55

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989та България беше космическа страна сред 30те най-развити световни икономики, и българите живееха на средно европейски стандарт на живот.

54

Анонимен

преди 3 години

Фашизмът възникна в култирна Европа, а не в Азия. Фашизмът се появи в цивилизована Европа, културната Европа на Гьоте и на Шилер. "Моята Борба" Хитлер е писал в затвора на нотни листове, които са му носели семейството на Вагнер.

53

до 51

преди 3 години

Как да ти го кажа без да ми изтрият коментара? Не си... ъ... особено умен.Преди '89-та не са ти давали да напускаш страната, дори да работиш в друг град е изисквало попълването на сума ти бюрокращина. Сещаш ли се бе, баценце?

52

АнонимеН

преди 3 години

ОТ АНГЛИЙСКИ СЕ ПРЕВЕЖДА ИМЕТО ИСРАЕЛ, А НЕ ИЗРАЕЛ!!!НАРОЧНО ГО ПРЕВЕЖДАТ ГРЕШНО НА БЪЛГАРСКИ ЗА ДА СКРИЯТ ИСТИНАТА ЗА ИМЕТО СИ!

51

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е дошъл на власт с демократични избори.

50

Анонимен

преди 3 години

Сега искат да приравнят фашизма на комунизма, това е стара опорна точка на Запада, и при пандемията ще кажат - еми ето, вижте колко лош е комунизма, дайте да върнем фашизма, той е поне по демократичен, наш, западен. И това правят в момента. Но Русия и Китай няма да участва в този цирк.

49

Анонимен

преди 3 години

До АнонименФашизъм и комунизъм се свързва с ограничаване на човешките права от диктаторски режими.---Не съм чул при комунизма преди 1989та да затварят хората в къщи, да ги карат да носят намордници и който е против да стрелят с гумени куршуми по него, да му пускат сълзотворен газ или струи с вода.

48

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът във вида на западната демокрация експанзия е зло, но той се провали. А това което са приготвили на негово място Клаус Шваб и неговите западни господари - новата демокрация - не е просто зло, а зло адово!

47

Анонимен

преди 3 години

Фашисти са западно европейците. Европа роди и фашизма, и Хитлер. Хитлер не е дошъл от някъде един дребен чуженец с мустачки фанатичен оратор, и изведнъж става любимецът на цяла Европа. Европа имаше нужда от личност като Хитлер защото той отговаряше на вътрешното състояние на западно европейците. А демокрацията днес такава каквато е в ЕС, е просто продължение на фашизма от преди ВСВ.

46

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм и комунизъм(социализъм) са синоними.Който не го е разбрал е от село и е станал гражданин по принципа на урбанизацията?!

45

Анонимен

преди 3 години

Безумна статия. При близо 80% напълно ваксинирани се готвят за нова вълна на вируса? А ваксината за какво им беше? И това трябваще да ни убеди в ползата от ваксиниране?

44

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм и комунизъм се свързва с ограничаване на човешките права от диктаторски режими.Свободата на правата на хората трябва да е задължително написано със закон!Иначе всеки диктатор ще си прави каквото иска , като същото се отнася и за СЗО на ЕС!!!!В правото е написано: всеки е невинен до доказване на противното.

43

До 36 - Д-р Пен-ис

преди 3 години

Фсички фризьорки на ваксинация при мен. И то не задочно а очно

42

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм е родово понятие, що не го научихте един господ знае.Точко 13 от плана на Хитлер е предвиждала национализация на значими за държавата бизнеси. Така и не е осъществена, а поддръжниците й са унищожени през 1934 година. Социализмът на Хитлер е като социализмът на Станишев - брошка на ревера.Историята учи, че никой не се учи от историята.

41

Анонимен

преди 3 години

"Фашисти!"________Лека корекция."Фашистите" са били в Италия.В Германия - "национал-социалисти".Това, което масово тук наричаме фашизъм а всъщност, имаме предвид Германия, е било "национал-социализъм".Заради втората част на термина, т.е. "-социализъм"навремето нарочно избягват термина. Затова са го нарекли "фашизъм". Да няма директна връзка със "социализъм" на соц. държавите.

40

Анонимен

преди 3 години

Ваксинациите явно създава повече проблеми, отколкото решава

39

Анонимен

преди 3 години

Биби Сата няху шампион!

38

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Алтернативата в България е проста - ще строим нови психиатрии за да победем психясалите баламурници болни от корона психозата...

37

Виц

преди 3 години

-Отче имам грях.Измамих евреин с пари.-Това не е грях чедо, тово е Чудо !

36

Разумен човек

преди 3 години

"Д-р Надав Давидович, ръководител на израелската асоциация на общопрактикуващите лекари, каза, че вярва, че хората имат задължение да се ваксинират, особено като се има предвид доказателствата, че ваксината не само предотвратява най-тежките форми на протичане на КОВИД-19, но също така може да намали разпространението на вируса".--Подкрепям Надав на 1200%! Човешкият живот е най-висшата ценност!