63

Анонимен

преди 3 години

За каква солидарност се пише и говорим? Такава НЯМА нито в ЕС, нито в България. В целия свят започнаха с ваксинация на възрастни и хронично болни! Тук ваксинират с РНК ваксини млади 25-45 годишни, работещи в банки, телекоми, големите фирми и т.н. Защо? За да могат да си отидат на почивки и екскурзии в чужбина.

62

излъган

преди 3 години

При ~40% сива икономика, да ми говорите за икономика е...айде нЕма нужда !!

61

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата ваксина е самоизолацията.

60

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

За ресторантьорите кво ?!Миналото Лято имаше картофки със сирене за 5лв. и за 12лв.Имаше Бира (наливна) за 1.50лв и Бира за 15 лв.Хубаво е Лятото да бъдеш на море...

59

Shark

преди 3 години

Манипулация!

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе.

57

Анонимен

преди 3 години

До Каква икономика?На запад икономиката е съсипана, и вече няма да могат да наемат миячи и слуги от България, така че около 2 милиона миячи ще трябва да се върнат в България и безработицата ще скочи на 80%.

56

Анонимен

преди 3 години

Днешните млади хора в България си мислят, че всичко тепърва им предстои, както старите си мислеха които скачаха по площадите. Определено те са на 100% прави, както и старите бяха прави тогава, но въпросът е какво предстои. И не си дават сметка, че утре ще бъдат на 60 години, животът им ще е преминал в мизерия, и ще продължават да живеят, който още може, много по-лощо отколкото на днешните пенсионери.

55

Каква икономика?

преди 3 години

Засегнатите сектори са - развлекателните дейности, туризма и ресторантьорите. Другите сектори работят!Направили ви впечатление, че се оказа, че на ресторантьоритеповече им харесва да получават компенсации, естествено неи на служителите им!

54

Математик

преди 3 години

Короната ще бъде победена при (n+1) вълни, където (n) клони към безкрайност.

53

Недей разсъждава !

преди 3 години

"Да разбирам ли че като..."Тук само НАШИТЕ хора са добре !

52

гражданин на София

преди 3 години

Д-р Николова съвсем ясво показа колко безотговорни са хората!Карантинирани, с доказан + тест за корона вирус се разхождатнахално и безотговорно и завазяват наред! После се сърдим на другите вместо на тези ***!

51

1-ва игла ~2-ра игла

преди 3 години

Между 3-та вълна и N-та вълнаминистър(ка) Сезона ще открие,щом бедни умират-тук е така,парите са важни, а не ние !

50

Анонимен

преди 3 години

Има лесно. Вместо да дават на ресторантите помощи да дават на хората по някой лев за ваксина и ще ходят. А те ги дават на докторите само. Народа няма как да участва в експеримента безплатно. Безплатен обяд няма. Дайте на хората по 300 лв. поне и цялата махала Столипиново отиват до 1 час. Само ромите да се имунизират е повече от нищо. Те са много в България. Не искат ваксина. Щели да ги чипират. Дайте им по някой лев и ще забравят за чипа! Те са неграмотни. Лъжат ги, че ще ги чипират с ваксината.

49

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай не участват в тоя цирк.

48

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не е толкова страшен, и без ваксини ще го преживеем. А икономиката не могат да я излекуват с ваксини. Нищо няма да се промени и нищо няма да заработи.

47

на запад

преди 3 години

На запад още преди пандемият всичко беше спряло да работи. Защо си мислят, че след пандемията ще проработи?

46

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Много се натискат джипките да слагат ваксини.По 10 лв на игла, или 100 лв на влаконче, си е мотивация.Само желаещи да има! Ама за тях няма по 10 лв. Ха-ха!

45

House M.D.

преди 3 години

А другарят Герган Николов какъв хонорар взе за да рекламира неваксините?

44

ЕсЕс

преди 3 години

ЕС и демокрация ХАХАХА