ грешки на ЦИК - в изборните секции цареше пълен хаос и незнание, жалко за всички определящи се за българи...

376

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори ще има гласуване по пощата, което ще промени 30 годишното статукво.

375

Анонимен

преди 3 години

Търбуха от ВМРО ако беше разрешил на всички българи в чужбина да гласуват резултатът щеше да е още по-добър за България.