38

Държавна сигурност

преди 3 години

Хе,хе ! На тоя балък , аржентинския президент, са му нахулили чипа и сега е наш другар за вечни времена !

37

Анонимен

преди 3 години

Цирк.

36

АнонимеН

преди 3 години

ИМА НЯКАКЪВ СВЕТОВЕН ЗАГОВОР!!!!ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА Е СПРЯЛА АСТРА ЗЕНЕКА ЗА ЛИЦА ПОД 60 ГОДИНИ!!!НО ЕС НИЩО НЕ Е СПРЯЛО!! И ПРЕПОРЪЧВАТ ОСНОВНО ВАКСИНИРАНЕТО ДА Е С АСТРАТА И ПФРИЗЕРА-------------------АЗ ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЯВНО Е ДОСТИГНАЛО НЯКАКЪВ ПРАГ НА ПРЕНАСЕЛЕНОСТ ОСОБЕНО ВАЖИ ЗА ИНДИЯ И ВЕРОЯТНО ЗА ПУСТИННА АФРИКА!И ЯВНО СЕ НАЛАГА СЕРИОЗНА РЕДУКЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ТОЧНО КАТО ВЪВ ФИЛМА СНЕЖЕН СНАРЯД 2013 И СЪВСЕМ ОТКРИТО ТОЗИ СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СЕ ПРИЛАГА!

35

Лекар

преди 3 години

Ами , някой да си купува днес руска кола или руски телевизор ? От какъв зор се е ваксинирал с руска ваксина другарят президент ? Препоръчваме на всички комунисти да се ваксинират със Спутник . Редно е комунистите да понамалеят малко!

34

Анонимен

преди 3 години

до Аоржентина ли опряхмеКой още с ваксина се е разболял?

33

Анонимен

преди 3 години

Най-правилна е тактиката на г-н Путин. Криеш се в бункера и ако трябва да се покажеш пред публика изпращаш двойника си. Вчера стана ясно че г-н Пашинян искал среща на 4-ри очи с г-н Путин. В момента г-н Пашинян е в Москва в 14 дневна карантина под наблюдението на екил доверени путински лекари.

32

999

преди 3 години

Всички ваксини работят, но нито една не предпазва от заразяване и от предаване на вируса на друго лице. Ваксините НЯМАТ в случая епидемиологична стойност!!!!!Помагат само на конкретното ваксинирано лице, но не се знае ДОКОГА и дали срещу всички видове ковид!!!

31

АнонимеН

преди 3 години

ПО 4 ПЪТИ ТРЯБВА ДА ВИ БОДАТ НА ГОДИНА ЗА ДА СТЕ В КРАК С НОВИТЕ ЩАМОВЕ!!! ТОВА Е ТАКА, ЗАЩОТО ЕДНА ВАКСИНА Е ДВЕ ДОЗИ И Е ЗА ОКОЛО 6 МЕСЕЦА НО ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЕДИН ЛЕКАР НАПИСА, ЧЕ ЗА ОРГАНИЗМА НЕ Е МНОГО ХУБАВО ДА СЕ ПОДЛАГА НА ИМУНИЗИРАНЕ НЕПРЕСТАННО!

30

Мангаридзе

преди 3 години

Тепърва ще лъсват недостатъците на прехвалената руска ваксина. Нежелателни те странични ефекти в Русия са засекретени и не получават гласност.

29

Анонимен

преди 3 години

Не е виновна ваксината. Виновен е тоя който е решил доброволно да се ваксинира със Спутник V. Аржентина одобри руската ваксина през декември под натиск на президента им точно за 3 дни, сега същия президент бере плодовете на политическото си решение.

28

Анонимен

преди 3 години

То не се ли случи същото със стотици хора, ваксивлнирани и с другите ваксини! Колко професори се изредиха в студията да обясняват, че ваксината те пази да не се разболееш смъртоносно, но не може да те предпази да не хванеш ковид. Като при шарката, хващаш я, но я караш леко и не умираш! Нали това беше целта на ваксините?!Но понеже е руска ваксина, излейте помията!Само не забравяйте, че и другите ваксини са същите и каквото говорите сега, го говорите и за другите ваксини! Дано го осъзнавате!

27

Анонимен

преди 3 години

При Спутник V двете дози са два различни типа вирус, който се прилага, като идеята е по този начин да се постигне по-голяма ефективност.Образуването на антитела е определено на първия или на 42 ден след първата ваксина. Като се имунизират трябва да продължават до 42 дни да спазват мерките и то строго. Различното в руската ваксина е, че тя използва различен човешки аденовирус в двете дози с цел да се постигне по-силен имунитет срещу пандемичния причинител и се намали рискът от резистентност.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Американците са виновни, че руската ваксина не работи.

25

до 21

преди 3 години

Спутник, AstraZeneca и Janssen са векторни ваксини. Векторните ваксини са разновидност на живите ваксини. Както при векторно предаваните заболявания използват преносител, който да предизвика това дразнене на имунния отговор, а не нуклеинова киселина, както е при РНК-овите ваксини. Двете дози са два различни типа вирус, който се прилага, като идеята е по този начин да се постигне по-голяма ефективност.Образуването на антитела е определено на първия или на 42 ден след първата ваксина.

24

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ ВАКСИНАТА НА МОДЕРНА Е ПРИЕМЛИВО ЧИТАВА!НО ТЯ Е САМО ЗА РЕКЛАМА!! ДО НЕЯ НЯМА ДА СЕ ДОБЕРЕТЕ!----------------------------С-ПУТНИК 5 И АСТРА ЗЕНЕКА СА ВЕКТОРНИ ВАКСИНИ

23

Анонимен

преди 3 години

Курц какво ли си вика?- Ей, добре че поизчаках...

22

Aliosha

преди 3 години

Те тези ваксини са за пари, не да ви пазят. Като хванат някой с болестта, след като вече е бил ваксиниран, и се обясняват, че той е 1 на милион. Така е с всички ваксини.

21

Анонимен

преди 3 години

Боцкането се! Така и така не помага

20

Анонимен

преди 3 години

От руската ваксина не се умира от тромбоза, краварите постоянно подсилват вируса със нови щамове. Руснаците и те ще подобрят ваксината си, щом не действа на новите щамове вече, дето краварите ги пускат.

19

Анонимен

преди 3 години

То и на Джо Байдън му поставиха ваксина ама сега носи по две маски наведнъж, а Камала Харис се крие в подземен бункер и не излиза от там. Да сте я виждали напоследък Камала Харис пък и тя ваксинирана.