45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ как точно манипулираш машината? Нали ти се разпечатва бюлетината с вота и след това се прави засечка?Като гласуваш с машина плюсът е, че гласът ти няма как да е невалиден. Няма го рискът някой да стане две чертички някъде по бюлетината и да ти я анулират.

44

Анонимен

преди 3 години

Автобусите с изборни туристи са нарушение на Конституцията на държава от ЕС.Крайно време е да бъде подаден сигнал в Европейската Комисия, изпълнителният орган на ЕС за намеса във вътрешните работи от чужда страна.

43

Анонимен

преди 3 години

Искаме да сме в ЕС, но да излезем от НАТО, няма нашето население с демографска катастрофа да става пушечно месо и да се бие срещу роднините ни славяни!Това е тъпо и е в наша вреда!

42

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА машина се манипулира най-лесно, също и по електронен път се манипулира като стой та гледай от раз, нали на Тръмп така му манипулираха резултата и загуби!

41

Martin Bormann

преди 3 години

Законът трябва да се промени. Гласуваш дам където законно живееш иначе нямаш право на глас. Аз имам Американски паспорт от 30 години и не съм стъпвал там от тогава: Имам ли право аз да определям ръководството на държава с която нямам никаква връзка и не планирам да имам?

40

българин

преди 3 години

до кога ше се разрешава на тия да гласуват ? не живеят в България , български не знаят да говорят и пишат . Живков трябваше да им вземе българските паспорти когато напускаха България .

39

Анонимен

преди 3 години

Изключително важно е патерицата на ГЕРБ - ВМРО, да не влезе.

38

Петър

преди 3 години

Колеги, не искам да ви се бъркам за кой да гласувате, само моля ви, не гласувайте за политиците които са ни управлявали до сега. Виждаме ги какви са мошеници. Трябват ни нови хора вече

37

Анон

преди 3 години

Ха. Америка ще спечели срещу Русия без нито един изстрел. Просто ще им предложи на мужиците зелени карти и Русия ще остане без армия точно за 24 часа. Русия не е никаква сила. От едно 30 години всичко е само смешна пропаганда и трагикомични изпълнения. Хайде сега съветски ботове слагайте минусите...

36

Анонимен

преди 3 години

Ако имате възможност, гласувайте през машина.В медиите на ДПС и ГЕРБ като ПИК цял ден се внушава как хората не трябва да гласуват с машина.Нещо много ги плаши този вот.Ето и разяснително видео на ЦИК - https://m.youtube/watch?v=gbEi1ObYTQ0

35

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ+ДПС .... честито !!! Източването на ресурсите в България и унищожаването и е в пълна сила.Следва ново Турско робство

34

Анонимен

преди 3 години

Изборният туризъм подменя вота на българите.турция не никаква на ЕС и не следва да се меси в изборите ни.

33

Анонимен

преди 3 години

ХУБАВА РАБОТА АМА

32

Леша

преди 3 години

До 53Какъв шанс имат джендърските армии на НАТО срещу Русия?НАТО може да го играе злобаря който налага демонокрация в Ирак или в някоя африканска държава, но за Русия си е просто кварталния побойник.

31

Анонимен

преди 3 години

Изборният туризъм е продажба и покупка на гласове.В турция българи няма.

30

Solar Power

преди 3 години

То големия туризъм ... дошли 300 човека .... Няма ли нещо по интересно ?!

29

Леша

преди 3 години

До Имат ли право?Имат ве, имат право. Виждаш ли ги, едно от най- долните явления и комплексарщини е да се носиш с автобус от злоба и комплекси с обремененото си подсъзнание и вината, че са се потурчили.Имат право да се мислят за тирци, да се гордеят, че са турци и да си стоят там.-а и католическата секта никога няма да простят на българите, че им съсипахме латинската империя.

28

Анонимен

преди 3 години

Твърде вероятно е да са им платили за да дойдат. Какво ги интересува тези възрастни хора ситуацията в БГ, че ще рискуват да се тълпят по автобуси и да пътуват по други държави. Ето един нагледен пример колко е честно нашето управление. А вие, които не отивате да гласувате - поне не се оплаквайте през следващите 4 години. Вашата апатия, гарнирана със смешните ви политически разсъждения, е като една чепата тояга, която ще бие по гърбовете на младото Българско поколение.

27

Анонимен

преди 3 години

Браво,това са бг граждани милеещи за Родината ,не са като умните и красивите на запад които искат във всяко градче изборна секция!Ако много милеят за България ,ще следват примера на наш'те граждани и селяни в Анадола които си идват заради едното гласуване!

26

Анонимен

преди 3 години

neka si idvat horata...nali si imat sarai, trea da si chistiat saraite...moje niakoi da e umrial vatre v saraia ot potentni tabletki ili ot po-modernite lekove...