21

Вито

преди 16 години

Звъннаха вкъщи и се представи за братовчед ми, мъжа беше с акцент. Като му казах : къв братовчед си ми ти бе, ще те смажа като те хвана, той веднага затвори!

20

Чичовото Червенотикв

преди 16 години

Този вид измама не може да стане толкова разпространена и резултатна в друга държава, защото няма друга държава където вторият начин да е станал първи начин!

19

преди 16 години

...И аз като номер 17 се нуждая от пари ама на не я зная жената ... ха ха ха тъпани кооооолкото щеш. Винаги ще ги има.

18

преди 16 години

Е, те толкова тъпо същество нема начин да има!!!Ама па се смях до сълзи, де!!!

17

Vesela

преди 16 години

Е как не мога да и намеря телефона и аз имам нужда от 13000 лв ама и на по-малко ще клекна.......и аз нямам думи

16

преди 16 години

Ако не те затруднява дай пример с държава където народът и са на 100% гении и с най-висок коефицент на интелигентност.Много е лесно да изтърсиш подобно"гениално" умозаключение, попрочети малко за постижения на талантливи и интелигентни българи и се опитай да се идентифицираш с тази част от народа ни, а не като типичния вечен мърморко недоволен от всичко да изтърсиш, че българите са *** народ.

15

Вито

преди 16 години

Вчера се опитаха и майака ми!Обадили се на служебния телефон с моят глас, като са казали че съм блъснал дете с колата. Към края на разговора прозвучал акцент и майка се усетила, след което са затворили.

14

преди 16 години

tezi ne zvunqt sluchino, "jertvite" nai-chesto sa provereni, t.e. znaqt se imenata na rodninite, che gi nqma v momenta, che sa shofiori i ne na posledno mqsto che ima pari v kushtata.. trqbva da ima schupeni krainici, kraino vreme e!!!

13

преди 16 години

Преди няколко дни и на мен ми звънаха. Възрастен мъж ми захленчи по телефона "Мамо, катастрофирах с колата". Нахалитета май беше по-възрастен и от мен (синът ми е трети клас...). Казах му, че само да го пипна, "мачки очи ше му извадят". Затвори бързо, бързо. Не знам как другите се връзват... Бяха се опитали и да пробутат gsm номер на свекърва ми, ужким зълвата чрез колега я моли да и звъннне да се чуят. Ама за късмет съпругът ми си е бил в къщи и онзи като е разбрал, хукнал... Много се навъдиха такива серсеми, но както пишат преди мен някои хора - докато има балами, ще ги има и тях...

12

baj Hasan

преди 16 години

Ne e lud toq deto qde banicata ,a toq kojto mu q dava - kraj na citata

11

Tes

преди 16 години

След всичко което са изговори по медиите на тази тема......просто нямам коментар, дори вече не може да ми стане жал за тая жена, пък и не разборам как майка няма да може да си познае собственото дете....нямам думи

10

rty

преди 16 години

Абе верно, как така не можеш да познаеш собствения си син по телефона? На майка ми преди няколко дни се обадил някакъв такъв и се пробал, ама тя веднага го контрирала с въпрос - как се казва жена ти??? И оня треснал телефона. Жалко за женицата, ама все пак да не познаеш сина си...баси!

9

Караславов

преди 16 години

*** народ, проста държава....как очаквате нещо да се промени ??? КАК ???

8

.

преди 16 години

ЧОВЕК КОГАТО Е ПОД СИЛЕН СТРЕС МОЗЪКА МУ БЛОКИРА И НЕ МИСЛИ НОРМАЛНО (А АКО НЕ Е И МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН СЪВСЕМ). ИМА МНОГО ХОРА, ЧИЯТО НАЙВНОСТ ГРАНИЧИ БУКВАЛНО С ГЛУПОСТ.

7

tq

преди 16 години

не ми го побира главата как може една жена за толковакратко време да събере толкова много пари ???Ей това не мога да разбера, аз че по цял ден съм на работа 1000лв не мога да събера а тя доста повече?????Е това е лично мое мнение.

6

az

преди 16 години

тая утрепа коча с лопатата :)

5

Ани

преди 16 години

И на мен това не ми го побира ума, как една майка няма да познае гласа на собствения си син, при това не е чак толкова възрастна жена, нелепо е, съжалявам я жената но при условие че толкова много се шуми за този род измами и очевадно случая е такъв мисля че сама си е виновна.

4

HRIST0V

преди 16 години

е като не можеш да познаеш собствения си син така е !

3

преди 16 години

Купете му един ГСМ на тоя син, че да може майката да го проверява :)Идейка за телефонните измамници: Мамо, дай ми пари да се прибера с такси, иначе ще взема влака! Особено полезно за тея по линията София-Кардам :)))))))Иначе предлагам тази жена, както и всички други измамени да бъдат заличени от избирателните списъци, не съм съгласен *** да избират кой да ме управлява. Някой друг да е 'за' идеята?

2

TEENAGE MUTANT

преди 16 години

Първо, как така една майка няма да познае сина си по телефона???Второ, как така се дават хилядарки на абсолютно непознат таксиметров шофьор?Трето, колко пъти вече четем за тези измами, колко *** трябва да бъде човек?И четвърто, което най-много ми бърка в здравето, как така бедните български пенсионери, които само мрънкат, имат под ръка кой 13000, кой 20000 и ги раздават с лека ръка наляво и надясно?????