19

Референдум

преди 3 години

Едно село срещу друго село. Учиндол срещу Банкя. Ние столичаните искаме София да се отдели като независима територия от чалгарията!

18

Ужасена

преди 3 години

Народа избра ГЕРБ И ИТН ЗАЕДНО ДА УПРАВЛЯВАТ НЕКА ПРЕДИ ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ ДА СТАНЕМ ЕВРОПЕЙЦИ ДА ЗАБРАВИМ СПОРОВЕТЕ И ДА РАБОТИМ ЗА БЪЛГАРИЯ БЕЗ АЕЦ И ТЕЦ. ТОВА МОЖЕМ ЗАЕДНО ДА ПОСТИГНЕМ ОЩЕ ОТ 2022 ГОДИНА. НЕКА СЕГА СЕ НАЛОЖАТ ПО СТРОГИ АНТИ КОВИД МЕРКИ.

17

Анонимен

преди 3 години

Всички плюваха срещу ГЕРБ е получи се ,сега има прекрасна възможност да съставят правителство без ГЕРБ и БСП.Ако не успеят да съставят ,значи всичко е било лицемерие,борба за по-добри изборни резултати за да си осигурят по-голам дял от бъдещите кражби.

16

Щерю

преди 3 години

Мале, мале, БСП се готвеше за голяма победа на тия избори - пък те заминаха още по- надолу...

15

Жълтопаветник

преди 3 години

Абе на кое място са нашите ?Нали уж имахме подкрепа на 70 % от народа.Не виждам такъв процент !?

14

Жоро

преди 3 години

Много съм щастлив че Слави е втори,другият път повече,ние младите хора го подкрепихме,от 18 до 30 годишни най-много сме гласували са Има такъв народ

13

Мяу

преди 3 години

Заедно ГЕРБ И ИТН БКП Я НЯМА ДА ПОГРЕБЕМ БСП. ДА РАЗРУШИМ ВСИЧКИ ОСТАНКИ ОТ КОМУНИЗМА ДА РАЗРУШИМ ВСИЧКИ ПАНЕЛКИ ОТ КОМУНИЗМА НИКОГА ДА НЕ ДОПУСНЕМ РУСНАЦИТЕ ТУК.

12

Левтер

преди 3 години

И така, доказа се че горещият картоф Слави приближи *** на мутрата.Ще бъде интересно.Хайде сега пак ми разкажете как дългия няма шанс.

11

Кой сега е номер 1

преди 3 години

Въпрос към всички комунистически продажни под-ло-ги, драскащи платени простотии тук от няколко месеца ?Кой сега е номер едно ?А сега да отидат и да олижат *** на Свиленски, тъй като и той голям го раздаваше по телевизионните студия в последната седмица.И му кажете друг път да не бърка първо с трето място !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Сега главната задача на преброителите е да избута ВМРО през бариерата.От 2 часа ВМРО леко по-леко върви нагоре .Спусната е по места ,Височайша заповед от Банкя ,да се сметат правилно бюлетините и ако не стигат да се добавят .

9

exploded boiler IV

преди 3 години

Крият се резултатите на Божков! Никъде умишлено не се споменава 14 БНО. Слагат гласовете му в необичайно голямата графа ДРУГИ! Нищо чудно да се окаже, че накрая минава 4%, но да има заговор и завера срещу формацията му. ПОЗОР!

8

До 3

преди 3 години

Абсолютно вярно ! Кото в " Истории от диска" на Тери Прачет уранготан за миннистър прецедател " Уууук".

7

78 стотинки

преди 3 години

Ако сега не му се получат нещата на Божков Манолова ще получи удар!!

6

Гнус

преди 3 години

Не вярвам, че толкова хора са гласували за чалгаря. Този е като Байдън, п.o.д.л.o.г.a на Coрoc и сега го гласят с фалшиви резултати да прокарва геноцид срещу българите.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе какво врещите срещу тоя Слави бе???Кажете ми кои са тия тъпоъгълници които гласуват за Каракачанов??? Много ми е любопитно от къде се намират такива индивиди и то с хиляди.

4

Нема Такова Село

преди 3 години

С еляндурската партия на Сливa Трифонов изяде юргана на Бочето

3

Смешник

преди 3 години

От чужбина гласовете ще променят %

2

Муахаха

преди 3 години

Нови Месии, Нов Късмет!

1

Смехурко

преди 3 години

Има само една алтернатива - правителство без ББ, ако останалите се разберат. Някак си БСП трябва да се преглътне.... Патриотите уж управляваха, но трудно може да се каже, че нещо зависеше от тях. И те може да се преглътнат, но мафията си има държава на ГРОБ, .... не знам. И заплашва с Орешарски... ще свали което и да е правителство, ако му вземат кокала, пардон джипката и чекмеджетата с пачки....