81

Чичу Митко Волята

преди 3 години

Задобряват пишлеметатаОт краварите паднааме с три,от жабарите с два,следващата среща с един.Залагайте!ФБет хареса този коментар.

80

Един.

преди 3 години

Няма страшно! Продължаваме напред и нагоре! Национала на БГ - единственият отбор в Галактиката с функция Да те бият, като тъпан на селска сватба , че и да си горд от това! Хвала! Не знам, защо изобщо го има това отборче, че и лъвове чак. СмЕх! Закривай, че срамотата е голЕма...

79

До 102

преди 3 години

Па добро je! Значи ,че Югозападна Бугарja-Лихтенщайн 5:0.

78

Анонимен

преди 3 години

Италия са слаб отбор, но и България е много слаб и трагичен отбор. Вижда се , че бг футболистите не моогат да играят с топка и да си подават. Но тогава може треньора да не пуска нападатели които и без това не могат да вкарват а ще пусне само защитници и дефанзивни халфове и ще играят за 0:0 и напред ако Италия сгрешат, но поне ще имат здрава защита. Така Гърция станаха еврошампиони.

77

Pimp C

преди 3 години

Психиката на националите ни е като на тинейджър, който ще целува момиче за пръв път! И след като тя му откаже(вкарат ни гол) , той рухва психически!! Дори тя да лежи гола, той пак няма да знае кое как да направи.С 2 изречения описах целия национален отбор !!

76

Анонимен

преди 3 години

Логичен резултат.Ние сме единствената социалистическа държава в Европейския съюз.БКП се обедини със СДС и стана ГЕРБ.

75

Дедо Пенс

преди 3 години

Само харчим пари по тия недоносени! По-добре да ги насочим към художествената гимнастика-там имаме много медали ,а и гимнастичките получават по-ниска заплата и ще сме на икономия...

74

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Малкото попадения в нашата врата се дължат на правилната психологическа помощ на другаря Борисов ,която той оказа на отбора след като се върна от Суецкия канал,където издърпа заседналия кораб и спаси света от гладна смърт ! Венсеремос товарищи от ГЕРБ!!!

73

Вилхелм

преди 3 години

Този отбор разлигавени пръцковци още ли не са го закрили?! Изглежда нещо куца и е гнило още от самия извор - обърнете внимание на обучението и превъзпитанието на тутковците още в юношеските им години по спортните клубове в страната... Ако на една държава не й пука за спорт, култура и деца, какви резултати други да се очакват?

72

ГЕРБ ПОБЕДА

преди 3 години

Народа гласува за Герб и Бойко Борисов!

71

пияница мистик

преди 3 години

Абе добре си падаме, квалитетно. Само 2 гола загуба от Италия е все едно, че сме ги били :)))

70

фотаджия

преди 3 години

може и да губят но знаят как да се снимат .

69

а стига бе

преди 3 години

наще лъвове никой не може да ги бие ! съдията е виновен !

68

Георге Миленковски

преди 3 години

МАКЕДОНИJA - Лихтенштаjн 5:0!!! Како jе?

67

Бай 100ян

преди 3 години

Всъщност идеята да закрием отбора и да започнем на чисто не е никак лоша. Няма смисъл да трупаме загуби след загуби. Имайте на предвид ,че в следващите 5 години по добри няма да станем . Дори ще се влошаваме .Ще дойде момент ще падаме от Малта и Сан Марино!!! Няма смисъл .По добре да съсредоточим цялото си внимание и пари в детскоюношеските школи и след няколко годинки да изградим читав отбор !!

66

Анонимен

преди 3 години

Няма футбол няма и държава

65

До Tyrkiye

преди 3 години

Ние скоро няма да видим световно, ФАКТ , НО вашата лира скоро ще стане по 5 стотинки и със 100 лв в джоба ще ядем и пием по 1 седмица , кючеци ще ни играете, ще ни слогувате и накрая за долар бакшиш и кавал ще ни правите !!!

64

Анонимен

преди 3 години

Престанете да наливате пари в това глу паво занимание. Това е някакъв опиум за народа, особено съчетано със залагания на мачове. Хазартът и пушенето трябва да се забранят повсеместно.

63

до 71

преди 3 години

Бюлетината Ви е валидна без да отбелязвате преференция. Така когато не давате преференция - бонуса отива за водача на листа. При много преференции ще има изненада за водача на листата и голямо разместване.

62

Анонимен

преди 3 години

В Италия ще паднеме с 200 на НУЛА.Тогава ще е дъното на дъното на квадрат.